صفحه 2800 از 4105 نخستنخست ... 180023002700275027902798279928002801280228102850290033003800 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,991 به 28,000 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها

کم و بیش آره موافقم

چه لذتی نفهمیدم اصن چی بود به اسم آلبوم به خُردمون دادن
    تنها ترکی که تقریبا بیشتر اجزاش قابل قبوله سرنوشت بود که اونم قبلا اومده بود
    ترک تصویر هم کار خوبیه ولی تنظیمش خیلی پیش پا افتاده و سطح پایینه که باعث شده فقط ملودی و اجرای فوق العاده شادمهر به چشم بیاد و از موسیقیش نشه لذت برد
    البته من اسم سرنوشت رو نیاوردم واسه اینه که قبلش اومده بود و زیاد گوش داده بودم جزو البوم حساب نکردم

اره درست میگی ...

من اعتراف رو خوشم اومد بیشتر به خاطر اینه شعرش و لحن شادمهر منو گرفت و شعرش داستان داشت

2. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    آلبوم برای ما که فقط هنر موسیقی خودشو میپسندیم که موفق نبوده و نمیتونه هم باشه اما تو جامعه و بین مردم عادی آلبوم خوب گرفته و شنونده های عادی دوستش داشتن چون مثل ما با آثار قبلیش مقایسه اش نمیکنن ، آخه وقتی آلبوم حامد همایون و خواننده های درجه سه و غیره بین مردم موفق بوده پس نمیشه گفت که آلبوم شادمهر موفق نبوده چون اصلا هیچ انتظاری جز موفق بودن از همچین هنرمندی نمیشه داشت ..آخه با این تنظیمهای بی روح و بدون ساز زنده و یکنواختی که میلاد هاشمی انجان داده بازم آلبومش خوب بود، چون من انتظار بدتر از اینارو داشتم اما خداروشکر به اون بدی ای که فکر میکردم هم نبود و نسبت به باقی آلبومهایی که امسال از باقی هنرمندا شنیدم قشنگ تر بود ..
    از یه طرف میگید شادمهر نابغه است از طرف دیگه با ناهنرمندانی مثل حامد همایون مقایسه اش میکنید
    این بود آرمان های ما؟؟

نیمه فعال
    چه قدر آلبوم از نظر موسیقی فقیره فربد ... تنظیما به معنای واقعی داغونن

کم و بیش آره موافقم

چه لذتی نفهمیدم اصن چی بود به اسم آلبوم به خُردمون دادن
    تنها ترکی که تقریبا بیشتر اجزاش قابل قبوله سرنوشت بود که اونم قبلا اومده بود
    ترک تصویر هم کار خوبیه ولی تنظیمش خیلی پیش پا افتاده و سطح پایینه که باعث شده فقط ملودی و اجرای فوق العاده شادمهر به چشم بیاد و از موسیقیش نشه لذت برد
    اصلا بزرگترین نقطه ضعف آلبوم تنظیمش بود و اگه تنظیم خوب باشه حتی میتونه ملودی ضعیف رو بالا بکشه و بهش جون بده ...اگه از ضعیفترین بخوایم شروع کنیم اول تنظیم و بعد میکس و مستر و بعد ملودی و بعد شعر به ترتیب ضعیف بودن و قویترین به ترتیب اول خوانندگی و دوم بازم خوانندگی و سوم ملودی های خود شادمهر ..

5. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    از یه طرف میگید شادمهر نابغه است از طرف دیگه با ناهنرمندانی مثل حامد همایون مقایسه اش میکنید
    این بود آرمان های ما؟؟
    مقایسه اش نکردم .. شما میگین آلبومش موفق نبوده ولی من میگم موفق بوده و منظورمم اینه که از مردمی که امثال حامد همایون رو میپسندن چطور انتظار دارین نابغه ای مثل شادمهر رو نپسندن و آلبومش رو دوست نداشته باشن؟ اگه واقعا اینطوری باشه باید به شعور موسیقیایی مردممون شک کنیم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    البته من اسم سرنوشت رو نیاوردم واسه اینه که قبلش اومده بود و زیاد گوش داده بودم جزو البوم حساب نکردم

اره درست میگی ...

من اعتراف رو خوشم اومد بیشتر به خاطر اینه شعرش و لحن شادمهر منو گرفت و شعرش داستان داشت
    اعتراف شعرش بد نیست ولی ملودی و تنظیم .... شیفت دیلتش کردم رفت
    در ضمن این حرکت شادمهر که اومد دقیقا یه ترک دیگه به اسم اعتراف ساخت تا اعتراف مونا برزویی را تحت الشعاع قرار بده و باعث بشه مردم اعتراف قبلی را از یاد ببرن بسیار حرکت چیپ و خنده داری بود که احتمالا پیشنهاد اون کثافته فرشبافه که به فکرش رسیده و شادمهر هم قبول کرده

8. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    در ضمن این حرکت شادمهر که اومد دقیقا یه ترک دیگه به اسم اعتراف ساخت تا اعتراف مونا برزویی را تحت الشعاع قرار بده و باعث بشه مردم اعتراف قبلی را از یاد ببرن بسیار حرکت چیپ و خنده داری بود که احتمالا پیشنهاد اون کثافته فرشبافه که به فکرش رسیده و شادمهر هم قبول کرده
    ها اونا داغونه ولی شعر و صدا خوبه..بعدم گفتم شعرش ی جوری برام جذب کننده بود

کلا خواست بگه همه چی این تجربه گرا هستن..بقیه پشم

فعال
    شما مشکلت تیمه وگرنه اعتراف خیلی هم خوب بود همه چیزش ولی چون آرمین هاشمی تنظیم کرده بد شده

فعال
    اصلا بزرگترین نقطه ضعف آلبوم تنظیمش بود و اگه تنظیم خوب باشه حتی میتونه ملودی ضعیف رو بالا بکشه و بهش جون بده ...اگه از ضعیفترین بخوایم شروع کنیم اول تنظیم و بعد میکس و مستر و بعد ملودی و بعد شعر به ترتیب ضعیف بودن و قویترین به ترتیب اول خوانندگی و دوم بازم خوانندگی و سوم ملودی های خود شادمهر ..
    با این نظرتون کاملا موافقم ناصر جان

مقایسه اش نکردم .. شما میگین آلبومش موفق نبوده ولی من میگم موفق بوده و منظورمم اینه که از مردمی که امثال حامد همایون رو میپسندن چطور انتظار دارین نابغه ای مثل شادمهر رو نپسندن و آلبومش رو دوست نداشته باشن؟ اگه واقعا اینطوری باشه باید به شعور موسیقیایی مردممون شک کنیم
    دور از جون در مورد بعضی ها باید واقعا شک کرد
    تتلو و بهزاد لیتو هم کلی مخاطب دارن کاراشون پس با این استدلال میتونیم بگیم شادمهر که دیگه از لیتو کمتر نیست
    مساله اینجاست که ما باید آلبوم را با آثار قبلی خود شادمهر مورد قیاس و بررسی قرار بدیم نه با دیگران، زیاد هم لازم نیست به گذشته های دور بریم با آلبوم طرفدار،تقدیر با تک آهنگهای گمت کردم، رابطه، رویای ما، عادت ...

12. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    ها اونا داغونه ولی شعر و صدا خوبه..بعدم گفتم شعرش ی جوری برام جذب کننده بود

کلا خواست بگه همه چی این تجربه گرا هستن..بقیه پشم
    چی بگم برای منی که موسیقی اولویت اولشه به هیچ وجه گیرایی نداشت هیچ حس خاصی با شنیدنش بهم دست نمیده از قضا به غیر از تنظیم ملودی هم ضعیفه

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    شما مشکلت تیمه وگرنه اعتراف خیلی هم خوب بود همه چیزش ولی چون آرمین هاشمی تنظیم کرده بد شده
    اتفاقا با میلاد هاشمی مشکلی ندارم همیشه هم از تنظیم حس خوبیه اینجا تعریف کردم ولی وقتی گند زده تو نصف آهنگا چی باید در موردش بگم

14. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    چی بگم برای منی که موسیقی اولویت اولشه به هیچ وجه گیرایی نداشت هیچ حس خاصی با شنیدنش بهم دست نمیده از قضا به غیر از تنظیم ملودی هم ضعیفه

16. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2800 از 4105 نخستنخست ... 180023002700275027902798279928002801280228102850290033003800 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 94 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 94 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع