صفحه 3132 از 4116 نخستنخست ... 21322632303230823122313031313132313331343142318232323632 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,311 به 31,320 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نه منظور من این نبود که این گروه، کار های خوبی انجام ندادند و نمیدن... منظور من اینه که شادمهر اگه بره سمتشون، موزیک هایی ازش میشنویم که درسته خوبه اما تکراریه یجورایی و خلاقیت جدیدی توش نیست... به این دلیل میگم... روزبه بمانی رو قبول دارم اما ملودی هایی که میذارن، تکراریه، خلاقیت خاصی توشون دیده نمیشه...
    تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن

2. کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط KamkarDel نمایش پست ها
    نه منظور من این نبود که این گروه، کار های خوبی انجام ندادند و نمیدن... منظور من اینه که شادمهر اگه بره سمتشون، موزیک هایی ازش میشنویم که درسته خوبه اما تکراریه یجورایی و خلاقیت جدیدی توش نیست... به این دلیل میگم... روزبه بمانی رو قبول دارم اما ملودی هایی که میذارن، تکراریه، خلاقیت خاصی توشون دیده نمیشه...
    اگه نقدتون به علیرضا افکاریه خوب علیرضا تو خط ملودی خودش شاهکارهای فراوانی خلق کرده که این خودش یه هنر بی نظیره شما اگه به کارهای آهنگسازهای گذشته هم گوش کرده باشی میبینی خیلیاشون امضاشون تو ملودیهاشون هست مثلا بابک بیات شما میتونی فضای کارهای بابک بیات رو گوش کنی و ببینی این فضا تو اکثر کارهاش بوده ولی هر کدوم زیبایی خودشونو داشتن

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    حرفای خنده دار میزنن بعضیا!!!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اگه نقدتون به علیرضا افکاریه خوب علیرضا تو خط ملودی خودش شاهکارهای فراوانی خلق کرده که این خودش یه هنر بی نظیره شما اگه به کارهای آهنگسازهای گذشته هم گوش کرده باشی میبینی خیلیاشون امضاشون تو ملودیهاشون هست مثلا بابک بیات شما میتونی فضای کارهای بابک بیات رو گوش کنی و ببینی این فضا تو اکثر کارهاش بوده ولی هر کدوم زیبایی خودشونو داشتن

موافقم. افکاری(البته دیگه میشه گفت استاد افکاری!) درجه یکه

نیمه فعال
    من آهنگ گل سرخ علی زندوکیلی رو خیلی دوست داشتم .. چون حس میکردم بعد از شاهکارهایی که از علیرضاافکاری شنیدم اونم داره میره به سمت مسیر شادمهر و بهروز صفاریان و سیروان و .... و چون ضعیف ترین آهنگهای استاد افکاری تو آلبوم کجا باید برم با صدای روزبه بمانی بود و این آلبوم هم آخرین اثر منتشر شده از این نابغه موسیقی مونه ( البته از بقیه آلبومهای منتشر شده بسیار بهتر و قشنگتره) داشتم از اونم ناامید میشدم ..چون من از هر هنرمندی خوشم اومده بعد از یه مدت ناامیدم کرده

اما علیرضاافکاری با یک سبک متفاوت برگشت ( البته شهر حسود هم آهنگ بسیار زیبایی بود) و امیدوارم کرد و نشون داد هنوز تو حس آهنگسازی هست و باید در آینده منتظر آهنگهای هیت و ماندگار از این هنرمند خوب باشیم و امیدوارم با کم شدن فعالیت اساتید موسیقی خارج از کشور یا نسل اول داخل کشور که فعالیت نمیکنن، آینده موزیک و دستش بگیره و نزاره بیشتر از اینا نزول کنه که کرده و امیدوارم تو آلبوم آینده محمد اصفهانی در کنار بهروز صفاریان و روزبه بمانی یه آلبوم شیک و تر و تمیز جمع کرده باشن و من خیلی منتظر آلبوم محمد اصفهانی هستم تا همکاری این 4 هنرمند بزرگ داخل کشور و بشنوم

نیمه فعال
    خب درسته علیرضاافکاری یه ذره آهنگاش یکنواخت شده اما همین یکنواختی باعث شده تو اوج بمونه و تا زمانی که یکنواخت کار کنه تو اوجه چون همین سبکی که کار میکنه دستخط کاراشه و باعث شده دوستش داشته باشیم . امضای هنری و سبک کاریش زیر آثارش مهر شده است و حتی اگه اسمی ازش به میون نیاد هم میشه فهمید که آهنگسازش کیه ولی اگه یهو تغییر سبک بده مطمئنا از محبوبیتش کم میشه و انتظار بیخودیه که ازش بخوایم از سبک خودش فاصله بگیره و امضاش پای آثارش نباشه...
    اگه ما از آهنگهای نقطه ضعف یا تصویر خوشمون نیومده واسه اینه که شادمهر آهنگاش شبیه به آهنگای قدیمیش نبوده و ما همون تکرار گذشته و یکنواختی رو میخوایم چون دستخط شادمهر و امضا و مهرش پای اون آهنگهاست که به اصطلاح بهش میگیم شادمهری و یعنی کامل تر بگم که ما دوس داریم شادمهر شبیه آهنگهای قدیمیش بسازه و همون یکنواختی رو به تغییر سبکش ترجیح میدیم تا یه وقت از امضاش و سبکش فاصله نگیره .. و همین مقایسه آثار جدید با آهنگهای قبلیشه که باعث میشه هیچوقت از آهنگهای جدیدش خوشمون نیاد
    ویرایش توسط nasernew : 02-21-2019 در ساعت 01:05 AM

9. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    خب درسته علیرضاافکاری یه ذره آهنگاش یکنواخت شده اما همین یکنواختی باعث شده تو اوج بمونه و تا زمانی که یکنواخت کار کنه تو اوجه چون همین سبکی که کار میکنه دستخط کاراشه و باعث شده دوستش داشته باشیم . امضای هنری و سبک کاریش زیر آثارش مهر شده است و حتی اگه اسمی ازش به میون نیاد هم میشه فهمید که آهنگسازش کیه ولی اگه یهو تغییر سبک بده مطمئنا از محبوبیتش کم میشه و انتظار بیخودیه که ازش بخوایم از سبک خودش فاصله بگیره و امضاش پای آثارش نباشه...
    اگه ما از آهنگهای نقطه ضعف یا تصویر خوشمون نیومده واسه اینه که شادمهر آهنگاش شبیه به آهنگای قدیمیش نبوده و ما همون تکرار گذشته و یکنواختی رو میخوایم چون دستخط شادمهر و امضا و مهرش پای اون آهنگهاست که به اصطلاح بهش میگیم شادمهری و یعنی کامل تر بگم که ما دوس داریم شادمهر شبیه آهنگهای قدیمیش بسازه و همون یکنواختی رو به تغییر سبکش ترجیح میدیم تا یه وقت از امضاش و سبکش فاصله نگیره .. و همین مقایسه آثار جدید با آهنگهای قبلیشه که باعث میشه هیچوقت از آهنگهای جدیدش خوشمون نیاد
    البته یه چیزم هست اونم اینه که شادمهر گل یاس رو ساخته بود شیلا هم ساخته بود نمونه های زیادی داریم که سرک کشیده اینور اونور ولی اون چاشنی شادمهر ی بودن رو داشته اما کارای تصویر و نقطه ضعف کلا یجورایی این حسو منتقل میکنه که شادمهر کمی افت کرده در زمینه ی آهنگسازی و شاید دلیل اینکه داره واگذار میکنه بقیه بسازن این باشه که کسی متوجه افت خودش نشه

11. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    واقعا موندم که بعضیا تو این تاپیک، چه کسایی رو استاد دارند...!
    تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن

13. کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    البته یه چیزم هست اونم اینه که شادمهر گل یاس رو ساخته بود شیلا هم ساخته بود نمونه های زیادی داریم که سرک کشیده اینور اونور ولی اون چاشنی شادمهر ی بودن رو داشته اما کارای تصویر و نقطه ضعف کلا یجورایی این حسو منتقل میکنه که شادمهر کمی افت کرده در زمینه ی آهنگسازی و شاید دلیل اینکه داره واگذار میکنه بقیه بسازن این باشه که کسی متوجه افت خودش نشه
    من حتی تو همین تاپیک این اتهام رو زدم که اون آهنگارو وحید پویان ساخته و الکی به اسم شادمهر زدن که بگن هنوزم آهنگ میسازه تا سر و صداها بخوابه ... ولی این فقط یه فرضیه بوده و هست

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط KamkarDel نمایش پست ها
    واقعا موندم که بعضیا تو این تاپیک، چه کسایی رو استاد دارند...!
    بستگی داره منظور شما از استاد چی باشه .. بعضی ها فقط به آموزگار و کسی که آموزش میده یعنی مدرسان و محقق ها میگن استاد و بعضی های دیگه به رتبه های بالای مراکز علمی و تحقیقاتی دانشگاهها و باشگاهها میگن استاد ... که این تعاریف تو ویکی پدیا و لغت نامه هم هست
    و اگه بخوایم با این تعاریف دنبال استاد بگردیم به غیر از شجریان و محمد نوری هیچ استاد دیگه ای در زمینه موسیقی ( خوانندگی) و به جز جلال ذوالفنون و فریدون شهبازیان و یکی دو نفر دیگه مثل عندلیبی هیچ استادی در زمینه موسیقی ساز نوازی نداریم و هیشکی هم استاد نیست
    پس برمیگرده به سلیقه و تفکر شما و سواد خودتون و ممکنه شما افشین آذری رو استاد بدونی ولی من نه ...

16. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3132 از 4116 نخستنخست ... 21322632303230823122313031313132313331343142318232323632 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 42 مهمان ها)

1. mohammad68

کلمات کلیدی این موضوع