صفحه 313 از 4119 نخستنخست ... 2132633033113123133143153233634138131313 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,121 به 3,130 از 41185

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

ehsan1361
    Guest
    رضا نمیکشی بیرون

2. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    SHADMEHR AGHILI .ft YAS
    Coming Soon
    این چاخانو کی کرده؟

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

5. کاربر مقابل از Mehran7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

7. کاربر مقابل از Mehran7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    روزنـــامـه وطــن.

9. 4 کاربر مقابل از Mehran7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ee9900 نمایش پست ها
    دوست عزیزم شما جسارتا اگه روی نقدای این ترک هم همینقدر فکر میکنین واقعا اوضاع خرابه
    اینقدرم ادعاتون میشه که صد سال قبل دارین گوش میدین موزیکو و رابط دارین و فلان ; کاش اینو دقت میکردین که این کلیپ تو ایران فیلم برداری شده
    محمد اولاد "زیگورات" پاشو از ایران بیرون نزاشته عزیز دل من ; از روپاک مدل کار هم میتونین بپرسین
    بخاطر همینم خیلی قشنگ طوری اومده این کلیپ رو ساخه که هم لازم نباشه شادمهر نشون داده بشه زیاد و هم اینکه با لیریکس کار هم آهنگ باشه: ماسک = نفسم بند میاد
    با یه حقه ی ساده که فکر کنم بچه ها هم بفهمن اومده تو لحظه ی آخر مونتاژ کرده تصویر شادمهر ارسالی از خارج! رو که البته پسزمینه ی مشکی کار هم موید حرف منه
    من نقل قول از جمله ی خودتون میکنم که باید طلا گرفت:
    "واقعاآ چرا الکی هر چی که به ذهنمون میرسه میگیم"
    این اولین و آخرین پستمه با اینکه سالهاست بصورت مهمان بارانو دنبال میکردم و همه ی قدیمیارو میشناسم اما هیچوقت لازم ندیدم حرفی بزنم چون همه ماشاا.. عالی هستن
    خلاصه از دست من ناراحت نشو

بیخیال
    از حق نگذریم تفسیر زیبایی داره این موزیک ویدئو و معلومه روی عمق استعاره هاش فکر شده ; میتونم درموردش چند دقیقه صحبت کنم
    اما از نظر تکنیکی عیبهای زیادی داره ; مثل سایه نداشتن تکه های ویچورال و معلق لباس دختر که توی ثانیه ی 29 واضحه "اونی که روی زمین کشیده شده لباس واقعیه ; سایه نیست" و نورپردازی داغون کار مثلا توی ثانیه ی 31 که خورشید از روبرو داره میتابه ولی سایه ی اون آدم هم روبروشه انگار منبع نور پشت بوده

در مورد مستر کار بگم که لطفا یه نسخه ای که اون تهران چی گذاشته رو گوش بدین و شاید نظرتون عوض بشه ; wav هست و کیفیتش خوبه
    این رو هم بگم که معماری مستر و تنظیم این کار یکم تو ایران غریبه ; سبکی هست که حنجره ی وکالیست هیچ تفاوتی با یه ساز نمیکنه و وزنش با سایر اجزای تنظیم یکیه ; بخاطر همین میکسر وقت مستر کردن ابایی نداره صدای خواننده رو همطراز با موزیک بکنه ; برای ما یکم گم بودن صدای شادمهر شاید عجیب باشه ولی سالهاست این سیستم توی موسیقی الکترونیک خصوصا سمت انگلیس دنبال میشه و چندماه دیگه میبینین توی مارکت داخلی مد میشه
    صدای شادمهر ; این گام خوندن از زمان "آزادی" شروع شده و واقعا الان به پختگیش رسیده طوریکه داره ویبره های قشنگی میزنه , بحث دوست داشتن یا نداشتن این کار سلیقه ایه خصوصا ترانه ای که میگه "مگر که غیر از اینه" ; اما واقعا باید نامردی کرد در حق شادمهر که نگیم حنجره ش داره پخته میشه تو دهه ی چهارم زندگیش و خوب می خونه
    شادمهر با انتخاباشه که شادمهره
    انتخاب کرد که بره
    انتخاب کرد که چرت و پرتایی مث حالا بیا اینجارو بخونه
    ماندگار و محالو با پاپ کرن تو یه پکیج ارائه بده
    الانم انتخابش این بوده که این موزیک رو بده ; من نمیگم نمیشه کسی رو که دوسش داریم رو نقد نکرد ; اما من بهش اعتماد میکنم چون حس میکنم دائما در حال پیشرفته ; آدمی نیست که یه اشتباه رو دوبار بکنه ; چندبار از اونایی که میشناختنش وقتی ایران بود شنیدم که آدمی نیست که بدونه راهی که داره میره اشتباهه و همون لحظه که به یقین رسید راهشو عوض نکنه
    اینو من حتی میتونم از پاک کردن دم به دقیقه ی پستای اینستاشم بفهمم ; همینطور از وسواسش روی موزیک و اینکه هممون میدونیم چندین کار با صداش تولید شده که بدون اینکه حتی میا بشنوه رفته تو سطل آشغال
    پس بهش اعتماد کن شاید اون میفهمه مارکتو نیاز موسیقی مملکتو و تو نمی فهمی
    ایرادم میگیری درست بگیر
    یکی هم میگفت "بد عاشق میشم" یعنی چی؟ مخفف بدجور عاشق میشمه دیگه
    بعضیا می خوان گیر بدن به چی گیر میدن , نشنیدی "بد می خوامت" رو مثلا؟

استادم همیشه میگه کار ضغیف و متوسط ینی کسی بتونه همون کارو بکنه ; تنها داراییم , ماشینمو به نام حمید عسکری بهترین مقلد شادمهر میکنم اگه بتونه اینکارو بدون فالش و با همین تحریرا بخونه

یه دوستی هم ویدئو رو با بیت ریت بالاتر می خواست (آقا دانیال فکر کنم) , عزیزم بهترین بیت ریت در حال حاضر نسخه ی 166 مگی هست که میتونین با یکم سرچ پیدا کنین ; این کیفیتش بهتره از باقیه , اگه آشنایی دارین با کسی که توی پی ام سی کار میکنه به اونا نسخه ی مستر رو میدن که بالای یک و نیم گیگه معمولا

کلا اگه بخوام به همه مسائل اینجوری جواب بدم حسشو ندارم ترجیح میدم بخونم مث همه ی این سالها نظر دیگران چیه
    باتشکر
    واقعا عالی بودن تک تک جملات و کلیات صحبت شما هم در مورد کار و هم در مورد شادمهر امیدوارم بیشتر فعالیت کنین و از صحبتا و نقد و دقت نظرتون خوشم اومد

دوست گرامی منم از قدیمیای باران هستم سال 2007-2008 عضو شدم
    قبلا وارد بحث ها میشدم و حتی بعد از آهنگ حالم عوض میشه با یکی از چاووشیون بحثمون شد و چند وقتی تو حالت بن بسر بردم(هه) و دیدیم که این ترک چقدر محبوب شد با وجود این همه تخریب توسط....
    آقا احسان مدرن تاکینگ هم که اطلاع رسانی میکنه و الان واسه خودش کسی شده اینجا (خخخخ)و طبق نقل قول گرفته شده مسخره بازی در میاره قبل از به فنا رفتن هاست سایت یادمه بحثش شده بود با ملت و اومد گفت من فوق لیسانس نمیدونم چی دارم و تو شرکت فلان کار میکنم و میخواست قهر کنه مثلا و... اینا رو میگم که احسان خان بدونی میشناسمت و کلا اینجا سر میزنم ولی پست نمیدم چون حسش نیست (هه) حالا احسان خان شما و طرفدارای چاووشی برید با پاروی بی قایق خوش باشین که تنها آلبوم محسن چاووشی بود که شاید خدا شاهده ترک لیستش رو یک بار گوش نکردم اصلا حال نکردم باهاش ولی نمیدونم چرا شما اینقدر از این آلبوم تعریف کردین و هنوزم ادامه داره ولی هیچ جا تخریب نکردم یا مسخره نکردم کار رو حتما چاووشیون خوششون اومده و دوست دارن آلبوم بعدی هم به همین شکل محسن ادامه بده و...

بعضیا میان مثلا این آهنگ رو با تقدیر و دهاتی و مسافر... مقایسه میکنن و زمانی که حالم عوض میشه هم اومده بود یادمه این دوستان همین حرفا رو میگفتن یادمه تو همین باران خودمون این ترک همراه با آلبوم خاص اومد که کلی خواننده توش بودن که چون رقابت داشتن بهترین کارهاشون رو گذاشته بودن داخلش تنظیم کننده هاش سیروان و کوشان و... اون زمان یه تاپیک باز کردم که نظر سنجی در مورد اینکه کدوم رو پسندیدی کل ترکهای آلبوم خاص یا تک ترک حالم عوض میشه باور نمیکنین با کلی رای تو چند دقیقه اول ترک شادمهر جلو بود که دوستان زحمت کشیدن تاپیک رو بعد از 1 ساعت بستن این یعنی شناخت مخاطب توسط شادمهر و با وجود این باز هم دوستان ایرادای الکی میگرفتن و ترک رو با تقدیر و... مقایسه میکردن

من واقعا نمیخواستم جواب بدم و اصلا صحبت کنم در مورد این بحث ها و تو این چند روزی که معروف اومده میخوندم صحبتا رو ولی سر سری رد میشدم
    مگه چاووشی سنتوری رو تکرار کرد اگر به نظر این بعضیا باشه که خواننده بایستی فقط تقدیر مسافر 1 2 3 4 5... بده بیرون. ایراد آلبوم های داخلی همین یکنواختی هست و..................... و من مطمینم اگر تقدیر 2 رو هم شادمهر بسازه عده ای باز هم تخریبش میکنن بی دلیل

جریان سازی یعنی اینکه یه کار نو رو ارائه بدی و به کارت مطمئن باشی و با اومدن یه ترک کلی تنظیم کننده و آهنگ ساز خط و مشی کاریشون رو از روی اون بر میدارن یا به نوعی الهام میگیرن و الگو برداری میکنن از کار و شادمهر واقعا تو این کار استاد هست بیخیال دیگه واقعا حسش نیست ادامه بدم چون
    آقا احسان شمام بهتره به جای خوشمزه گی تو کامینگ سون ها فعال باشی اونجا بیشتر مورد دعا قرار میگیری (ههه)

ترک معروف هم آهنگ و هم ویدیو فوق العاده بود و بجای ایراد های الکی بیایم از یه کار نو با حس و حال متفاوت لذت ببریم
    ویرایش توسط Hamed_gh : 01-08-2015 در ساعت 03:08 AM

11. 2 کاربر مقابل از Hamed_gh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_gh نمایش پست ها

آقا احسان مدرن تاکینگ هم که اطلاع رسانی میکنه و الان واسه خودش کسی شده اینجا (خخخخ)و طبق نقل قول گرفته شده مسخره بازی در میاره قبل از به فنا رفتن هاست سایت یادمه بحثش شده بود با ملت و اومد گفت من فوق لیسانس نمیدونم چی دارم و تو شرکت فلان کار میکنم و میخواست قهر کنه مثلا و... اینا رو میگم که احسان خان بدونی میشناسمت و کلا اینجا سر میزنم ولی پست نمیدم چون حسش نیست (هه) حالا احسان خان شما و طرفدارای چاووشی برید با پاروی بی قایق خوش باشین که تنها آلبوم محسن چاووشی بود که شاید خدا شاهده ترک لیستش رو یک بار گوش نکردم اصلا حال نکردم باهاش ولی نمیدونم چرا شما اینقدر از این آلبوم تعریف کردین و هنوزم ادامه داره ولی هیچ جا تخریب نکردم یا مسخره نکردم کار رو حتما چاووشیون خوششون اومده و دوست دارن آلبوم بعدی هم به همین شکل محسن ادامه بده و...
    نه ما کسی نشدیم واسه خودمون اینجا
    قبل از فنا رفتن سایت هم با علیرضا ( طرفدار امید ) بحثم شده بود سر تاپیک کامینگ سون که خوشبختانه حل شد و هیچ مشکلی هم با ایشون و هیچکس دیگه ندارم . بحث هم در مورد خبر های من در تاپیک کامینگ سون بود که من مجبور شدم بگم که... قهری هم در کار نبود !! اون موقع هم دیگه نمیخواستم پُست کامینگ سون بزنم . پارسا شاهد ِ !!!
    بله من فوق لیسانس مهندسی شیمی طراحی فرآیند دارم و در فلان شرکت 4 ساله که مشغول به کار هستم ! عیبی داره ؟؟!!
    میشناسی منو ؟؟!! از کجا منو میشناسی ؟؟ چرا ندیده و نشناخته نظر میدی ؟؟!! من هیچ ادعایی ندارم و فقط سه تا خبر از شادمهر زدم که خوشبختانه درست هم بود . همین !!
    من نظر شخصیمو گفتم ! در مورد مساله ایده کارگردان هم گفتم شوخی بود
    فک کنم شما از همونایی بودی که سر ِ آلبوم طرفدار اون حرفا رو میزدی و میگفتی تاریخ اواخر تیر چرته !! و ... همونایی که پخ میدادن و ...
    من هیچوقت الکی از آلبوم چاوشی تعریف نکردم ! همون موقع که آلبومش اومد نظرمو در مورد آلبومش گفتم

دیگه پُشت دستمو داغ میکنم
    که تا ز ِندم خبر شادمهر نزنم
    خبر ِ هر کی رو زدم خیالی نیست
    لاقل اسیر حسادت نشم
    خیالی نیست
    ویرایش توسط ehsan1361 : 01-08-2015 در ساعت 09:09 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_gh نمایش پست ها
    واقعا عالی بودن تک تک جملات و کلیات صحبت شما هم در مورد کار و هم در مورد شادمهر امیدوارم بیشتر فعالیت کنین و از صحبتا و نقد و دقت نظرتون خوشم اومد

دوست گرامی منم از قدیمیای باران هستم سال 2007-2008 عضو شدم
    قبلا وارد بحث ها میشدم و حتی بعد از آهنگ حالم عوض میشه با یکی از چاووشیون بحثمون شد و چند وقتی تو حالت بن بسر بردم(هه) و دیدیم که این ترک چقدر محبوب شد با وجود این همه تخریب توسط....

بعضیا میان مثلا این آهنگ رو با تقدیر و دهاتی و مسافر... مقایسه میکنن و زمانی که حالم عوض میشه هم اومده بود یادمه این دوستان همین حرفا رو میگفتن یادمه تو همین باران خودمون این ترک همراه با آلبوم خاص اومد که کلی خواننده توش بودن که چون رقابت داشتن بهترین کارهاشون رو گذاشته بودن داخلش تنظیم کننده هاش سیروان و کوشان و... اون زمان یه تاپیک باز کردم که نظر سنجی در مورد اینکه کدوم رو پسندیدی کل ترکهای آلبوم خاص یا تک ترک حالم عوض میشه باور نمیکنین با کلی رای تو چند دقیقه اول ترک شادمهر جلو بود که دوستان زحمت کشیدن تاپیک رو بعد از 1 ساعت بستن این یعنی شناخت مخاطب توسط شادمهر و با وجود این باز هم دوستان ایرادای الکی میگرفتن و ترک رو با تقدیر و... مقایسه میکردن

من واقعا نمیخواستم جواب بدم و اصلا صحبت کنم در مورد این بحث ها و تو این چند روزی که معروف اومده میخوندم صحبتا رو ولی سر سری رد میشدم
    مگه چاووشی سنتوری رو تکرار کرد اگر به نظر این بعضیا باشه که خواننده بایستی فقط تقدیر مسافر 1 2 3 4 5... بده بیرون. ایراد آلبوم های داخلی همین یکنواختی هست و..................... و من مطمینم اگر تقدیر 2 رو هم شادمهر بسازه عده ای باز هم تخریبش میکنن بی دلیل

جریان سازی یعنی اینکه یه کار نو رو ارائه بدی و به کارت مطمئن باشی و با اومدن یه ترک کلی تنظیم کننده و آهنگ ساز خط و مشی کاریشون رو از روی اون بر میدارن یا به نوعی الهام میگیرن و الگو برداری میکنن از کار و شادمهر واقعا تو این کار استاد هست بیخیال دیگه واقعا حسش نیست ادامه بدم چون
    آقا احسان شمام بهتره به جای خوشمزه گی تو کامینگ سون ها فعال باشی اونجا بیشتر مورد دعا قرار میگیری (ههه)

ترک معروف هم آهنگ و هم ویدیو فوق العاده بود و بجای ایراد های الکی بیایم از یه کار نو با حس و حال متفاوت لذت ببریم
    بدبختی همینه که هر کی فکر کرد اهنگ خوبه میگه باید همه همین فکرو کنن یکی تحلیل مینویسه همه چیز رو 20 میدونه که اگه خود شادمهر هم بود همچین تحلیلی نمیکرد اهنگ در سبک خودش خوب بود اما توانایی شادمهر خیلی بالاتر از این اهنگه این اهنگ نه شاهکار بود نه ضعیف مثل همون حالم عوض میشه شما ورژن لو رفته طرفدار رو گوش بده اون نبوغ شادمهره

14. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Eln4z نمایش پست ها
    مرسی دمتون گرم
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

16. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    من به اینمعروفم
    قدیمی ها در جریان هستند

18. کاربر مقابل از mirza119 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 313 از 4119 نخستنخست ... 2132633033113123133143153233634138131313 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 40 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع