@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از متانت کلامت. کاش یک درصد از خوبیهاتو بعضی متعصب های کور تو این تاپیک داشتن ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از متانت کلامت. کاش یک درصد از خوبیهاتو بعضی متعصب های کور تو این تاپیک داشتن ...
بهتره بحثای الکی را تموم کنید و منتظر ویدئو و بعدش آلبوم باشیم
فنجونای لب پریده قهوه های نیمه خورده منو عشقی که واسه همیشه مرده دل به عشق تو سپرده
ادبیات من در برابر شدت خطایی که شما انجام میدین هیچه. من از دلیل تباهی کشور حرف میزنم. از افرادی که با قضاوتهای نادرستشون که بر اساس افراده نه بر اساس حقیقت کشور رو نابود کردن . یکی اومد تو تاپیک شما برای سوزوندن اون حقیقت رو لگدمال کردید دقیقا عین کشور ما که بخاطر اینکه به اهدافشون برسن همه حقایق رو نابود میکنن ... شما مرگ دموکراسی رو فریاد زدید
خدا فقط یکی هست اون هم الله. جز اون هیشکیو خدا قرار ندید و حقایق رو با اون خدا نسنجید. این توصیه من نیست که بگیم صلاحیت ندارم یا دارم. این توصیه خود خداست. والسلام ...
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 16 مهمان ها)