صفحه 3072 از 4105 نخستنخست ... 207225722972302230623070307130723073307430823122317235724072 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 30,711 به 30,720 از 41043

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoohoo نمایش پست ها
    رضاااا صااادقی
    وااای خدااا
    گوش بده با یه مشت حرفای تازه رو دقیقا رضا صادقیه ...
    بعدش یه سوال : شما همسر مدیریت سابق هستی یا فیک ؟ البته جوابش معلومه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    متوجه منظورت هستم .. بیخیال ..
    چون بازخورد آهنگ خوبه پس منم آهنگ و دوست دارم یا بازخوردش بده پس دوستش ندارم خیلی حرف بچگانه ایه ..و چون شما دوست نداری پس منم بهم زهرمار میشه هم خیلی حرف بچگانه ایه .. یه سریا میان ببینن ما از چه آهنگی خوشمون میاد تا خوششون بیاد و انتقادات ما براشون سنگینه .. اگه واقعا از موزیکش لذت بردن نباید از انتقادات ما ناراحت شن و با آهنگ مورد علاقشون حال کنن چون سلایق متفاوته ... اما چون حقیقت تلخه بعضیا بهشون بر میخوره ..
    بعضی وقتها بحث سلیقه است بعضی وقتها بحث احساسی یا علمیه ..
    من اگه از طرفداریشون ناراحت میشم واسه اینه که میترسم این طرفداری ها باعث شه شادمهر خوده واقعیشو پیدا نکنه و به اشتباهاتش ادامه بده و هر روز بدتر از دیروز و نمیخوام نزولشو ببینم وگرنه به من چه کی دوست داشته یا کی دوست نداشته مگه من صاحب سلیقه مردمم ... فقط ازشون خواهش میکنم طرفداری الکی نکنید و اگه واقعا به نظرتون خوب نبوده با خودتون رودرواسی نداشته باشین چه بسا تعریفای یک سری تو زمان انتشار آلبوم تجربه کن باعث شد آلبوم تصویر منتشر بشه و شاید اگه از آلبوم تجربه کن تعریف نمیکردن آلبوم تصویر هم منتشر نمیشد و یه البوم بهتر ازش میشنیدیم
    اگه ما چهار نفریم این حرفارو میزنیم پس بهتره اونا به خیل همون اینستاگرام بپیودن و شروع کنن به به کردن
    یه عده هم اصلا متوجه نیستن شادمهر موزیسین بوده هی میگن این خوبه اون خوبه خب به درک که خوبه
    روزانه صدتا اهنگ خوب منتشر میشه به ما چه؟

3. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    بهترین آهنگ آلبوم غرور بود ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    شعور داشته باش آقای محترم... چرا وقتی کم میاری توهین میکنی؟؟؟ من گفتم کجا گفتم همیشگی شاهکاره اونوقت شما رفتی دوتا عکس آوردی ک من گفتم همیشگی خوبه ولی نگفتم شاهکاره وقتی کم میاری توهین نکن وگرنه مثل خودت رفتار میکنم
    رفتار کن ببینم چیکار میکنی
    تو همیشگی رو از شاهکار هم بیشتر قبول داری برگرد نظراتتو بخون
    در ضمن منتظرم رفتارتو ببینم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    متوجه منظورت هستم .. بیخیال ..
    چون بازخورد آهنگ خوبه پس منم آهنگ و دوست دارم یا بازخوردش بده پس دوستش ندارم خیلی حرف بچگانه ایه ..و چون شما دوست نداری پس منم بهم زهرمار میشه هم خیلی حرف بچگانه ایه .. یه سریا میان ببینن ما از چه آهنگی خوشمون میاد تا خوششون بیاد و انتقادات ما براشون سنگینه .. اگه واقعا از موزیکش لذت بردن نباید از انتقادات ما ناراحت شن و با آهنگ مورد علاقشون حال کنن چون سلایق متفاوته ... اما چون حقیقت تلخه بعضیا بهشون بر میخوره ..
    بعضی وقتها بحث سلیقه است بعضی وقتها بحث احساسی یا علمیه ..
    من اگه از طرفداریشون ناراحت میشم واسه اینه که میترسم این طرفداری ها باعث شه شادمهر خوده واقعیشو پیدا نکنه و به اشتباهاتش ادامه بده و هر روز بدتر از دیروز و نمیخوام نزولشو ببینم وگرنه به من چه کی دوست داشته یا کی دوست نداشته مگه من صاحب سلیقه مردمم ... فقط ازشون خواهش میکنم طرفداری الکی نکنید و اگه واقعا به نظرتون خوب نبوده با خودتون رودرواسی نداشته باشین چه بسا تعریفای یک سری تو زمان انتشار آلبوم تجربه کن باعث شد آلبوم تصویر منتشر بشه و شاید اگه از آلبوم تجربه کن تعریف نمیکردن آلبوم تصویر هم منتشر نمیشد و یه البوم بهتر ازش میشنیدیم
    من هیچوقت رودرواسی نداشتم و ندارم. هروقت خوشم اومده گفتم خوشم اومده وقتی هم نه گفتم نیومده... شادمهر اگه حرف گوش کن بود تاحالا 100تا آهنگ مثل تقدیر و سبب ساخته بود مگه اون زمان کم از تقدیر و سبب تعریف شد پس اگه شادمهر ی حرف من ک شما بود همونجور ادامه میداد پس نباید بگید چون ی سریا اومدند تعریف کردند شادمهر هم کارش ادامه داد چون اگه شادمهر ب حرف طرفداراش بود تاحالا ولی آهنگ تو مایه تقدیر شنیده بودیم..شادمهر همیشه راه خودش را میره کاری ب حرف طرفدارا هم نداره

7. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    رفتار کن ببینم چیکار میکنی
    تو همیشگی رو از شاهکار هم بیشتر قبول داری برگرد نظراتتو بخون
    در ضمن منتظرم رفتارتو ببینم
    من شعورم اجازه نمیده با امثال تو دهن ب دهن بشم

فعال
    گلیم باف هم آنلاین شده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    من شعورم اجازه نمیده با امثال تو دهن ب دهن بشم
    منم دقیقا همینو میخوام خیلی وقته ازت خواستم منتها رعایت نمیکنی دیگه نمیدونم به خاطر همون شعورت که میگی هست یا نه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoohoo نمایش پست ها
    دختر ؟ :|
    چمونه مگه ؟؟؟؟؟
    شما خوبی
    استاد :|

هیچیتون نیست... فقط یخورده زیاد احساسی هستین تو بیشتر مواقع، احساسی برخورد میکنید باس منطقی بود...
    تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    اگه ما چهار نفریم این حرفارو میزنیم پس بهتره اونا به خیل همون اینستاگرام بپیودن و شروع کنن به به کردن
    یه عده هم اصلا متوجه نیستن شادمهر موزیسین بوده هی میگن این خوبه اون خوبه خب به درک که خوبه
    روزانه صدتا اهنگ خوب منتشر میشه به ما چه؟
    هر کسی از یه هنرمندی خوشش میاد .. یکی مثل ما طرفدار شادمهره و یکی ام مثل اینا طرفدار سیناپارسیان یا وحید پویان یا محمدعباسی یا ... سلیقه ها متفاوته .. ماطرفدار شادمهریم و بزار اینام طرفدار اونا باشن .. اصلا بزار طرفدار امید جهان یا حامدپهلان باشن که احتمالا هم هستن .. اصلا به ما چه؟
    واقعا همینه .. تو این چند ماهه کلی آهنگ خوب اومده .. محمدعلیزاده بابک مافی سامان جلیلی شهاب رمضان علیرضاطالسچی بهنام بانی و .... از همشون آهنگای خوبی شنیدم که در سطح همین آهنگه کوه هستن و بسیار قابل قبول، فقط سطح خوانندگی آهنگ کوه ازشون بیشتره که چون شادمهر موزیسینه و نت هارو قشنگ میشناسه و خوب میخونه ..
    در ضمن اینا مشکلی ندارن اینا دوست دارن شادمهر خواننده باشه و فقط بخونه حتی خواننده مجالس عروسی هم باشه براشون مشکلی نداره، اما ما دوست داریم شادمهر هنرمند و موزیسین رو ببینیم حتی اگه خودش نخونه اما موزیسین باشه ( به قول خودش که میگه : من اول نوازنده ام بعد آهنگساز و در آخر تنظیم کننده و اگه میخونم هم واسه دل خودمه و خواننده نیستم و صدای خوبی ندارم((با این حرفش مخالفم))) ..
    و با بیکلام هاش و حسی که با نوازندگیش منتقل میکنه هم مشکلی نداریم و برای ما آهنگ بیکلام سل وحشی از آلبوم مسافر هم حتی بدون صدای شادمهر شاهکاره ..

صفحه 3072 از 4105 نخستنخست ... 207225722972302230623070307130723073307430823122317235724072 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 11 مهمان ها)

1. farshe22

کلمات کلیدی این موضوع