سلام
دوستان اگه ریمیکس از آلبوم جدید موجود هست ،بذارید.
متاسفانه شادمهر اسیر ی باند شده...باند گلیم بافه و محرابی و وحید پویان و... و گرنه چ اصراریه ک شادمهر فقط با این گروه کار کنه
من دوست ندارم با دفاعم از این گروه فک کنین ادم فرشبافم ولی همه شما بعد البوم اینجا راضی بودین که! منم با تنظیم ها مشکل دارم ولی خداییش ملودی ها و ترانه ها هیچی دست کم نداره.معروف و گمت کردم بین مردم هیت شد یا اهنگهای البوم
همیشه تعصب بیش از حد هوادارا خواننده رو نابود میکنه خیلی از خوانندهای درجه یک داخلی یه مدت هرچی خودشون ساختن و خوندن هواداراشون به به و چه چه کردن الان دیگه کسی اونارو گوش نمیده ولی شادمهر هوشیار بود و نخواست به اینجا برسه رفت با دیگران کار کرد مطمعن باشید همکاری با این گروه هم زیاد طول نمیکشه
الانم تعداد اهنگهایی که داره از داخل واسه شادمهر ارسال میشه خیلی زیاده.
من موافق اینم که شادمهر با هنرمندای دیگه همکاری کنه اما نه فقط با یه هنرمند .... اینهمه آهنگساز و تنظیم کننده خوب هست .... مثلا آهنگ پاییز تو البوم دهاتی ساخته سیاوش قمیشی بود که در زمان خودش بسیار هیت شد و الانم بعد گذشت سالها جزو بهترین اهنگهای شادمهره ... مهم اینه که شادمهر فقط خودشو با این تیم محدود نکنه ...اگه میگیم خود شادمهر آهنگاشو بسازه واسه اینه که میتونه خودشو تو اوج نگه داره اما وقت نمیزاره و میل و اشتیاق سابق رو نداره و نارحتی ماهم همینه که چرا دیگه شادمهر میل و اشتیاق سابق رو نداره وگرنه همکاری با دیگران در کل چیز بدی نیست که خوبم هست به شرطی که حق انتخاب داشته باشی یا حداقل انتخاب خوبی داشته باشی ... در مورد تنظیم کننده هم باهات موافقم ... کاش حداقل تو تنظیم تجدیدنظر کنه و تغییری تو همکاراش بده ... همین فرشباف با هون نامداری و کوشان حداد و کلی تنظیم کننده دیگه هم داره همکاری میکنه و حیفه که تنظیم کننده درجه دو ای مثل میلاد هاشمی واسش تنظیم کنه
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 29 مهمان ها)