صفحه 1665 از 4116 نخستنخست ... 66511651565161516551663166416651666166716751715176521652665 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,641 به 16,650 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    با اجازه ی بزرگترهای فروم ، بنده حقیر سراپا تقصیرم به دلیل علاقه ی وافر به شادمهر ِ جان ، نظرمو بگم ( تازه هم گوش دادم :))) )
    اول میرم سراغ تنظیم
    تنظیم این آهنگ به بدترین شکل ممکن بود به نظرم ! من نمیدونم این وکال هیییییی چی میگه این وسط اصن دلیل استفاده از هییییییی چیه ؟! تازه قبل از ورود به آهنگ که افتضاح بود به نظرم ! ترومپت چی میگه اصن اینا کنار هم جور نیست ( یواش آقا بزار تموم شه )
    بعد میریم سراغ ملودی و ریتم و ورود به آهنگ و ...
    ملودی اینکار کاملاً ساده بود مثل تمام آهنگایی که آفات داخلی دستی در آن دارند و همان چهار چهارم های معروف که بلای جان موسیقی الان شده ... ورود به آهنگ به نظرم با توجه به ملودی خوب و با ریتم مناسب بود ولی یه اما داره اونم تو ذوق زدنشه انگار شادمهر داره قصه تعریف میکنه
    نکته مثبت و بسیار خوب بخش اول ( بنده حقیر خیلی خوشم میاد ) اینه که قبل رسیدن به اوج یه پرده بالا میگیره ( البته میشه گفت دو نیم پرده ) اولش باور نمیکرد نیم پرده ، من تو عشق زیاده خواهم نیم پرده دیگه و بعد اوج !!
    قبل اینکه اوج رو شروع کنیم یه اسمی رو میبرم آرش قنادی و گروه سون !!! افتاد ؟ دقیقاً اوج منو یاد اوج اینا انداخت !!! به نظرم شادمهر با توجه به تغییرات صداش ( که طبیعی هم هست ) نباید این جور اوج خوندن رو انتخاب کنه و کمی جیغ جیغویی میشه تحریرها و تو ذوق میزنه حداقل از افکت و زیر صدا و این مسائل استفاده کنه !! همین آرش قنادی هم همینطور تنظیم رو شلوغش میکنن سر و صدا جیغ و داد
    البته ریتم هم لنگ میزد تو اوج که شادمهر با تحریرهای خوب خوشبختانه درش آورده
    اما میرسیم به بین بخش اول و دوم که عجیب ترین بخشه !! نمیدونم نوآوریه یا هر چی هست !! لا لا لا لا لا لا هی هییییی پِیییییییی اهییییی لیییییی !!! الان این وکال اینجا چی میگه ؟! نه یکی بیاد به بنده حقیر بگه چرا این وکال ؟ چرا اینجا ؟ چرا شروع آهنگ نه ؟ نه یکی بیاد بگه اصن جاش اینجا بود ؟ دقیقاً این باید اول آهنگ استفاده میشد به نظرم
    اما بخش دوم :
    پایین کمی بهتره با تحریرها و ریزه کاریهای شادمهر و اوج هم با تحریرهای عالی و البته آرش قنادی ای
    2:50 به بعد فوق العاده بود زندگیشههههههههههه زندگیشههههه عالی عالی عالی
    یاد بگیریم به نظرات هم احترام بذاریم هوادار واقعی شادمهر باشید همون شادمهری که رفت تا الان خیلی ها جواز آوازه خوانی بگیرن !!
    من کاری ب تنظیم و اینجور چیزا ندارم..ولی در کل همیشگی ب نظرم بهتر از تجربه کن بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    من کاری ب تنظیم و اینجور چیزا ندارم..ولی در کل همیشگی ب نظرم بهتر از تجربه کن بود
    سلیقه تو موسیقی حرف اول رو میزنه ! یکی خوشش میاد یکی نه ( اینو فک کنم هزار بار گفتم ) نظر شما هم محترمه
    اما ما ایرانیا همیشه عادت داریم به زور هر چی نظر بقیه رو همسو با نظر خودمون بکنیم !!

نیمه فعال
    یادم رفت در مورد شعر نظرمو بگم
    خب دوستان نظرشون اینه شعر کوتاهه و کاملاً درسته به نظرم !! مخاطب الان وقتی بخش و اول دوم یکی باشه سریع خسته میشه مثه آهنگای قدیمی نیست که یه دقیقه اول شلنگ تخته مینداختین و ما هم منتظر بودیم تا بالاخره ورود به آهنگ کنه راحت شیم :)))
    حتی اگه تایم 3 دقیقه باشه بازم تو ذوق میزنه ! خب خواننده در اینجور موارد تحریرها رو تا جایی که میتونه عوض میکنه ، در بخش دوم که مخاطب خسته نشه ( مثل آهنگ عادت و شب گریه ابی یا همین آهنگ جوونه سیاوش قمیشی ) اون دیگه بستگی به کرم صدای خواننده و البته ملودی داره که تا چه حد بتونه تحریر بزنه و از ریتم نیفته
    شادمهر هم یکم عوض کرده پایین بخش دوم رو دیگه خوب گوش کنید !!! اوج بخش دوم هم با تنظیمی خز درآورده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    خوبیش اینه ما مثل طرفدارای بعضی از خواننده ها نیستیم تفت میده میریزه بیرون همه میگن اثر جهانیه
    طرف آلبوم داده به تیراژ دوم نرسیده میگن فلان بیسار
    باز خوبیش اینه هم ما خودمون انتقاد میکنیم هم بقیه جرات انتقاد رو دارن اینجا
    تو اونجا انتقاد کنی به ... خوردن میوفتی

بدیش اینجاس چهار تا اسم قلمبه سلمبه یاد گرفتن
    سبک خواننده شون شده اون مثلا شیمبلا چولگات
    حرفم بزنی میگن میگن تو اصلا میفهمی شیمبلا چولگات چیه
    میگی نه
    برو اول بفهم چیه بعد آهنگای فلانی رو گوش
    ول کن سر جدت موسیقی زبان جوامع هست تو با موسیقیت حرف میزنی
    مگه تو میفهمی موتزارت چی میگه
    بتهوون چی میگه
    باخ چی میگه
    اینانوودی چی میگه
    باب دیلن چی میگه
    یا پاوراتی چی میگه
    یا یانی چی میگه
    یا متالیکا چی میگه
    اصن چی میگن اینا

یکی رو باد کن که جا داشته باشه یهو نترکه
    کل صحبتام مخاطب آزاد
    پارسای عزیز. خوشحالم که هنوز هستی ...
    تمام نقد ما با توجه به توانایی های شادمهر هست. همیشه گفتم هواداران شادمهر دنبال موسیقی خوب هستن. موسیقی هم سلیقه هست و هم بستگی به حال و هوای شنونده داره.

توانایی شادمهر خیلی بیشتر از آهنگ هایی مثل همیشگی هست. خیلی ها این آهنگُ دوست دارند و خاطره سازی میکنن ولی اصل موضوع سر جای خودش هست که شادمهر در این آلبوم نگاه عوامانه داره و دنبال حداکثر شنونده هست البته این هدف خوبی هست و همه هنرمندان دنبال شنیده شدن هستن ولی کاش با حساسیت بیشتری دنبال میشد. خیلی وقته شادمهر نوازندگی سولو طولانی و تاثیرگذار در کارهاش نیست چه ویلون چه گیتار چه پیانو که سازهای تخصصی خودش هست،خیلی وقته از سازبندی های چند لایه که تو این کار استاد هست استفاده نمیکنه. استفاده از سمپل که حسُ از کار میگیره، استفاده از دوئت ها با صدای خودش که همرو با وسواس واقعا میخوند و ضبط میکرد و الان نیست ... اینها نشانه های خوبی نیست.

در کل امیدوارم با بزرگتر شدن دخترش و برگشتن حس و حالش باز به رویه قبل برگرده.

البته با پرس و جویی که کردم در این آلبوم یه شاهکار از خود شادمهر هست که تماما با ساز زنده ضبط شده و واقعا کار شده.
    ویرایش توسط Candle_ir : 12-06-2016 در ساعت 10:03 AM

5. 2 کاربر مقابل از Candle_ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    آهنگم متوسط رو به بالا بود اونم بخاطر وکال شادمهر

دیگه از وحید پویان و میلاد هاشمی چه انتظاری دارین لا مذهبا

7. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یا علی ولک چه خبر شده باز؟
    خصوصی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    آهنگم متوسط رو به بالا بود اونم بخاطر وکال شادمهر

دیگه از وحید پویان و میلاد هاشمی چه انتظاری دارین لا مذهبا
    رو به بالا رو در نیم خط برای من توضیح بده
    د ِ لامصب منم دارم همینو میگم از اینا چه انتظاری دارین تو کجا بودی تا حالا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    رو به بالا رو در نیم خط برای من توضیح بده
    د ِ لامصب منم دارم همینو میگم از اینا چه انتظاری دارین تو کجا بودی تا حالا
    من همی الان آهنگو گوش دادم باو خو خوابیده بودم متوسط رو به بالا یعنی نه شقه شقه نه خوابیده فهمیدی ؟ یا بیشتر توضیح بدم

فوق حرفه ای
    ولی خودمونیم من همی الان فهمیدم بیانیه های پارسا از مال من خیلی بهتر و فنی تره

12. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط *_* نمایش پست ها
    من همی الان آهنگو گوش دادم باو خو خوابیده بودم متوسط رو به بالا یعنی نه شقه شقه نه خوابیده فهمیدی ؟ یا بیشتر توضیح بدم
    نه همینقدر بسه تا کار به جاهای باریک کشیده نشده با این ادبیات تو و سینجول کاملاً آشنایی دارم

صفحه 1665 از 4116 نخستنخست ... 66511651565161516551663166416651666166716751715176521652665 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 66 مهمان ها)

1. ali1367ka،
  2. masoud741،
  3. mojtabaa

کلمات کلیدی این موضوع