با اینکه منم قبول دارم شامهر مثل گذشته انگیزه آهنگسازی و تنظیم نداره یا حداقل تو حسش نیست اما اینکه فرشباف بیاد به دست و پای شادمهر بیفته که تورو خدا خودت آهنگسازی و تنظیم کن و شادمهرم بگه نه و من فقط دوست دارم با وحید پویان و میلاد هاشمی کار کنم کمی برام سواله ... اصلا گیریم که همین یکی دو تا آهنگی که شادمهر خودش میسازه به اصراره فرشبافه و قبول کنیم که این موضوع صحت داره پس چرا ترانه هارو فقط محرابی میگه ، شادمهر که ترانه سرا نبوده که بگیم فرشباف بگه تورو خدا خودت ترانه بگو اما شادمهر بگه من فقط با محرابی کار میکنم و امثال مونا برزویی هم باید حس و حال و انگیزه ترانه گفتن نداشته باشن یا چرا اون یکی آهنگایی که خودش نمیسازه رو فقط وحید پویان باید بسازه ،یا تو تنظیم مگه معین راهبر یا هومن نامداری یا ... چشونه؟ اصلا من میگم خودش آهنگاشو نسازه و قبوله اما اینهمه آهنگساز خوب تو مملکتمون داریم اگه شادمهر هم دوست داشته فقط با یه غیر نام آشنا کار کنه که با امثال قمیشی و ... اینا کار نکنه خوب میلاد بابایی و حسین قربانپور و .... هم نام آشنا نیستن و نه تنها شهرت اسطوره هامونو نداره بلکه به شهرت امثال افکاری و نیکان هم نرسیده .. یا وقتی شادمهر میتونسته آهنگ قلب ساعتی رو تنظیم کنه پس میتونسته آهنگ تنهاییهامو هم تنظیم کنه که اگه مشکلی باتنظیم کردن داشت استارت قلب ساعتی رو هم نمیزد ... اینا سوالایی که به ذهن آدم میاد