ورژن پیانو فوق العاده زیبای رابطه - شادمهر عقیلی
اثر استاد فریبرز لاچینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن پیانو فوق العاده زیبای رابطه - شادمهر عقیلی
اثر استاد فریبرز لاچینی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
خط مشی جدید خیلیا تو راهه ...
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
بچه ها خبری از آهنگ جدید نیست؟؟؟؟؟؟؟
""دشمن دانا ، به از نادان دوست....""
متاسفانه شخصی به اسم طرفداری از "شادمهر عقیلی" سایت رسمی "محسن یگانه" از خوانندگان خوب داخل کشور را هک و از دسترس خارج کرده است.
محسن یگانه ای که خودش یکی از طرفداران شادمهر عقیلی ست و طی این سال ها این علاقه را بارها ابراز کرده. اما متاسفانه به دلیل سو تفاهمی که سال ها پیش و با شیطنت یک مجله و تغییر صحبتهای محسن یگانه بوجود امد عده ای از طرفداران شادمهر از اون ناراحت شدند.
اما بارها محسن یگانه در صحبت هایش درباره ی آن قضیه شفاف سازی کرد که متاسفانه به گوش عده ای نرسید و یا نخواستند برسد!
به نظر عده ای که نه طرفدار شادمهر هستند و نه طرفدار محسن یگانه از این آب گل آلود راضی هستند!!
در هر حال جامعه هواداران شادمهر عقیلی این حرکت را محکوم می کند. شخص مورد نظر که اقدام به این عمل ناجوانمردانه کرده مطلقا جز طرفداران واقعی شادمهر نیست که اگر بود چنین حرکتی نمیکرد. شادمهری که حتی وقتی مستقیما هم دشمنانش قصد تخریبش را دارند سکوت می کند، مطمئنا راضی از این اتفاق برای "محسن یگانه" همکار و طرفدارش نیست.
(تصویر زیر مربوط به چند هفته قبل و کامنتی از محسن یگانه در اینستاگرام شخصی اش در رابطه با همین سو تفاهمات است)
شادمهر نیوز
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
میگن بهمن ماه
اینم کامنت مدیر بیا2
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] aziz be shoma va sayer havadar ghol midim ke be mahze inke tarikhesh maloom beshe behetoon begim! bekhoda ahang ro vase khodemoon negah nadashtim be zoodi elam mikonim dooste aziz.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] · August 12 at 11:24am
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
بعد از کنسرت های تابستانی تصویربرداری موزیک ویدئو جدید شروع میشه ، احتمالا اواخر مهر تصویربرداری شروع میشه
شاید کریسمس 2015 یا اوایل دی ماه ، کار پخش بشه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه اینجایی
در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 41 مهمان ها)