ای همه ی وجودِ من
نبودِ تو
نبودِ من
ای همه ی وجودِ من
نبودِ تو
نبودِ من
ای کوهِ پر غرورِ من
ای لحظه سازِ عاشقی
تو ماندگاری در دلم
منجیِ جاودانه شو
انتقادامون از روی علاقه بوده و عشقی که بهش داریم ... شاید خودش فکر میکنه همش قصد داریم اذیتش کنیم ، کاش میفهمید کسایی که منتقدن از کسایی که الکی به به و چه چه میکنن بیشتر دوستش دارن و اونو لایق آهنگای بهتر میدونن ... ولی باهات موافقم ، هوادارا خیلی افراط و تفریط داشتن یا خیلی الکی تعریف میکردن یا خیلی بهش میتوپیدن ...
بعدشم شادمهرم وسیقی رو بزار کنار از کجا میخواد نون بخوره
پس مطمئن باشید این کارو نمیکنه
امیدوارم .. این تا به الان بدترین خبر هنریه در سال 96 شنیدم و خبرش مثل خبر روزائیه که مهرزاد امیرخانی میگفت مرتضی پاشایی سلامتی کاملش به دست آورده ولی یهو میمیره و همه رو شوک زده میکنه
بهروز صفاریان بعد از آلبوم اسکناس گفت دیگه تا عمر دارم برای آهنگ رپ تنظیم نمیکنم تا پارسال که آهنگ آرمین 2afm و فریدون رو که بخشیش رپ بود تنظیم کرد و از این حرفا زیاد میزنن
همیشه خیلیا به زبان میارن که موسیقی سلیقه ای هست و شاید از یه آهنگ یکی خوشش میاد و یکی نمیاد
اما در عمل به این نکته توجهی نمیشه و هر کی دوست داره خواننده مورد علاقش فقط مطابق انتظارِ خودش بخونه و اصلا به سلایق دیگران اهمیتی نمیده
و جالبه اکثریت هم دنبال فقط کارهای شاهکار هستند
اگه واقعا هواداریم معنای هوادار بودن رو بدونیم و واقعا از خواننده مورد علاقمون حمایت کنیم
و اون به به ها رو پای بیسوادی یه عده نذاریم که هیچ چیزی از موسیقی نمیدونن
به شخصه دوست دارم از یه آهنگ لذت ببرم تا اینکه همش دنبالِ این باشم که آهنگش از کیه تنظیمش از کیه شاعرش کیه
هر کاری که مطابق سلیقم بوده شنیدم و کاری که دوست نداشتم رو به اونایی که دوستش داشتن احترام گذاشتم چرا که دلیل نمیشده چون مطابق سلیقه من نبوده پس خیلی بد بوده
امیدوارم شادمهر تا همیشه ماندگار باشه و برامون بخونه
نگو دورِ
نگو دیره
نگو این قصه دلگیره
آخرین آلبوم.... همین ی جمله کافیه ک کل وجود آدم ماتم بشه
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 79 مهمان ها)