عزیز دله برادر گامش کاملا یک نواخت و به نسبت معروف و حس خوبیه و رابطه خیلی پایین بود خودت و گول زدی گوشتو نمیتونی گول بزنی که
عزیز دله برادر گامش کاملا یک نواخت و به نسبت معروف و حس خوبیه و رابطه خیلی پایین بود خودت و گول زدی گوشتو نمیتونی گول بزنی که
بیخود بود من یه تیکه سی جی دیدم گفتم همش سی جیه، شادمهرم تو مصاحبه ش گفته بود CG زیاد داره حالا کوه و...بکنار که یکهفته هم زمان نمیبره، اما بیشترش سل شید بود که من موندم چرا اینقدر طول کشیده!
اپلودش کردم حالا نمیدونم مجازیم برای اپ ویدیو یا نه
1080
کد:http://d-h.st/n6uj
ویرایش توسط Luk : 06-24-2016 در ساعت 12:28 AM
پیمان یه تحریر قدیمی شادمهری زده بگو کجا؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر به خاطر کیفیت آیتونز ممنون![]()
یک سری آهنگ ها هستن که سخت میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد، البته به سلیقه و نوع و سبکی که افراد هم میپسندند و گوش میدن مربوط هست. در واقع باید یک مدت بگذره و چند مرتبه اون آلبوم یا آهنگ رو گوش داد تا شاید بشه باهاش ارتباط برقرار کرد
ولی در مورد این آهنگ شادمهر و درصد بالایی از آهنگ های شادمهر اینگونه نبوده، خود من همون دفعه اول با شنیدن این اهنگ خیلی لذت بردم و هر بار که بیشتر گوش میدادم بیشتر لذت میبردم. در مورد دیگر دوستان هم که امروز این آهنگ رو گوش داده بودن و با هم صحت میکردیم همین نظر رو داشتن
واقعا باید به شادمهر تبریک گفت که با این آهنگ نشون داد مثل همیشه یه سر و گردن از بقیه .... بالاتره
شاید هم چند سر و گردن
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)