صفحه 3182 از 4116 نخستنخست ... 21822682308231323172318031813182318331843192323232823682 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,811 به 31,820 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اچون آهنگهای یه پنجره با یه قفس یا روح سبز یا .... آثار خودش نیستن اما ماندگار شدن ا

حاجی داشتیم ؟؟؟؟؟
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    حاجی داشتیم ؟؟؟؟؟
    یعنی خدایی نمیدونستی آهنگساز اولی محمدرضا چراغعلی و دومی بهروز صفاریانه ؟ بد نیست کاور آلبوم هارو یه نگاهی بندازی .. حتی آهنگ پرپرواز رو هم محمدرضاچراغعلی ساخته .. فقط آتیش بازی ساخته خودش بود
    ویرایش توسط nasernew : 06-12-2019 در ساعت 07:50 PM

نیمه فعال
    تو کانال شرکت آونگ.... آرمین هاشمی نوشته که امشب یک‌ سری مسائل رو اینجا باز میکنم و خدمتتون عرض میکنم .. این حرفش مصادف با پخش آهنگ شادمهره ..

نیمه فعال
    تو کانال شرکت آونگ.... آرمین هاشمی نوشته که امشب یک‌ سری مسائل رو اینجا باز میکنم و خدمتتون عرض میکنم .. این حرفش مصادف با پخش آهنگ شادمهره ..
    نه ادمینش نوشته درباره هاشمی مدیر اونگ افشاگری میکنم، کانال اونگ هم عوض‌شده، این کانال رو ادمینش بالا کشیده ������
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

یعنی خدایی نمیدونستی آهنگساز اولی محمدرضا چراغعلی و دومی بهروز صفاریانه ؟ بد نیست کاور آلبوم هارو یه نگاهی بندازی .. حتی آهنگ پرپرواز رو هم محمدرضاچراغعلی ساخته .. فقط آتیش بازی ساخته خودش بود
    آهنگساز هر دو تراک "روح سبز" و "علامت سوال" خوده شادمهر عقیلیه
    همین طور تنظیم "علامت سوال" هم برای خودشه. اشتباه چاپی پشت جلد البوم باعث شده بنویسن چراغعلی وگرنه نیلوفر لاری پور بارها خاطره ساخت و تنظیم این اهنگ توسط شادمهر رو بازگو کرده. تو فیسبوک رسمی شادمهر هم به این قضیه اشاره شده:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اهنگ روح سبز هم کافیه جلد البوم مسافر رو دیده باشی. اهنگسازش رو زده شادمهر و تنظیم از بهروز صفاریان !
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    مونا برزویی قید همکاری با شادمهر رو زده ؟‌ شوخی میکنی دیگه ؟ :دی
    برزویی داره جر میخوره از اینکه شادمهر دیگه باهاش کار نمیکنه
    تو تک تک مصاحبه هاش و جوابایی که به هوادارای شادمهر میده میتونی بفهمی اینو

درباره مونا برزویی من نظرم اینه که شادمهرچون میترسه برا برزویی دردسر درست شه تو ایران باهاش همکاری نمیکنه
    اگه یادتون باشه یه پست گذاشت تو پیجش قدیما که اخبار بیست و سی داشت مونا برزویی رو میکوبید بعد شادمهر نوشت دستتون به من نمیرسه به همکارام گیر میدید
    از بعد اون دیگه با هم کار نکردن
    اینایی هم که الان ایرانن و باهاشون کار میکنه به خاطر اینه که مسولا روشون زوم نیستن مثل برزویی
    مثلا زمانی و پویان برا شادمهر میسازن ولی خیلی راحت اسمشون رو کاور البومای بقیه خواننده ها هم مینویسن
    ولی برا برزویی اسم مادرشو مینوشتن همیشه رو کاورا !!!!

اینم باید در نظر بگیریم که در کل شادمهر هم با کسی همیشه نمیمونه
    از لاری پور و صفاریان به اینور بگیر تا ناهیدی که یه بازه ای بود و الانم یکی دو تا تیم
    اینا هم رفتنی هستن
    تهش خودش میمونه و خودش و هنر نابش
    اره همشون رفتن ولی تو حیطه کاریشون جزو بهترینها شدن و در حال حاضر گرونترین موزیسینهای ایرانن .. همه با شادمهر معروف شدن فقط علیرضاافکاری و سیروان و یکی دو نفر دیگه بدون شادمهر هنرمندای گرونی شدن ...
    جالبه که شادمهر از خوب داره به سمت بد میره .. با نابغه ای مثل بهروز صفاریان استارت میزنه و با نابغه های دیگه ای مثل پدرام کشتکار و محمدرضاچراغعلی ادامه میده و میرسه به مهران جمالی راد و محمد ناهیدی که تو سبک خودشون بهترینن مخصوصا جمالی راد که با میکس آهنگ عادت و تنظیم آهنگ ترس تو آلبوم تقدیر هنرشو اثبات کرد .. بعد پویان و هاشمی که اونام و الانم سینا پارسیان و ...تو انتخاب همکارهاش این یک سقوط بوده و هر سال بدتر از پارسال .. جالبه میلاد هاشمی تعویض شدنی نیست

اهنگساز هر دو کار شادمهر عقیلیه. به جز اهنگ تنظیم علامت سوال هم برای خودشه. پشت جلد البوم پرپرواز اشتباه چاپی بوده و خاطره ساخت و تنظیم علامت سوال رو بارها نیلوفر لاری پور گفته و تو فیسبوک شادمهر بهش اشاره شده
    پشت جلد البوم مسافر هم اسم اهنگساز شادمهر خورده و اسم تنظیم کننده بهروز صفاریان

نیمه فعال
    اره همشون رفتن ولی تو حیطه کاریشون جزو بهترینها شدن و در حال حاضر گرونترین موزیسینهای ایرانن .. همه با شادمهر معروف شدن فقط علیرضاافکاری و سیروان و یکی دو نفر دیگه بدون شادمهر هنرمندای گرونی شدن ...
    جالبه که شادمهر از خوب داره به سمت بد میره .. با نابغه ای مثل بهروز صفاریان استارت میزنه و با نابغه های دیگه ای مثل پدرام کشتکار و محمدرضاچراغعلی ادامه میده و میرسه به مهران جمالی راد و محمد ناهیدی که تو سبک خودشون بهترینن مخصوصا جمالی راد که با میکس آهنگ عادت و تنظیم آهنگ ترس تو آلبوم تقدیر هنرشو اثبات کرد .. بعد پویان و هاشمی که اونام و الانم سینا پارسیان و ...تو انتخاب همکارهاش این یک سقوط بوده و هر سال بدتر از پارسال .. جالبه میلاد هاشمی تعویض شدنی نیست
    به قول خودت داره از نظر انتخاب همکاراش همش پسرفت میکنه ولی دلیل اینکه میلاد هاشمی تعویض نمیشه چون از اون بدتر نداریم که بخاد بازم نزول کنه پس مجبوره تو زمین نگهش داره😂😂

9. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    یه نکته مثبت داره این اهنگ اونم عادل روحنوازه
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

11. کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    یک کار متفاوت و زیبا

13. کاربر مقابل از worldpic عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3182 از 4116 نخستنخست ... 21822682308231323172318031813182318331843192323232823682 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 56 مهمان ها)

1. mohammad68

کلمات کلیدی این موضوع