صفحه 1940 از 4105 نخستنخست ... 94014401840189019301938193919401941194219501990204024402940 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,391 به 19,400 از 41045

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    واقعا واسم سواله یه سری از خوانندها چطور این اهنگهای ضعیف رو میخونن در حالی که یه سریشون گذشته درخشان هم دارن.یعنی واقعا موزیک روز گوش نمیدن تا ببینن چقدر با اونا فاصله دارن؟لااقل یه نگاه به گذشته خودشون بندازن منظورم خواننده خاصی نیست بطور کلی اکثر خوانندهای ایرانی رو میگم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    شادمهر دیگه شادمهری نیست دل به کار بده کسی که میگفت خواننده نیست به یه خواننده فقط تبدیل شده
    های و هوی اینستاگرام و افرادی که از اب گل الود ماهی میگیرن مثل امیر فرشباف باعث شده شادمهر نیمی از طرفدارای قدیمیشو از خودش دور کنه
    کو ملودی هایی که وقتی میشندیدی مو به تنت سیخ میشد؟
    کو اون تنظیمایی که بعد 10 سال هنوز یه چیز تازه توشون پیدا میکردی؟
    البوم اومد و رفت خوب یا بد دیگه ول کن تگ کردن این فرشباف لعنتی رو

آهنگ نوازش رو که واسه ابی ساخت الگوی خیلی از آهنگای دیگه تو ملودی و به خصوص تنظیم شد و اکثر آهنگا تنظیمشون شبیه این آهنگه که برای مثال شروع آهنگ جدید معین با شروع آهنگ نوازش یکیه .... شادمهر اگه آهنگسازی رو نمیذاشت کنار میتونست یه آلبوم فول با ابی کار کنه و مثل آلبوم مهستی مدیریت کار رو دستش بگیره و یه آلبوم کامل با آهنگسازی ها و تنظیمای خودش واسه ابی بسازه و مطمئنن موفق میشد .. اندی تو شبکه طپش یگفت که خیلی دوست داره شادمهر واسش آهنگ بسازه (چون شادمهر هنرمندیه که تو هر سبکی میتونه کار کنه و دستخط خاصی نداره و مثلا آهنگ بگو از کجا آوردی یا ابرو کمونی خوشگله مصداقشه که سبکاشون به اندی میخوره) شادمهر موسیقی رو با آهنگسازی شروع کرد و کلی آلبوم بیکلام داره و آلبوم بهار من تو آسانسورها و کافی شاپهای بسیاری پخش میشه ، اولین موزیک پاپ مجاز بعد از انقلاب با آهنگسازی اون منتشر شد نه خوانندگیش با اینکه میتونست اولین خواننده باشه ولی نخواست چون خودشو فقط آهنگساز میدونست و حتی مصاحبه تو مجله محک گفته بود من خواننده نیستم و خواننده یکی مثل محمد اصفهانیه که دوستش دارم و من موزیسین هستم....
    اون شادمهر دیگه نیست و الان فقط فکر پول درآوردنه ... امیزفرشباف کاری کرد که مهدی یراحی که فقط شعرای روزبه بمانی رو میخوند و به غیر خودش فقط رو تنظیمهای بهروز صفاریان و سیروان خسروی میخوند با هر هنرمندی کار کنه ، مهدی یراحی آهنگساز فوق العاده ایه که حتی واسه داریوش تو آلبوم شطرنج با تنظیم بهروز صفاریان آهنگ ساخت و آلبوم بیخوابی سعید شهروز رو تکرار نشدنی کرد و کلی آهنگای موفق دیگه واسه سروش و .... ساخت... همین امیرفرشباف باعث شد دیگه مهدی یراحی هم مثل شادمهر آهنگ نسازه و فقط خواننده باشه ...کلا امیر فرشباف اومده که آهنگسازا رو خواننده کنه و جلوی آهنگسازیشونو بگیره

3. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    با عواملی ک تو آهنگ اعتراف کار کردند ب اعتراف امیدی نمیشه داشت ولی شاید قلب ساعتی ی کم از اون شادمهری ک همه انتظار داریم و داشته باشه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    آهنگ نوازش رو که واسه ابی ساخت الگوی خیلی از آهنگای دیگه تو ملودی و به خصوص تنظیم شد و اکثر آهنگا تنظیمشون شبیه این آهنگه که برای مثال شروع آهنگ جدید معین با شروع آهنگ نوازش یکیه .... شادمهر اگه آهنگسازی رو نمیذاشت کنار میتونست یه آلبوم فول با ابی کار کنه و مثل آلبوم مهستی مدیریت کار رو دستش بگیره و یه آلبوم کامل با آهنگسازی ها و تنظیمای خودش واسه ابی بسازه و مطمئنن موفق میشد .. اندی تو شبکه طپش یگفت که خیلی دوست داره شادمهر واسش آهنگ بسازه (چون شادمهر هنرمندیه که تو هر سبکی میتونه کار کنه و دستخط خاصی نداره و مثلا آهنگ بگو از کجا آوردی یا ابرو کمونی خوشگله مصداقشه که سبکاشون به اندی میخوره) شادمهر موسیقی رو با آهنگسازی شروع کرد و کلی آلبوم بیکلام داره و آلبوم بهار من تو آسانسورها و کافی شاپهای بسیاری پخش میشه ، اولین موزیک پاپ مجاز بعد از انقلاب با آهنگسازی اون منتشر شد نه خوانندگیش با اینکه میتونست اولین خواننده باشه ولی نخواست چون خودشو فقط آهنگساز میدونست و حتی مصاحبه تو مجله محک گفته بود من خواننده نیستم و خواننده یکی مثل محمد اصفهانیه که دوستش دارم و من موزیسین هستم....
    اون شادمهر دیگه نیست و الان فقط فکر پول درآوردنه ... امیزفرشباف کاری کرد که مهدی یراحی که فقط شعرای روزبه بمانی رو میخوند و به غیر خودش فقط رو تنظیمهای بهروز صفاریان و سیروان خسروی میخوند با هر هنرمندی کار کنه ، مهدی یراحی آهنگساز فوق العاده ایه که حتی واسه داریوش تو آلبوم شطرنج با تنظیم بهروز صفاریان آهنگ ساخت و آلبوم بیخوابی سعید شهروز رو تکرار نشدنی کرد و کلی آهنگای موفق دیگه واسه سروش و .... ساخت... همین امیرفرشباف باعث شد دیگه مهدی یراحی هم مثل شادمهر آهنگ نسازه و فقط خواننده باشه ...کلا امیر فرشباف اومده که آهنگسازا رو خواننده کنه و جلوی آهنگسازیشونو بگیره
    دلیلش کاملا روشنه
    اگه شادمهر خودش بسازه و تنظیم کنه دیگه نیازی به فرشباف نیست
    اینا چسبیدن به شادمهر با دروغ به اسم مدرن و جدید بودن
    وگرنه کسی مثل میلاد هاشمی چی داره
    آهنگ ادامه میدمت عودش رو حذف کن ببین چی داره غیر یه تمپو
    یعنی برای شادمهر سخت بود با احساس خودش تنظیمش کنه
    نه اینا چسبیدن به شادمهر برای چسبیدن هم نیازه مثلا نقش مدیریت بازی کنن
    برای بازی کردن نقش مدیریت هم لازمه یه کاری انجام بدن
    اونم اینه که مثلا شعر و آهنگ جور کنن
    شادمهری که خودش میتونه مدیریت هنری کامل البوم خودش و ابی و بقیه رو داشته باشه
    شده خواننده ملودی های بقیه

6. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    با عواملی ک تو آهنگ اعتراف کار کردند ب اعتراف امیدی نمیشه داشت ولی شاید قلب ساعتی ی کم از اون شادمهری ک همه انتظار داریم و داشته باشه
    در تعجبم از کار کردن با میلاد هاشمی حالا سعید زمانی یه حرفی برای گفتن داره
    اما این میلاد هاشمی در حد احمد سعیدی و حمید طالب زاده بیشتر نیست
    از تنظیم جدید چاوشی واقعا لذت بردم
    حیف حیف شادمهر کارو ول کرده
    دیگه باید توی آرزوی البومی مثل پاپ کرن و آدم فروش و تقدیر تا ابد بمونیم

فعال
    ادم فروش و پاپکرن بی نظیر بودن تقدیر هم خوب بود خدا کنه متوجه شه که چه اشتباهی کرده
    متاسفانه تو اینستا هم از البوم خوب استقبال کردن میفهمه که کارش درست بوده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    ادم فروش و پاپکرن بی نظیر بودن تقدیر هم خوب بود خدا کنه متوجه شه که چه اشتباهی کرده
    متاسفانه تو اینستا هم از البوم خوب استقبال کردن میفهمه که کارش درست بوده
    خودشم میساخت استقبال بیشتر بود

نیمه فعال

در مورد میلاد هاشمی و سعیدزمانی باهات موافقم و اگه سعید زمانی یه خرده بیشتر وقت بزاره و تجربش بیشتر شه میتونه جزو برترینها باشه اما میلاد هاشمی به درد آهنگای شیش و هشت و شاد و آهنگایی مث فقط با تو عشقم میخوره ... چاووشی هنرمند خیلی خوبیه که انتخابای شعرش عالیه و تو تنظیم هم پیشرفت خیلی خوبی داشته و صاحب سبک شده و تو انتخاب هنرمندایی که باهاش کار میکنن باهوشه ... این وحید پویان اگه واسه مهسا و معین و لیلا فروهر و آوا بهرام و پویا و خواننده های خوبی که آهنگسازی بلد نیستن کار کنه میتونه باعث هیت شدن کاراشون بشه و در کل آهنگساز خوبیه ولی اگه خود وحیدپویان خواننده بشه امیر فرشباف میده واسش یکی دیگه آهنگ بسازه و نمیزاره واسه خودش آهنگ بسازه اما اینکه داره واسه یه آهنگساز توانا آهنگسازی میکنه کاراش اصلا به چشم نمیاد ( حداقل واسه ما شادمهری های اصیل که اصلا به چشم نمیاد ) و فقط داره مطرح میشه که واقعا بعد از تجربه کن مطرح شد و تجربه کن واسه هر کی بد شد اما واسه وحید پویان خوب شد و یه شبه ره صد ساله رفت

نیمه فعال
    بی انصافیست راجع به البوم تجربه کن اینطور نظر دادن
    تمامی این اهنگها از ذره بین شادمهر رد شده
    من اهنگ تنهاییام و روز سرد و همیشگی و تجربه کن رو به شخصه واقعا دوست دارم
    حس خوبیه آهنگ زیبایی بود

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط severi نمایش پست ها
    بی انصافیست راجع به البوم تجربه کن اینطور نظر دادن
    تمامی این اهنگها از ذره بین شادمهر رد شده
    من اهنگ تنهاییام و روز سرد و همیشگی و تجربه کن رو به شخصه واقعا دوست دارم
    حس خوبیه آهنگ زیبایی بود
    بی انصافی اونه که میتونه روز سرد رو با ویالون اینقد قشنگ تنظیم کنه بعد میده یکی دیگه

13. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1940 از 4105 نخستنخست ... 94014401840189019301938193919401941194219501990204024402940 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع