حق دارن این چشمات اگه پُر توقعن
آخه تو این دنیا چند نفر شکل توئن
این تیکه از آهنگ ملودیو تحریرش فوقولعادست
حق دارن این چشمات اگه پُر توقعن
آخه تو این دنیا چند نفر شکل توئن
این تیکه از آهنگ ملودیو تحریرش فوقولعادست
«نقد کوتاه بر کاری که امشب شنیدم» :
ملودی - ترانه - تکنیکهای آوازی(ویبراسیون، گلیساندو، بیان، احساس)= خیلیخوب
تنظیم = قابل قبول (اورتور خوبی داشت! پاساژها بعضی جاها میتونستن بهتر باشند)
میکس و مسترینگ = خیلی بد ! (فقط یک احتمال وجود داره که خیلی بعیده اونهم اینکه نسخه ی منتشر شده در سایت های موزیک از این آهنگ ، نسخه ی اصلی نباشند. من برای اطمینان از 4 تا سایت مختلف کارو گوش کردم، نتیجه یکسان بود)
در نهایت دوست دارم اینکارو با میکس و مسترینگ بهتری دوباره بشنوم.
آهنگ خوب بود ولی در حد شادمهر نبود , ترنس به حالم عوض میشه میگن , به آینده میگن نه به این . باید بیشتر گوش بدیم چون این خاصیت شادمهره .
همچنان منتظر ویدئوی کیفیت بالا
کیفیت wav اورجینال هم الان گذاشته میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه ی wav
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط daniyal : 01-03-2015 در ساعت 12:21 AM
يادمه حالم عوض ميشه هم كه اومد خيلي از طرفداراي شادمهر تو همين موزيك باران شادمهر رو به صلابه كشيدن
بعد چند هفته كه آهنگ موفق شد همه نظرا برگشت
شادمهر در درجه ي اول يك ستاره ي پاپ كه نه بلكه تو ماكت ايران فوق ستاره ي پاپ ِ
پاپ هم ميطلبه سليقه ي عموم رو درگير خودش كنه حالا يه موقع اهنگي كه گل ميكنه از لحاظ فني هم قوي هست(مثلا در مورد خود شادمهر تقدير يا مثلا دنياي اين روزاي من داريوش يا كي اشكاتو پاك ميكنه ابي) يه موقع آهنگي كه بين مردم گل ميكنه چرت محضه(مثلا آهنگاي ساسي مانكن يا حتي كارهاي كمي بهتر مثلا از شادمهر مشكوك يا از چاوشي بازار خرمشهر)
اين كار پتانسيل اينو داره كه از فردا ببينيد تو خيابونا ماشين ها ولوم دادن و خداييش جز كارهاي ضعيف شادمهر هم نيست
--------قطعا همه دوست داريم از **** استار هاي پاپ هميشه شاهكارهايي بشنويم كه عام و خاص و درگير ميكنه ولي اين توقع رو نميتونيم هميشه داشته باشيم چون سبك كار اينها پاپ هست. طرفداراي خاص چاوشي مگه بدشون مياد محسن يك اهنگ بخونه كه از لحاظ موفقيت بين عام و خاص با سنتوري برابري كنه؟ طرفداري خاص ابي مگه بدشون مياد ابي ستاره هاي سربي بخونه دل پير و جوون و بي سواد و متخصص رو ببره؟؟ ولي خب بازار پاپ همينه تمركز روي مخاطب گسترده تر و بيشتره---------
همون طوري كه توقع نداريم مثلا آهنگاي گروه اوهام مخاطب ميليوني داشته باشه
//////
ولي همون طوري كه گفتم اين كار پاپي هست كه گوشه چشمي هم به مخاطباي خاص تر داشه
ملودي و تحرير ها فكر شدست / آهنگساز و تنظيم كننده اي با تجربه ي شادمهر قطعا از ماها مخاطبين معمولي كه هيچ از خيلي از موزيسين هاي ديگه هم بهتر ميدونه چه جوري وكال بگيره چه جوري تحرير بده ولي وقتي هر اهنگش نسبت به قبلي متفاوت ِ يعني فكري پشت سرش داشته
ميكس و مستر كاري هم كه موزيك باران به صورت mp3 واسه دانلود گذاشته از آهنگي كه روي ويدئو هست خيلي بهتره
اين كار قطعا جز هيت هاي امسال ميشه و با توجه به روند موسيقي ايران آهنگسازهاي ديگه الهام زيادي ازش ميگيرن
خدایی عالیه
به نظر من ک کلا از موزیک فقط گوش دادنشو بلدم یه مقدار شبیه ابی اوجشو میخونه
ولی ی نطریم دارم شعرای کلاج ترمزی به درد شادمهر نمیخوره
اومد بالاخره ...
بریم دان کنیم ببینیم چه کرده این بشر
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 39 مهمان ها)