انگار ویولن هم نزده خودش!!!
احسان نی زن: ویولن
فرشید ادهمی: گیتار
توی کامنتا دیدم یکی گفته بود...
انگار ویولن هم نزده خودش!!!
احسان نی زن: ویولن
فرشید ادهمی: گیتار
توی کامنتا دیدم یکی گفته بود...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسم جالبه که بدونم که ایا شادمهر و تیمش ملودی رو در اختیار هومن نامداری قرار داده تا تنظیم کنه یا خود عارف و تیمش؟ ... اگه دست خود شادمهر بود که میداد میلاد هاشمی تنظیم کنه .. ... اگه تیم تولید عارف ملودی رو به هومن نامداری داده باشه که بی شک نوازنده ویالون احسان نی زن هست اگه تیم خود شادمهر داده باشه که صد در صد خودش نواخته .. و اگه این درست باشه باعث تعجبه که ی شخص دیگه به غیر از سعید زمانی و میلاد هاشمی تو تیم تنظیم کننده های شادمهر اضافه شده باشه ... منم شنیده بودم خود شادمهر ویالون زده اما مثل اینکه تنظیم مجدد شده و تا زمانی که آهنگ منتشر نشه نمیشه فهمید
اینم اضافه کنم که احسان نی زن یکی از برترین نوازندگان ویالون ایرانیه و یه جورایی رو دست پیام طونی و عماد نکویی و ... اومده .. البته بیشتر تو پرکاری .. من دوست داشتم نوازندش خود شادمهر باشه اما اگه نباشه هم باز خوشحالم که بازم واسه یه خواننده دیگه آهنگسازی کرده و امیدوارم همین روال رو ادامه بده اما فقط با خواننده های خوب و اگه کمی زحمت بکشه با تنظیمای خودش ... اگه یادتون باشه وقتی اتود آهنگ نوازش با با صدای ابی و تنظیم خود شادمهر منتشر شد با تنظیم مجددش که توسط آندرانیک انجام شده بود مو نمیزد و آندرانیک دقیقا همون نت هایی رو برای اورتور اول آهنگ نواخته بود که شادمهر ساخته بود و انگار کپی برابر اصل کرده بود ... اینم اگه نوازندش احسان نی زن باشه مطمئننا دقیقا همونی رو نواخته که شادمهر تو ورژن اتودش و با تنظیم خودش نواخته بوده و از همون نت ها استفاده کرده و از نوع نواختن و سبک آهنگش کاملا معلومه که دسخط خود شادمهره و اگه خودش نباشه اینم کپی برابر اصل شده ...
آهنگ همین بسه
خواننده:عارف
آهنگساز :شادمهر عقیلی
ترانه :یغما گلرویی
ویلن :احسان نی زن
گیتار :فرشید ادهمی
تنظیم: هومن نامداری
پ ن :در مصاحبه آقای عارف گفتن که
شادمهر عزیز ویلن زده ولی بعدا تغییراتی
ایجاد شده و آقای احسان نی زن ویلن زدن
در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 62 مهمان ها)