بعد من هر کی بیاد
نوشته اصلی توسط Changed چرا یکی تو اینستا گفت اسطوره نکنه بعد از این دو دهه دیگه نخونی هول و ولا انداخت تو جونه من
نوشته اصلی توسط Aghili یکی تو اینستا گفت اسطوره نکنه بعد از این دو دهه دیگه نخونی هول و ولا انداخت تو جونه من
Aghili
لامصبا اهنگ اومد شل شدین یکم چت روم کنین فقط واس دانلود اهنگ میان انگار
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH و بسی بسیار لذت بردیم . . . اسیر تحریرای نابغه ام . . . هر بار گوش میدم یه تحریر جدید توو یه نقطه از تراک به گوشم میرسه . . . مگه میشه آخه . . . از نظرات دوستان هم لذت بردیم . . . منتظر آلبوم . . . شاد و شادمهری باشید همچنان تا ابد . . . سلام شاهرخ جان کم پیدایی
SHAH ROKH
نوشته اصلی توسط Changed لامصبا اهنگ اومد شل شدین یکم چت روم کنین فقط واس دانلود اهنگ میان انگار تو صف برا خرید آلبوم هستن..منم که اینجا فر میخورم زنبیل گذاشتم خیالم راحته
نوشته اصلی توسط Aghili یکی تو اینستا گفت اسطوره نکنه بعد از این دو دهه دیگه نخونی هول و ولا انداخت تو جونه من بابا از این شوخیا نکنید بخدا خوندم ی لحظه شوک بهم وارد شد تا چند ثانیه رفتم اون دنیا خدا بگم چیکارتون کنه قلبم افتاد پاچه شلوارم
نوشته اصلی توسط hmi70 بابا از این شوخیا نکنید بخدا خوندم ی لحظه شوک بهم وارد شد تا چند ثانیه رفتم اون دنیا خدا بگم چیکارتون کنه قلبم افتاد پاچه شلوارم عزیزمی
ویرایش توسط Aghili : 11-17-2016 در ساعت 09:54 PM
زندگی ، کردم تورو تا ...
نوشته اصلی توسط Aghili عزیزمی ویرایش توسط Aghili : امروز در ساعت 08:54 PM ایشون حرف از پاچه شلوار زد شما نیز ویرایش نموده ای اینجا چه خبره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن