صفحه 3092 از 4105 نخستنخست ... 209225922992304230823090309130923093309431023142319235924092 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 30,911 به 30,920 از 41045

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    فربد یادته پارسال بود یا دو سال پیش بهت گفتم شادمهر تموم شده ... تموم شدن یعنی چیز جدیدی برای ارائه نداره یعنی موسیقی ما تموم شده و شادمهر هم جزء این موسیقیه ... الان شادمهر هر آهنگی بخونه قدیمیا راضی نمیشن ... شادمهر خودش مولف بود ( حالا کاور یا بقیه حرفا رو کاری نداریم ) ولی الان دیگه موسیقی همش شده ریتم به خاطر چیه ؟! به خاطر اینکه چیز جدیدی برای عرضه وجود نداره ... الان همین آهنگ رو ببین از تحریرهای رضا صادقی استفاده کرده ... موسیقی ما جنازه نیمه جان بود و با ظهور موسیقی ریتمیک مانند حامد همایون و بانی و غیره تموم شد ... بیخود بحث هم نکنین ...
    الان فقط موسیقی یونانی که حس ناب هستش

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoohoo نمایش پست ها
    تازه اون اعترافم ک چند ثانیه شُ اینستا گذاشت
    ملت اومدن گفتن این مث تقدثر نیستُ
    اصلا شادمهر نمی تونه خودشم دیگه مثِ تقدیر بسازه
    کلا همیشه معترضیم
    اعتراف مونا بی نظیر بود خیلی اختلاف داره با این اهنگ ها

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    مثل اینکه یه کار دیگه هم با همین گروه ایمنی و گربه نره داره که پخش میشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    اعتراف مونا بی نظیر بود خیلی اختلاف داره با این اهنگ ها
    حسرتش تا همیشه واسمون میمونه
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

نیمه فعال
    این دوتا پست رو ببینین یکم حرص بخورید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

6. کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اگه هنوز تو تاپیک هستم و نرفتم به خاطر اینه که 90 درصد اعضای تاپیک مثل من فکر میکنن و اون 10 دردصد که مثل شما فکر میکنن ارزش اینو ندارن که من میدون رو به شماها موافقین مرگ هنری شادمهر واگذار کنم .. تا حالا از مخالفای سلیقمم نخواستم تاپیک رو ترک کنن ولی اگه فضای تاپیک باعث ناراحتی بعضیاست میتونند نیان اینجا تا خدایی نکرده ناراحت نشن اگه دیدم 90 دردصد اعضا مثل شما فکر میکنن لازم به یادآوری شما نیست که هنوز باشم یا برم و خودم میرم .. ولی EBIHAMED رو فراری دادین خوشجال میشی که منم دیگه نیام؟ ..
    انتقادای ما باعث میشه از چاله به چا بیفته؟
    بعد خودتونم میگین شما اینهمه انتقاد کردید آیا نتیجه ای هم داشت ؟
    چرا که شادمهر راه خودش رو رفت و از اون گروه به گروه فعلی رسید
    اگه شادمهر راه خودشو میره پس چطوری میتونه انتقادای ما انو از چاله به چاه بندازه
    شما عمرا از خداتون باشه کارایی از شادمهر بشنوین که دست خط خودش باشه چون کلا انتقاد رو جیز میدونید

.............

چون انتقادامون نتیجه نمیده نباید انتقاد کنیم ؟ اصلا شادمهر میاد موزیک باران که روش تاثیری هم بزاره؟ شایدم میاد و نمیدونیم .. ما انتقادامون بین خودمونه و بیشتر حکم تخلیه احساساتمونه .. شما چطوری فکر کردی انتقاد توی تاپیک موزیک باران باعث تغییر شادمهر میشه که هی سوال میکنی مگه انتقاداتتون جواب داد مگه خبر نداری آدمین اینستای شادمهر مثل شما مخالف انتقاد سازنده است و همه انتقادا رو با بلاک کردن سرکوب میکنه .. پس اونجا میدون دست شماهاست و به قول مسعود 90 درصد بازخوردها بالاست و فقط به تعریف ها بها داده میشه

دوما من که به سلیقه امثال شما احترام گذاشتم و گفتم خوشحالم خوشتون اومده و حتی پخشش رو بهتون تبریک گفتم پس چرا شما به انتقادای من احترام نمیزارید؟ من گفتم از تعریفای بیخودی تو اینستا بپرهیزید که یه وقت شادمهر فکر نکنه که این تیمها خیلی باحالن پس به همکاری بهشون ادامه بده و از تجربه کن برسه به تصویر .. چون استقبال آدمین اینستای شادمهر از شماها خیلی زیاده ماها که کلا به چشم نمیایم که انتقادامون بخواد باعث افتش بشه پس حداقل بزار اینجا دموکراسی باشه .. من انتقاد کنم شما دیگه از آهنگ همیشگی خوشت نمیاد؟
    شما بهتره دوست عزیز اول خوب کامنت من رو میخوندی و بعد اظهار فضل میکردی
    حالا یه بار دیگه بخون

دوستان میفرمایند که یعنی چون نتیجه نداد انتقاد نکنیم ؟
    شما باعث میشید که به به گفتناتون اونو از چاله به چاه بندازه

شادمهر نوازنده بوده و آهنگساز ما اونو میخواییم نه صرفا خوانندگیشو
    شما طرفدار نیستید و با این تعریفاتون باعث افتش میشید
    و بعضی از دوستان هم به خودشون گرفتن و قهر کردند و البته باز هم هستند
    و برخی ها هم خیلی تند حرف میزنند
    ما هم انتقاد داریم به کارهای اخیرش

اول خط اول قرمز رنگ رو بخون نوشتم :
    دوستان میفرمایند که یعنی چون نتیجه نداد انتقاد نکنیم ؟

و بعد خط دوم نوشتم :
    شما باعث میشید که به به گفتناتون اونو از چاله به چاه بندازه

اینو در ارتباط با شما منتقدان محترم گفتم که به بقیه میفرمایید تعریف و تمجیدهای ما و به به گفتن های ما باعث میشه از چاله به چاه بیفته

شما اینقدر ادعات میشه و اینقدر اظهار فضل میکنی و انتقاد میکنی اونوقت من و بنده هم میگیم انتقاد داریم به کارهای اخیر شادمهر
    اما چشمای مبارکت فقط اون چیزایی رو که باید ببینه میبینه و بعد میای در مقابل دیگران جبهه میگیری و این حرفارو میزنی
    بنده و دیگران کسی رو از این تاپیک فراری ندادیم
    شما استاد برو کل مملکت بچرخ و همه اونایی که به به میکنن مجاب کن که به به نکنن تا شادمهر به خودش بیاد
    ادعاهای شما و اون آقای به قول خودش همه چی فهم خیلی زیاده
    بیای یا نیای مهم نیست
    مهم شادمهر هست و بس
    موفق باشید اساتید
    دم شادمهر
    گرم که راه خودشو میره
    ویرایش توسط RAHAM : 11-23-2018 در ساعت 07:18 AM

8. کاربر مقابل از RAHAM عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شادمهر بیخود میکنه راه خودشو میره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    این دوتا پست رو ببینین یکم حرص بخورید

کساییان هم ترانه های خوبی میگه!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    برام جدیده ، شعرش همون شعر آهنگ یادگاری سیاوش قمیشیه اما این مال 20 سال پیشه و خیلی قبل از آلبوم یادگاری قمیشی پخش شده .. تو یکی از گروهای تلگرام گذاشته بودن و نوشته بودن آهنگساز شادمهر

راستی آهنگشم همون آهنگ قمیشی نیستا .. فرق میکنه .. یه وقت یاد آهنگ پاییز نیفتین با صدای شادمهر و قمیشی یعنی جفتشون پخش شد

کاملش نیست؟

نیمه فعال
    ولی از همه این حرفا که بگذریم دو تا نکته یکی اینکه اجرای این اهنگ خیلی سخته شادمهر از یه جاهایی از صداش استفاده کرده که تاحالا کم استفاده کرده بود یکی ام شادمهر همچنان در اکت های موزیک ویدیوها یکه تازی میکنه. به چند ثانیه اخر تیزر توجه کنید وقتی با دستش ریتمو میگیره یه جا هم با گردنش همین کارو میکنه بعد سرشو میندازه پایین‌ یعنی عالیه

صفحه 3092 از 4105 نخستنخست ... 209225922992304230823090309130923093309431023142319235924092 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 101 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 101 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع