صفحه 1604 از 4116 نخستنخست ... 60411041504155415941602160316041605160616141654170421042604 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,031 به 16,040 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ممنون از متانت کلامت. کاش یک درصد از خوبیهاتو بعضی متعصب های کور تو این تاپیک داشتن ...

2. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Changed نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ممنون از متانت کلامت. کاش یک درصد از خوبیهاتو بعضی متعصب های کور تو این تاپیک داشتن ...
    منظورت دقیقا ماییم دیگه؟

فعال
    متاسفانه یه عده تو این تاپیک جز شادمهر هیچی نمی فهمن و بزرگمردی مثل کارن رو کوبیدن من قویا درباره این افراد نادان تجدید نظر کردم و میکنم ...
    فرض کنیم کارن همایونفر اون حرف رو زده باشه این همه توهین و کوبیدن؟؟؟؟ هنرشو زیر سوال بردن؟؟؟؟ حرف مفت تا چه حد؟؟؟ یعنی فهم این افراد از دموکراسی هیچه همه باید خفه بشن آقا نظر دادن جرم نیست کی میخواید اینو بفهمید؟؟؟ واقعا نادانی و حماقت حد داره تف بر شما
    به نظر من بهتره این بحث تموم شه هرکی هر کسی رو دوست داره دنبال کنه

فعال
    بهتره بحثای الکی را تموم کنید و منتظر ویدئو و بعدش آلبوم باشیم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط jonsnow نمایش پست ها
    کارن همايون فر موزيسينه بزرگيه ، لطفا به خاطر حرفاي دروغي که بعضي از افراد مريض و عقده اي به ايشون نسبت ميدن قضاوت نکنيد... اين جور کاربران دچار عقده و کمبودن و مثلا در اينجا با تخريب شادمهر و امثال شادمهر و سعي در جلب توجه و التيام اين عقده ها رو دارن

اين نظر کارن همايون فر راجع به شادمهر عقيليه که يکي از دوستان شادمهري سه سال پيش ايشون رو ديده بود و ازش پرسيده بود و همون زمان هم يعني سال 2014 پستش رو در اين پيج هم گذاشتن.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...];

لينک اين متن در فيسبوک(به تاريخ پست دقت کنيد)
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    فنجونای لب پریده قهوه های نیمه خورده منو عشقی که واسه همیشه مرده دل به عشق تو سپرده

فعال
    متاسفانه یه عده تو این تاپیک جز شادمهر هیچی نمی فهمن و بزرگمردی مثل کارن رو کوبیدن من قویا درباره این افراد نادان تجدید نظر کردم و میکنم ...
    فرض کنیم کارن همایونفر اون حرف رو زده باشه این همه توهین و کوبیدن؟؟؟؟ هنرشو زیر سوال بردن؟؟؟؟ حرف مفت تا چه حد؟؟؟ یعنی فهم این افراد از دموکراسی هیچه همه باید خفه بشن آقا نظر دادن جرم نیست کی میخواید اینو بفهمید؟؟؟ واقعا نادانی و حماقت حد داره تف بر شما
    دیگه نادون و احمق که بهش نگفتیم که تو نثار همه کردی
    ادبیات خودتو نگاه کن بعد دیگران رو نصیحت کن
    واقعا متاسفم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    دیگه نادون و احمق که بهش نگفتیم که تو نثار همه کردی
    ادبیات خودتو نگاه کن بعد دیگران رو نصیحت کن
    واقعا متاسفم
    ادبیات من در برابر شدت خطایی که شما انجام میدین هیچه. من از دلیل تباهی کشور حرف میزنم. از افرادی که با قضاوتهای نادرستشون که بر اساس افراده نه بر اساس حقیقت کشور رو نابود کردن . یکی اومد تو تاپیک شما برای سوزوندن اون حقیقت رو لگدمال کردید دقیقا عین کشور ما که بخاطر اینکه به اهدافشون برسن همه حقایق رو نابود میکنن ... شما مرگ دموکراسی رو فریاد زدید

خدا فقط یکی هست اون هم الله. جز اون هیشکیو خدا قرار ندید و حقایق رو با اون خدا نسنجید. این توصیه من نیست که بگیم صلاحیت ندارم یا دارم. این توصیه خود خداست. والسلام ...

10. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ادبیات من در برابر شدت خطایی که شما انجام میدین هیچه. من از دلیل تباهی کشور حرف میزنم. از افرادی که با قضاوتهای نادرستشون که بر اساس افراده نه بر اساس حقیقت کشور رو نابود کردن . یکی اومد تو تاپیک شما برای سوزوندن اون حقیقت رو لگدمال کردید دقیقا عین کشور ما که بخاطر اینکه به اهدافشون برسن همه حقایق رو نابود میکنن ... شما مرگ دموکراسی رو فریاد زدید

خدا فقط یکی هست اون هم الله. جز اون هیشکیو خدا قرار ندید و حقایق رو با اون خدا نسنجید. این توصیه من نیست که بگیم صلاحیت ندارم یا دارم. این توصیه خود خداست. والسلام ...
    من کار به راست و دروغ اون بحث ندارم
    ولی هر چه یاد دارم تاپیک هم هست برگرد عقب میتونی باز ببینی
    که اون اهنگساز گفت شادمهر هیچی نداره ما هم گفتیم خودت کی هستی خودت چی داری همین
    این بحث هم بیخوده منتها خب به قول خودت خیلی چیزا هم مشخص شد برای ما هم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    به به روح آدمو جلا دادی با این پاسخت
    امیدم
    دلم برات تنگ شده مرد

مزدوج شدی دیگه یادت رفته ماهارو
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

صفحه 1604 از 4116 نخستنخست ... 60411041504155415941602160316041605160616141654170421042604 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 16 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع