باهات موافقم این احتمالی که میگی زیاده ... اما میتونست تنظیم قلب ساعتی رو به کس دیگه ای بده و با تنظیم این آهنگ میخواد هوادارای اصیل خودش رو هم راضی کنه ...من خیلی خیلی اصرار دارم خودش آهنگاشو بسازه و تو کامنتهای قبلیم خیلی بهش اشاره کردم و خودشم بهتر میدونه آهنگسازی و تنظیماش بهتر از این گروهیه که داره باهاشون کار میکنه اما چون حس و حال آهنگسازی و تنظیم رو نداره و برای اینکه یه وقت آهنگاش به نظر خودش ضعیف نشه و آهنگسازی محشر خودشو زیر سوال نبره و همینطوری تو اوج بمونه ترجیح داده این کار رو انجام نده یا کمتر انجام بده و با کسای دیگه ای کار کنه تا بیکار نمونه ... خودش تو یه پست عکس ویالون گذاشته بود و نوشته بود یه زمانی آرزوم بود یکی از اینا داشته باشم ولی الان که چند تا دارم یه دو سالیه تمرین نکردم نمیدونم چرا همچین فکری میکنه یا چرا دیگه حس و حالشو نداره و امثال من و فربد خیلی از این قضیه ناراحتیم اما به قول شما احتمال اینکه همین رویه آلبوم تجربه کن رو ادامه بده خیلی زیاده ، باز آرش محرابی و وحیدپویان خوبن ولی خدا کنه حداقل تو تنظیم کننده انتخاب بهتری داشته باشه و از امیر فرشباف بخواد یه تنظیم کننده بهتر از میلاد هاشمی بهش معرفی کنه باز جای شکرش باقیه با تنظیم آهنگ قلب ساعتی میخواد بگه که من هنوز موزیسینم و هوادارای اصیل و قدیمی شو راضی کنه و من هنوز امیدوارم که شادمهر بازم به همون حس و حال و انرژی برمیگرده .. راستی از حق نگذریم خوانندگیش تو تجربه کن واقعا فوق العاده بود
واقعا حق ما ویولن یا پیانو زدن شادمهر تو اینستاگرام نیست.
بعد که موزیک جدید میخواد بیاد اسامی چهارتا جوونه تازه کار
آقا داشتم ژینا و باور روگوش میدادم
خیلی دلم گرفت....شادمهر خیلی با اون شادمهر
سابق فاصله گرفته![]()
شادمهر تو تنظیم دیگه هرکاری کرده هر بلایی سر هر سازی اورده! و الان دیگه انگیزه ی زیادی نداره و طبق معمول نیاز به یه تلنگر داره مث زمانی که با ابی همکاری کرد.البته یبارم تو یه پست اینستا خودشم گفت وقتی ملودی های پویان رسید دستم اینقد ذوق زده شدم همه رو خوندم و میخواستم زودتر پخش بشه اینم یجور تلنگر بود که باعث شد البوم بده.
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)