شادمهر این اواخر اگه منظورت بعد تقدیره،که شادمهر «شیلا» هم بود،شادمهر «امون از تو» هم بود،شادمهر این اواخر،شادمهر«خیلیا» هم بود...شادمهر موقع«بغض» هم شادمهر «سبب» و «رسیدی» بود..شادمهر این اواخر شادمهر« آینده» هم بود که اونهمه موقع اومدنش بهش تو همین سایت انتقاد کردین..شادمهر«حالم عوض میشه»هم حالا واستون خوب شده،فک کنم اکثریت این فروم یادشونه که با اهنگ فوق العاده و هیت حالم عوض میشه تو این فروم چه چیزا گفته نشد،از تنظیمش ایراد گرفتین تا کلیپش،،حالا باز محمد ناهیدی شده تنظیم کننده ی عالی و سعید زمانی شده سعید دینگ دینگ..
به نظر من میخواین از اهنگای شادمهر لذت ببرین زیاد به حرفایی که تو این فروم زده میشه توجه نکنین،،،یه زمانی یکی میگف بهترین آهنگ البوم تجربه کن«غروره» :)) دلیلشم فک میکنم این بود چون اسمش،اسم شاخی میخوره باشه پس حتما اهنگسازش شادمهره احتمالا پس بهترین اهنگه در حالیکه پیشبینیا طبق معمول اشتباه بود.
نمیدونم چرا یسریا«قلب من» رو با تقدیر مقایسه میکنن،،،خب با «شیلا» مقایسه کن داداش...با «امون از تو» مقایسه کن... هیچوقت مثه تقدیر نمیشه و قرارم نبوده بشه ولی از اون شیلا میلا خیلی خیلی بهتره.
واقعا تو تنظیم شیلا یا امون ازتو با اون همه زیر صدا رو با آهنگ کوچه بازاری قلب من مقایسه میکنی؟
یادمه یه روز شاعر البوم پاپ کرن گفته بود شاید بشه از شعر بیا اینجا ایراد زیاد گرفت اما شکی نست که موزیکش بی نقصه
محمد ناهیدی به نسبت سعید زمانی خیلی بهتر کار کرد بین بد و بدتر ناهیدی بهتره
دقیقا جواب حرفتو خودت دادی
شادمهر اگه بغض داد سبب هم رو کرد اگه اینده رو داد انتخاب رو رو کرد اگه شیلا رو خوند تقدیر و یکاری کن هم کنارش داد بیرون
اما الان چی فقط با تو عشقم عقل و عشق غرور در کنار اینا چی داده حتما روز سرد؟ اصلا روز سرد خودش چی هست در مقابل انتخاب
مگه بخواین گول خودتون بزنید وگرنه البوم تجربه کن ضعیف ترین البوم شادمهره
من تصمیم گرفتم ک آهنگ ک اومد تا چندبار حسابی گوش ندادم نیام تو این فروم..چون اگه گوش نداده بیام تو فروم نظرات خیلی روم تاثیر میذاره و شاید نتونم اون لذت را از آهنگ ببرم
گُل گفتی مسعود خان! روش خوبی رو اراعه کردی
این هفته میاد یعنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 67 مهمان ها)