این دوتا پست رو ببینین یکم حرص بخورید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
شما بهتره دوست عزیز اول خوب کامنت من رو میخوندی و بعد اظهار فضل میکردی
حالا یه بار دیگه بخون
دوستان میفرمایند که یعنی چون نتیجه نداد انتقاد نکنیم ؟
شما باعث میشید که به به گفتناتون اونو از چاله به چاه بندازه
شادمهر نوازنده بوده و آهنگساز ما اونو میخواییم نه صرفا خوانندگیشو
شما طرفدار نیستید و با این تعریفاتون باعث افتش میشید
و بعضی از دوستان هم به خودشون گرفتن و قهر کردند و البته باز هم هستند
و برخی ها هم خیلی تند حرف میزنند
ما هم انتقاد داریم به کارهای اخیرش
اول خط اول قرمز رنگ رو بخون نوشتم :دوستان میفرمایند که یعنی چون نتیجه نداد انتقاد نکنیم ؟
و بعد خط دوم نوشتم :اینو در ارتباط با شما منتقدان محترم گفتم که به بقیه میفرمایید تعریف و تمجیدهای ما و به به گفتن های ما باعث میشه از چاله به چاه بیفته
شما باعث میشید که به به گفتناتون اونو از چاله به چاه بندازه
شما اینقدر ادعات میشه و اینقدر اظهار فضل میکنی و انتقاد میکنی اونوقت من و بنده هم میگیم انتقاد داریم به کارهای اخیر شادمهر
اما چشمای مبارکت فقط اون چیزایی رو که باید ببینه میبینه و بعد میای در مقابل دیگران جبهه میگیری و این حرفارو میزنی
بنده و دیگران کسی رو از این تاپیک فراری ندادیم
شما استاد برو کل مملکت بچرخ و همه اونایی که به به میکنن مجاب کن که به به نکنن تا شادمهر به خودش بیاد
ادعاهای شما و اون آقای به قول خودش همه چی فهم خیلی زیاده
بیای یا نیای مهم نیست
مهم شادمهر هست و بس
موفق باشید اساتید
دم شادمهر گرم که راه خودشو میره
ویرایش توسط RAHAM : 11-23-2018 در ساعت 07:18 AM
شادمهر بیخود میکنه راه خودشو میره
ولی از همه این حرفا که بگذریم دو تا نکته یکی اینکه اجرای این اهنگ خیلی سخته شادمهر از یه جاهایی از صداش استفاده کرده که تاحالا کم استفاده کرده بود یکی ام شادمهر همچنان در اکت های موزیک ویدیوها یکه تازی میکنه. به چند ثانیه اخر تیزر توجه کنید وقتی با دستش ریتمو میگیره یه جا هم با گردنش همین کارو میکنه بعد سرشو میندازه پایین یعنی عالیه
در حال حاضر 101 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 101 مهمان ها)