با کمال احترامی که نسبت به همهی شادمهری های عزیز دارم
باید خدممتون عرض کنم من فقط یاس و نامیدی رو در اینجا میبینم
دوستان عزیز این تصمیمیه که خود شادمهر گرفته
درسته همه ما دلمون برای تنظیم های فوق العاده شادمهر تنگ شده ولی قطعا شادمهر جان روی تک تک کارهای آلبوم جدید نظارت سخت گیرانه ای دارند.
مطمئن باشید آلبوم تصویر فصل جدیدی از فعالیت های شادمهر رو به نمایش میزاره.
شادمهری که هر ۴ یا ۵ سال آلبوم میداد و بین ترک های سینگل فاصله زیادی میوفتاد حالا با تیم جدید و با جدیت بیشتر برای شما هوادارای عزیز تموم تلاششو میکنه
پس بیاین با ندادن پالس های منفی این انگیزه رو از شادمهر نگیریم.
مطمئن باشید از تصمیم جدید شادمهر پشیمان نخواهید شد
شاد و شادمهری باشید
نمیدونم چرا برعکس تجربه کن حس خوبی نسبت به این آلبوم دارم و حسم اینه که نصف آلبوم با موزیک شادمهر همراه باشه.یکی از اشتباهات آلبوم قبلی اینکه دمو اکثر کارها رو شادمهر در اینستا قرار داد.امیدوارم هیچ دمویی رو در اینستا نذاره تا دوستان پیش داوری نکنن.امیدوارم شادمهر فصلی درخشان رو تو کارنامه هنریش رقم بزنه.و در اخر عجیبه که بهداد تو این البوم با شادمهر همکاری نمیکنه.
آلبوم "تصویر" که در سال گذشته با قطعه "اعتراف" و قبل از پخش آلبوم "تجربه کن" متولد شده بود امروز به مرحله ای رسیده که تمام قطعات از لحاظ ملودی و ترانه نهایی شدن و در مرحله تنظیم هستن،هنوز تعداد قطعات به طور قطعی مشخص نیست و بعد از تنظیم و انتخاب نهایی شما عزیزان رو بیشتر در جریان خواهیم گذاشت.تمام اطلاعات مربوط به این آلبوم و ویدئوهای اون رو از همین کانال و صفحه اینستاگرام به آدرس
Tasvirshadmehr
دنبال کنید.
با سپاس از همدلی و صبوری شما همیشگیها
لطفا عنوان عوض شه البوم تصویر زمستان امسال @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 99 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 99 مهمان ها)