بهترین آهنگ آلبوم غرور بود ...
من هیچوقت رودرواسی نداشتم و ندارم. هروقت خوشم اومده گفتم خوشم اومده وقتی هم نه گفتم نیومده... شادمهر اگه حرف گوش کن بود تاحالا 100تا آهنگ مثل تقدیر و سبب ساخته بود مگه اون زمان کم از تقدیر و سبب تعریف شد پس اگه شادمهر ی حرف من ک شما بود همونجور ادامه میداد پس نباید بگید چون ی سریا اومدند تعریف کردند شادمهر هم کارش ادامه داد چون اگه شادمهر ب حرف طرفداراش بود تاحالا ولی آهنگ تو مایه تقدیر شنیده بودیم..شادمهر همیشه راه خودش را میره کاری ب حرف طرفدارا هم نداره
هر کسی از یه هنرمندی خوشش میاد .. یکی مثل ما طرفدار شادمهره و یکی ام مثل اینا طرفدار سیناپارسیان یا وحید پویان یا محمدعباسی یا ... سلیقه ها متفاوته .. ماطرفدار شادمهریم و بزار اینام طرفدار اونا باشن .. اصلا بزار طرفدار امید جهان یا حامدپهلان باشن که احتمالا هم هستن .. اصلا به ما چه؟
واقعا همینه .. تو این چند ماهه کلی آهنگ خوب اومده .. محمدعلیزاده بابک مافی سامان جلیلی شهاب رمضان علیرضاطالسچی بهنام بانی و .... از همشون آهنگای خوبی شنیدم که در سطح همین آهنگه کوه هستن و بسیار قابل قبول، فقط سطح خوانندگی آهنگ کوه ازشون بیشتره که چون شادمهر موزیسینه و نت هارو قشنگ میشناسه و خوب میخونه ..
در ضمن اینا مشکلی ندارن اینا دوست دارن شادمهر خواننده باشه و فقط بخونه حتی خواننده مجالس عروسی هم باشه براشون مشکلی نداره، اما ما دوست داریم شادمهر هنرمند و موزیسین رو ببینیم حتی اگه خودش نخونه اما موزیسین باشه ( به قول خودش که میگه : من اول نوازنده ام بعد آهنگساز و در آخر تنظیم کننده و اگه میخونم هم واسه دل خودمه و خواننده نیستم و صدای خوبی ندارم((با این حرفش مخالفم))) ..
و با بیکلام هاش و حسی که با نوازندگیش منتقل میکنه هم مشکلی نداریم و برای ما آهنگ بیکلام سل وحشی از آلبوم مسافر هم حتی بدون صدای شادمهر شاهکاره ..
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 11 مهمان ها)