تو کانال شرکت آونگ.... آرمین هاشمی نوشته که امشب یک سری مسائل رو اینجا باز میکنم و خدمتتون عرض میکنم .. این حرفش مصادف با پخش آهنگ شادمهره ..
آهنگساز هر دو تراک "روح سبز" و "علامت سوال" خوده شادمهر عقیلیه
همین طور تنظیم "علامت سوال" هم برای خودشه. اشتباه چاپی پشت جلد البوم باعث شده بنویسن چراغعلی وگرنه نیلوفر لاری پور بارها خاطره ساخت و تنظیم این اهنگ توسط شادمهر رو بازگو کرده. تو فیسبوک رسمی شادمهر هم به این قضیه اشاره شده:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ روح سبز هم کافیه جلد البوم مسافر رو دیده باشی. اهنگسازش رو زده شادمهر و تنظیم از بهروز صفاریان !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همشون رفتن ولی تو حیطه کاریشون جزو بهترینها شدن و در حال حاضر گرونترین موزیسینهای ایرانن .. همه با شادمهر معروف شدن فقط علیرضاافکاری و سیروان و یکی دو نفر دیگه بدون شادمهر هنرمندای گرونی شدن ...
جالبه که شادمهر از خوب داره به سمت بد میره .. با نابغه ای مثل بهروز صفاریان استارت میزنه و با نابغه های دیگه ای مثل پدرام کشتکار و محمدرضاچراغعلی ادامه میده و میرسه به مهران جمالی راد و محمد ناهیدی که تو سبک خودشون بهترینن مخصوصا جمالی راد که با میکس آهنگ عادت و تنظیم آهنگ ترس تو آلبوم تقدیر هنرشو اثبات کرد .. بعد پویان و هاشمی که اونام و الانم سینا پارسیان و ...تو انتخاب همکارهاش این یک سقوط بوده و هر سال بدتر از پارسال .. جالبه میلاد هاشمی تعویض شدنی نیست
اهنگساز هر دو کار شادمهر عقیلیه. به جز اهنگ تنظیم علامت سوال هم برای خودشه. پشت جلد البوم پرپرواز اشتباه چاپی بوده و خاطره ساخت و تنظیم علامت سوال رو بارها نیلوفر لاری پور گفته و تو فیسبوک شادمهر بهش اشاره شده
پشت جلد البوم مسافر هم اسم اهنگساز شادمهر خورده و اسم تنظیم کننده بهروز صفاریان
یه نکته مثبت داره این اهنگ اونم عادل روحنوازه
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 56 مهمان ها)