آقا من نظرم به صورت کاملاّ خودجوش عوض شد دیشب عجب آهنگیه . همه چی عالی . میکس و مستر و وکال کاملاّ جور و ...
دلیلش هم نپرسین از قدیم گفتم حرف حرف ِ ... نظر در مورد آهنگ هم همینطوریه
آقا من نظرم به صورت کاملاّ خودجوش عوض شد دیشب عجب آهنگیه . همه چی عالی . میکس و مستر و وکال کاملاّ جور و ...
دلیلش هم نپرسین از قدیم گفتم حرف حرف ِ ... نظر در مورد آهنگ هم همینطوریه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزيز
واقعا از تحليلتون پيرامون موسيقي اين كار لذت بردم
كاشكي فعاليت بيشتري داشته باشيد در تمام تاپيك ها
همچنــــــــــــــاااان گوووش می دهیـــــــم
زمان آلبوم طرفدار اونجوری ...
رابطه پارسال همین موقع ها اونجوری ...
الان هم معروف ...
اینایی که میگن نقش پسری که ماسک زده رو شادمهر بازی میکرده دقیقا فازشون چیه؟!!!!!!!!!!!!!
شادمهر هیچ نقشی به جز 3 ثانیه آخر که ماسکو ورداشت بازی نکرده..و این ویدیو کامل در ایران ضبط شده
هر چی ویدیو میبینم تو کتم نمیره شادمهر بازی کرده باشهکاملا مشخص طرف بازیگر بوده
از طرز وایسادنش و حرکت کردنش و نگاه کردن به تابلوها
اگه شادمهر بوده که واقعا بازیگریم بلده ولی بعید میدونم..اونم چن ثانیه اخرم که میخوان ماسک برداره دوربین یه لحظه از عقب نشون میده بعد از جلو نشون میده که ماسک برداشته
در کل سه تا خبر شادمهر زدم اینجا و خیلی حرفا شنیدم آلبوم طرفدار ، رابطه و معروف . سر آلبوم رابطه خیلی اذیت شدم چون اون موقع زیاد نمیومدم اینجا و کسی منو نمیشناخت ، یه چند تا کاربر قدیمی ... حتی یادمه یکی میگفت دیگه نمیخوام بیای تاپیک شادمهر و چند تا پخ آنچنانی ... آخرش هم اول مرداد اومد و تاریخی که دادم درست بود
سر آهنگ رابطه کمتر بود ولی بازم ...
آخه اگه خبر اشتباه باشه یه چیزی ولی ... نمیدونم چه اشکال داره یکی بیاد خبر آهنگ جدید رو اینجا بزنه !!
جای دیگه ای هم نمیزارم خیالت راحت