صفحه 1944 از 4119 نخستنخست ... 94414441844189419341942194319441945194619541994204424442944 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,431 به 19,440 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    خودش که متوجه هست ولی بالاخره متوجه تر هم میشه
    الانم به این اعتراض هوادرا واکنش نشون داده با ویالون زدن و تکه تکه نوازندگی هاش
    میخوام صدسال سیاه اینجوری واکنش نشون نده
    منکه دلم فقط آهنگ میخواد...یه آهنگ کامل و درست حسابی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    چیزی که مشخصه باتوجه به صحبت هاش در کنسرته بعد از البوم جدیدش اینه که شادمهر از کسایی که دورش جمع کرده فعلا خیلی هم راضی هست و این رویه با اینا یا شاید افراد جدید فعلا ادامه خواهد داشت
    باهات موافقم این احتمالی که میگی زیاده ... اما میتونست تنظیم قلب ساعتی رو به کس دیگه ای بده و با تنظیم این آهنگ میخواد هوادارای اصیل خودش رو هم راضی کنه ...من خیلی خیلی اصرار دارم خودش آهنگاشو بسازه و تو کامنتهای قبلیم خیلی بهش اشاره کردم و خودشم بهتر میدونه آهنگسازی و تنظیماش بهتر از این گروهیه که داره باهاشون کار میکنه اما چون حس و حال آهنگسازی و تنظیم رو نداره و برای اینکه یه وقت آهنگاش به نظر خودش ضعیف نشه و آهنگسازی محشر خودشو زیر سوال نبره و همینطوری تو اوج بمونه ترجیح داده این کار رو انجام نده یا کمتر انجام بده و با کسای دیگه ای کار کنه تا بیکار نمونه ... خودش تو یه پست عکس ویالون گذاشته بود و نوشته بود یه زمانی آرزوم بود یکی از اینا داشته باشم ولی الان که چند تا دارم یه دو سالیه تمرین نکردم نمیدونم چرا همچین فکری میکنه یا چرا دیگه حس و حالشو نداره و امثال من و فربد خیلی از این قضیه ناراحتیم اما به قول شما احتمال اینکه همین رویه آلبوم تجربه کن رو ادامه بده خیلی زیاده ، باز آرش محرابی و وحیدپویان خوبن ولی خدا کنه حداقل تو تنظیم کننده انتخاب بهتری داشته باشه و از امیر فرشباف بخواد یه تنظیم کننده بهتر از میلاد هاشمی بهش معرفی کنه باز جای شکرش باقیه با تنظیم آهنگ قلب ساعتی میخواد بگه که من هنوز موزیسینم و هوادارای اصیل و قدیمی شو راضی کنه و من هنوز امیدوارم که شادمهر بازم به همون حس و حال و انرژی برمیگرده .. راستی از حق نگذریم خوانندگیش تو تجربه کن واقعا فوق العاده بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    باهات موافقم این احتمالی که میگی زیاده ... اما میتونست تنظیم قلب ساعتی رو به کس دیگه ای بده و با تنظیم این آهنگ میخواد هوادارای اصیل خودش رو هم راضی کنه ...من خیلی خیلی اصرار دارم خودش آهنگاشو بسازه و تو کامنتهای قبلیم خیلی بهش اشاره کردم و خودشم بهتر میدونه آهنگسازی و تنظیماش بهتر از این گروهیه که داره باهاشون کار میکنه اما چون حس و حال آهنگسازی و تنظیم رو نداره و برای اینکه یه وقت آهنگاش به نظر خودش ضعیف نشه و آهنگسازی محشر خودشو زیر سوال نبره و همینطوری تو اوج بمونه ترجیح داده این کار رو انجام نده یا کمتر انجام بده و با کسای دیگه ای کار کنه تا بیکار نمونه ... خودش تو یه پست عکس ویالون گذاشته بود و نوشته بود یه زمانی آرزوم بود یکی از اینا داشته باشم ولی الان که چند تا دارم یه دو سالیه تمرین نکردم نمیدونم چرا همچین فکری میکنه یا چرا دیگه حس و حالشو نداره و امثال من و فربد خیلی از این قضیه ناراحتیم اما به قول شما احتمال اینکه همین رویه آلبوم تجربه کن رو ادامه بده خیلی زیاده ، باز آرش محرابی و وحیدپویان خوبن ولی خدا کنه حداقل تو تنظیم کننده انتخاب بهتری داشته باشه و از امیر فرشباف بخواد یه تنظیم کننده بهتر از میلاد هاشمی بهش معرفی کنه باز جای شکرش باقیه با تنظیم آهنگ قلب ساعتی میخواد بگه که من هنوز موزیسینم و هوادارای اصیل و قدیمی شو راضی کنه و من هنوز امیدوارم که شادمهر بازم به همون حس و حال و انرژی برمیگرده .. راستی از حق نگذریم خوانندگیش تو تجربه کن واقعا فوق العاده بود
    در خوب خواندن ترک ها توسط شادمهر که شکی نیست...اگه دایره نت را به شادمهر بدی و بگی بخون یه تحریرایی روش میزاره که آدم از شنیدن همون دو ر می فا سل لا سی هم لذت افزون میبره

4. 2 کاربر مقابل از bijanariya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دوستان مرسی بابته نظراته خوبتون

6. کاربر مقابل از Aghili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    واقعا حق ما ویولن یا پیانو زدن شادمهر تو اینستاگرام نیست.
    بعد که موزیک جدید میخواد بیاد اسامی چهارتا جوونه تازه کار

8. 2 کاربر مقابل از Aghili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ساعتی

نیمه فعال
    آقا داشتم ژینا و باور روگوش میدادم
    خیلی دلم گرفت....شادمهر خیلی با اون شادمهر
    سابق فاصله گرفته

11. کاربر مقابل از Rasoul7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    شادمهر تو تنظیم دیگه هرکاری کرده هر بلایی سر هر سازی اورده! و الان دیگه انگیزه ی زیادی نداره و طبق معمول نیاز به یه تلنگر داره مث زمانی که با ابی همکاری کرد.البته یبارم تو یه پست اینستا خودشم گفت وقتی ملودی های پویان رسید دستم اینقد ذوق زده شدم همه رو خوندم و میخواستم زودتر پخش بشه اینم یجور تلنگر بود که باعث شد البوم بده.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    خودش که متوجه هست ولی بالاخره متوجه تر هم میشه
    الانم به این اعتراض هوادرا واکنش نشون داده با ویالون زدن و تکه تکه نوازندگی هاش
    نمیدونم کنسرت اخیرشو دیدی یا نه میگفت اینا کار میکنن و من نظارت میکنم.

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    واقعا حق ما ویولن یا پیانو زدن شادمهر تو اینستاگرام نیست.
    بعد که موزیک جدید میخواد بیاد اسامی چهارتا جوونه تازه کار
    ناراحت نباش قلب ساعتی میتونه شروعی دوباره باشه

صفحه 1944 از 4119 نخستنخست ... 94414441844189419341942194319441945194619541994204424442944 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع