صفحه 2793 از 4105 نخستنخست ... 179322932693274327832791279227932794279528032843289332933793 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,921 به 27,930 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای
    خیلی خودتونو درگیر توضیح دادن به دیگران در مورد البوم نکنین بابا
    توقع دهاتی و مسافر داشتن از شادمهر مثل اینه که از یگانه توقع داشته باشی دوباره یک کار بده مثل گناهی ندارم یا سنتوری چاووشی یا شکایت هجران اصفهانی
    زشته انقدرم مقایسه نکنید که امیر بی گزند فلان بود ( همون اعتراف می ارزه به کل امیر بی گزند)
    فلان البوم اینجوری بود
    از کل البوم امیر بی گزند کلا شرمساریش قابل شنیدن بود حالا ما بیایم همش به رخ بکشیم ؟ این البوم با توجه به شرایط جدید موسیقی ایران یک کار جدیده به خاطر همین این همه در مقابلش گارد گرفته شده
    منم قلب من رو گوش نمیده خیلی طبیعیه هر البومی کار ضعیف داره ولی به مراتب قلب منم شنیدنی تره از اکثر کارای داخلی
    خیل خودتونو کد خدا ندونبن خیلی از ماها که حرف نمیزنیم دلیل بر جواب نداشتنن یا تسلیم شدن در مقابل یاوه گویی نیست
    دلیلش اینه که دیگه حوصله بحث نیست
    فقط امیدوارم شادمهر تیم کاریشو عوض کنه چون تا بوده همین بوده خیلی خودشو در گیر یک تیم یا یک شخص خاص نمی کرده

2. کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    شماها فقط حوصله ی ماها رو سر میبرین با این حرفای تکراری
    برین یه جایی پدرشونو در بیارین که صداتون بهشون برسه نه اینجا که همه دارن لذت میبرن از آلبوم
    میتونین برین از همون آلبومهای قبلی لذت ببرید
    وقتی شما به نظر کسایی که مخالف البوم هستن احترام نمیذاری، منطقی باقی هم به نظرت احترام نذارن
    همونطور که کسایی که خوششون اومده میتونن بیان اینجا هی به به و چه چه کنن، کسایی که هم خوششون نیومده میتونن بیان بگن خوشم نیومد
    کسی هم حق اعتراض نداره، فروم ازاده هر کی نظرش رو بگه
    خیلی مشکل دارید نخونید نظرات بقیه رو

4. 2 کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    وقتی شما به نظر کسایی که مخالف البوم هستن احترام نمیذاری، منطقی باقی هم به نظرت احترام نذارن
    همونطور که کسایی که خوششون اومده میتونن بیان اینجا هی به به و چه چه کنن، کسایی که هم خوششون نیومده میتونن بیان بگن خوشم نیومد
    کسی هم حق اعتراض نداره، فروم ازاده هر کی نظرش رو بگه
    خیلی مشکل دارید نخونید نظرات بقیه رو
    اینجا پایگاه طرفداران شادمهره و هر کس طرفدار شادمهر میتونه بیاد از هنرمندش دفاع کنه
    شما اگه مشکل دارین برین یه تاپیک درست کنید از صبح تا شب فحش بدین و انتقاد کنین
    اینجا فقط متعلقه به هوادارای اصیل شادمهر

نیمه فعال
    شماها زورتون نمیرسه شرایطو عوض کنید میخاید فقط به کام بقیه دوستان اینجا زهر کنید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اینجا پایگاه طرفداران شادمهره و هر کس طرفدار شادمهر میتونه بیاد از هنرمندش دفاع کنه
    شما اگه مشکل دارین برین یه تاپیک درست کنید از صبح تا شب فحش بدین و انتقاد کنین
    اینجا فقط متعلقه به هوادارای اصیل شادمهر
    چرا فک میکنی هوادار کسیه که فقط تعریف کنه؟
    چرا فک میکنی ماهایی که انتقاد میکنیم هوادار نیسیتم؟

8. 2 کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

نیمه فعال
    عالبوم قشنگی بود
    تنظیمای هاشمی فراتر از حد خودش بود
    کلیت عالبوم یکنواخت بود.
    اعتراف اون چیزیکه فکر میکردم نبود دموش قشنگتر بود.
    یه قفس شبیه یکی از کارای فرزاد فرزینه.
    صدام کن رو دوس داشتم مخصوصا اونجاش میگه پیش همه عاخر ترکش با لحن خاص
    ضعیفترین کار هم تو بی من فقط فحشه
    سرنوشت بهترین همکاری شادمهر با این تیم.
    فرصت تیریپ هوس قشنگه ولی ترانش تعطیله فقط صداش.
    نقطه ضعفم اون چیزی که انتظار داشتم نبود ولی قشنگ بود.شاید کلیپش باحال باشه مخصوصا دختره
    قلب من کار ضعیف دیگه ای که اون اووووو اووو کردن وسطش فحشه
    تصویر از نظرم بهترین ترک عالبومه...لحن شادمهر و ملودیش واقعا دلنشینه پس بهترین میشههرکی میگه نیس فلانش

و در عاخر تشکر میکنم از پارسای عزیز که این وقتو بهم داد
    منتظر کارهای شنیدنی از پارسا باشید با تنظیم میلاد هاشمی

11. کاربر مقابل از hamidjalab1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    خب
    بعد سالها یه نوشته طولانی بریم به مناسبت ریلیز این آلبوم!
    اینکه هنوز بعد از چند قرن که موسیقی به صورت جدی داره ساخته و نوشته میشه ما متوجه نشدیم که اصلی ترین رکن در لذت بردن یا نبردن از موسیقی (( سلیقه )) است جای تعجب داره!
    از دوران اولیه موسیقی تا امروز با هزاران هزار سبک و ژانر در موسیقی طرف بودیم که هر کدومشون شنونده های خاص خودشو داشته.
    نکته بعدی اینه که شما به خط کاری موسیقی دان های بزرگ دوران کلاسیک هم نگاه کنی کاملا تنوع رو در کارهاشون میبینی.
    سمفونی های بتهون هم شبیه هم نیستن باور کنید! اینکه از یک آدم توقع داشته باشیم همواره یک خط رو دنبال کنه به نظرم توقع عجیبیه! ذات هنر نوآوری و آفرینشه! باید این فرصت رو به داد تا اتفاقات جدید رقم بخوره و این گذر زمانه که مشخص میکنه اون کارها و اون نو آوری ها درست بودن یا نه.

سلیقه شخصی من هم آلبوم رو دوست داشت.
    به عنوان آلبوم مجموعه تقریبا یکدستی بود که میشه از ابتدا تا انتها گوش کرد بدون اینکه خسته بشی و بخوای یعضی آهنگ هارو رد کنی.
    تفاوت اصلی آلبوم با سینگل هم در همینه که شما باید قطعات یک آلبوم رو در داخل خود آلبوم و به عنوان آلبوم ببینید.
    9تا قطعه داشت که3تای اونها اعتراف و سرنوشت و تصویر به سلیقه من نزدیکتر بودن
    نقطه ضعف کاملا مهر شادمهر رو داشت هم اجرا هم ملودی
    فرصت در سبک خودش خیلی خوب بود . میشه آهنگ با هیجان و ریتمیک خوند با شعری که پدر مادر داره و یه حرفی هم میزنه نه صرفا دوبس دوبس کوبیدن الکی
    صدام بزن هم لطیف و دوست داشتی بود
    قلب من و تو بی من هم مخاطب خودش رو داشت شاید سلیقه من خیلی نبود ولی میشناسم آدمی که تو بی من آهنگ محبوبش در آلبوم بود!

درباره اینکه آلبوم آخر بود هم قاعدتا همه ناراحتن که موسیقی داغون و رو به نابودی ایران که هم در خارج هم در داخل با سرعت نور به سمت نابود شدنه و انواع چی چی باند ها و چسب زخم ها دارن به عنوان پرچمدار موسیقی ایران معرفی میشن، یکی از انگشت شمار افراد مولف خودش رو داره از دست میده!

انشالله هرچی که برای خودش بهتره پیش بیاد چون به عنوان طرفدار بی شک حال خوب خودش برای ما از همه چیز مهمتره.
    مدتی به تمرین ویلون و درام برسه و تو خلوت خودش باشه انشالله که مجدد یادی از ما هم میکنه.

13. 4 کاربر مقابل از iman_dellealpi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    چرا فک میکنی هوادار کسیه که فقط تعریف کنه؟
    چرا فک میکنی ماهایی که انتقاد میکنیم هوادار نیسیتم؟
    چون شمام راجب ما همین فکرو میکنید

نیمه فعال
    چقدر جنگ کردید...کمک کسی خواست سوت بلبلی بزنه..

نظر من اینه و فک کنم نظر کلی باشه: ترانه ها ضعفی توش نیست شنیدنی ان..ملودیا نسبت به کارای همیشگی شادمهر خیلی ضعیفن..و انگار ملودی ای نیست..به جز دو یا سه ترانه...تنظیم ها هم خیلی ی ی یک دستن..همشون شبیه به همن..کلا فضای البوم خیلی بی روحه...صد درصد این انتقاد وارده که تیم شادمهر باید عوض بشه...به همه حق میدم انتقاد رو چون یه هو سبک کلا عوض شده..این ملودیای بی روح(تازه شادمهر یه کم با صداش تحریرای زیبا گذاشته وگرنه وضع ملودی بدتر از ایناست..) و تنظیمای شبیه به هم یه هو اومدن تعجب کردیم..در کل تیم ضعیفی هستن..

16. کاربر مقابل از ali1boy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2793 از 4105 نخستنخست ... 179322932693274327832791279227932794279528032843289332933793 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 94 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 94 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع