به نظرم شادمهر از نظر ترانه تو دو البوم اخیرش عالی عمل کرده و فقط تو بی من وقلب من و تا حدودی یه قفس ترانه های ضعیفی داشتن . از تک به تک ترک ها میشه لذت برد و تقریبا هیچ کس رو ندیدم مثل شادمهر که بتونه این همه کار هیت داشته باشه....این البوم هم فاصله ی شادمهرو با دیگران بیشتر کرد.......تو این دوره ی موزیک که هیچ کار خوب متفاوتی نمیبینیم و موسیقی رو به نزول رفته باز هم شادمهره که متفاوته ...یه تک تراک تصویر کافیه تا بفهمی این بشر چقدر نابغس....تنها ایراد کار تنظیم هاس اونم در مقایسه با خود شادمهر نه دیگران..تنظیم ها فاقد اون ریزه کاری ها و تکنیک های شادمهره که اونم باید به شادمهر حق داد که دیگه مثل گذشته خودش نتونه همه ی وقتشو صرف موزیک کنه...هر چند تو تمام تراک ها رد پای خودش مشخص بود ........موزیک پاپ یعنی همین.......موسیقی که زبان محاوره ی مردمه و ساده و دلنشین احساسات مردم رو به چالش میکشه و از عشق سرچشمه میگیره........فقط باید لدت برد ازین هنر بی بدیل.....درسته ما شادمهریو میخایم که خودش رو به چالش میکشید با انواع موسیقی جاز کانتری راک و ... که با تلفیقش با پاپ باعث اون اثار بی نظیر میشد ولی شادمهر با گذشت زمان اینو نمیخاد و باید بهش حق داد...البوم تصویر بی نهایت زیبا بود حالا کارشناسان نخبه تایپیک کناری موزیک باران هر چه میخاهند بگویند .....
من نمیدونم دوستان اینجا خیلی کارشناسند یا بقیه افراد دیکه تو اینستاگرام و سایت ها و پیج های مختلف خیلی سطحشون پایینه...آخه هرجا میرم میبینم بالای نود درصد از آلبوم خوششون اومده