احتمال زیاد ویدئو جدید نیمه اول دیماه پخش میشه
هیچوقت...هیچ آهنگسازی... هیچ تنظیم کنندهای... نمیتونه جای خودِ شادمهر باشه و احساسشو بیان کنه. والسلام
اگه یه روز و روزگار پیش خودت باز بشینی/ تموم این روزا رو جلو چشات باز میبینی
بیا...
![]()
بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود
.
موزیک: شادمهر عقیلی...!
.
������ #نقطه_ضعف ������ #تصویر
من و شما شباهتمون اینه که جفتمون طرفدار پروپاقرص شادمهریم اما تفاوتمون اینه که شما میگی همه آهنگای شادمهر قشنگه اما من میگم آهنگای ضعیفم داشته و تو کارنامه کاریش همه نوع آهنگی پیدا میشه ... شما بیشتر طرفدار شادمهره خواننده ای و به انتخاباش احترام میزاری و اما من حاضرم حتی اگه هیچوقت هم نمیخواد بخونه اما یه فول آلبوم با آهنگسازی و تنظیم شادمهر و با خواننده های خوبی مثل ابی که قبلا هم همکاری داشتن یا داریوش و معین و لیلا و .... با هم تو کارنامه کاریش داشته باشه .. شما با شرایط جدید و وضعیت امروزیه شادمهر کنار اومدی اما من منتظرم شرایط بهتر شه وگرنه نقاط مشترک نظراتمون با هم خیلی زیاده و همین که جفتمون شادمهری هستیم پس سلایقمون یکیه و ختم کلام اختلاف نظر زیادی با هم نداشتیم ... ممنون از نظرات خوبتنون
شادمهر کار ضعیف با این تیم داشته همونطور که کارای ضعیف خودش هم داشته
ولی درست میگید من کنار اومدم باهاش
برا ابی ، معین یا بقیه هضم نمیکنم ولی چون شادمهر رو به عنوان موزیسین قبول دارم این انتخاب هاش هم قبول کردم
برا بقیه بسازه هم منم از خدامه
اصن دوس دارم البوم بیکلام بده مگه چیش از افکاری و زمانی کمتره
امیدوارم به هر حال شما هم به خواستتون برسید :)) ولی برادرانه میگم که خیلی حرصشو نخورید و سخت نگیرید خیلی
لذت بردم از بحث باهاتون![]()
یا علی ...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
آقا شادمهر شادمهر قدیم نمیشه خودشم کلا بی خیال شده قبلا رو کاراش وسواس به خرج میداد ولی الان نه
چقدر باحال جوابشون رو داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)