بازم اهنگ اومد و داستانای تکراری :)))))
یعنی یادم نمیاد یه اهنگ از شادمهر اومده باشه حرف و حدیث توش نباشه
من مدیر انجمن سایت شادمهر ماندگار بودم . از همون روزای اول نسل شادمهر هم عضوش بودم . همه نظرا بعد از همه ی اهنگا رو یادمه . هیچوقت یادم نمیره چقد فحش و بد و بیراه میدادن بعد از اهنگای همون البوم طرفدار و تقدیر . البومایی که الان شدن بهترین البوم ها :))))))) بعد از اینده یه نفر نبود که راضی باشه ، بعد از حالم عوض میشه همینطور . جالبیش سبب و رسیدی هست که الان همه اونجوری اهنگ میخوان . یعنی فحش و بد و بیراه نبود که میدادن به شادمهر که این اهنگا چیه دیگه دادی ، شادمهر تموم شده و این حرفا :)))))) انقد انتقاد از سبب زیاد بود که یادمه حتی اون حمید عسکری دوزاری هم به پیروی از هوادارای شادمهر اون اهنگ رو مسخره میکرد :)))))))))) همه از صدای خود شادمهر شاکی بودن . از بعد البوم دهاتی و مسافر یادمه هر اهنگی که اومد گفتن شادمهر تموم شده و صداش عوض شده و این حرفا :))) بعد نکته جالب تر قضیه اینه که فرشباف تو تمام این سال ها هم بوده و همین کارای الان رو میکرد :)))))))))))))
والا این جوی که الان درست شده قبل از پخش کار اون رو میکوبن از تعریفای الکی و به به و چه چه کردنای الکی که تو پیجش میکنن هم رو مخ تره
خدایی این اهنگ قلب من تنظیمش دیگه چجوری باید میبود ( تو سبک خودش ) که راضی میشدید !!!!!!
مشکل کار از نظر من فقط ترانه کوتاهش هست
لحن خوندن شادمهر دیگه از این بهتر مگه میشد باشه ؟!!
" قلب من عمدا اسمتو لو داد "
چجوری میتونید حال نکنید با این تیکه :)))
قطعا قلب من بهترین اهنگ شادمهر نیست . نه این اهنگ نه کل البوم تجربه کن . ولی از بعضی کارایی که خود شادمهر هم ساخته بهتر بودن بعضی از این کارا
یکی از ارزوهام اینه که یه کاری رو همینا تنظیم کنن . بعد تو کاور اهنگ بزنه اهنگ و تنظیم از شادمهر . بعد همه بیان تعریف کنن بعد شادمهر بگه این اهنگم من نساخته بودم :))) همونجوری که برا البوم تجریه کن چنتا دمو اومد همه میگفتن ( تو همین سایت ) این خود شادمهره بعد که اومد دیدن شادمهر نیست شروع کردن کوبیدن :)) بخدا بیخود درگیر اسامی شدید . سعید زمانی قطعا از بهترین تنظیم کننده های این چند سال اخیر بوده . ارش محرابی نمیگم بهترین ترانه سرای ایرانه ولی اونقدری هم که میگن بد نیست . ترانه های قابل دفاعی داشته تو این چند سال . شادمهر زندگیش عوض شده . شرایط هم عوض شده . این به معنی تموم شدن شادمهر نیست ولی ممکنه اون چیزایی که قبلا ازش شنیدیم رو تو یه سبک دیگه و یجور دیگه بشنویم و با یه اهنگای دیگه ای حال کنه و پخش کنه
ویرایش توسط sibiloo : 08-27-2017 در ساعت 01:40 PM
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
ببین از دیشب چطور با هوادارش لج کرده هی پست میزاره اون تیم مسخره رو تگ میکنه
به درک به کی ضربه میزنی
نتونستم جلو خودمو بگیرم
پارسال همین موقع اومدم اینجا و بعدش سایت بغلی و بعدش اینجاگفتم و گفتم و گفتم ولی ... ولی گفتن با فرشباف مشکل داری گمانه زنیه مگه میشه آلبوم دست رفیقاش باشه و ... تا تونستم حرف شنیدم که چرا گفتی شادمرو نابود میکنه ... غرور فلان .. حالا هم دیگه طرف سفره رو فراخ تر کرده هیچکاری نمیشه کرد
آهنگ های یکبار مصرف گوش بدین حال کنید
نمیخواستم دیگه بیام اینجا چون جنجال میشه
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 111 مهمان ها)