[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیتونز هم منتشر شد از قرار معلوم..پول بدین بخرید بزارید اینجا ما استفاده کنیم
یکاری کن
که میتونی
یه خونه شو
توو ویرونی
از این بیشتر نپرس از عشق
نمیدونم
نمیدونی...
کجا دیدی که تنهایی
غماشو با خودش برده
اگه داریم بهتر از این اهنگ اسم ببرید
نه لاری پور نه برزویی نه ناهیدی و صفاریان و نه هیچکس دیگه از همکارای قدیمیش...
من فقط دلم لک زده واسه ترانه های شریف پور
دلم لک زده واسه یه همکاری دو نفره ازشون
برعکس بقیه هنوزم به نظر رابطشون با هم خوب میاد
شادمهر هر وقت میخواد فخر بفروشه با کاراش از ترانه های شریف پور میگه ( در جواب حواشی مهدی ایوبی سر اهنگ قلب ساعتی )
ترانه یکاری کن ( بهترین اهنگ شادمهر از نظر من ) هنوزم بیوی پیج شریف پوره
خیلی حرفه این همه ترانه و شعر داره طرف ولی بیوش اینه هنوز
چرا یکاری کن ویدیو نشد اخه
یه ویدیو سینارت کاش الان بسازه واسه این اهنگ لعنتی
هیچوقت یادم نمیره اولین بار که گوش کردم یکاری کن رو . رسما خون بود که میومد از چشمم دیگه کار از گریه هم گذشته بود . حسی که با هیچ اهنگ دیگه ای تجربه نکردم هیچوقت و نخواهم کرد :))))
چرا اخه به حقش نرسید این اهنگ
تردید سبب باور رسیدی بیا آخ آخ آخ شریف پور شریف پور
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
خیلی سخته میدونم ولی اگه بخوایید فقط پنج تا از بهترین اهنگای شادمهر که بهتون خیلی چسبیده رو بگید کدومارو میگید به ترتیب ؟
من خودم به ترتیب :
یکاری کن
تقدیر
عادت
علامت سوال
ستاره
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
وقتی شادمهر وارث رو ساخت قبل آلبوم تجربه کن ی سری ها که تعدادشونم کم نبود کامنت گذاشتن که شادمهر افت کرده و دوره شادمهر تموم شده.این بحث سر آهنگ آینده به مراتبم بیشتر بود.حس خوبیه رو ساخت همه ریختن سرش که تو ایده نداری آهنگ رو کاور کردی.به نظر شما این ها نتیجه دلسردی شادمهر نمیتونه باشه که خودش دیگه آهنگ نسازه؟شادمهر الان صداش تو اوج پختگیه و فارغ از آهنگ هایی که دیگران براش ساختن اصلا با صداش جادو میکنه.رو شعر و موزیک هایی جادو میکنه که هیچ خواننده دیگه ای هیچ وقت این ریسک رو نمیپذیره مخصوصا آهنگ آخری.در آلبوم تجربه کن و تصویر که به نظرم دو آلبوم معمولی برای شادمهر بود(ولی هرکس دیگه این آلبوم هار و بیرون میداد نظیر خواجه امیری و بابک جهانبخش...جز آلبوم هایی میشد که طرفداران این دو عزیز فخر فروشی میکردن)ولی با رزومه ای که از شادمهر سراغ داریم این دو آلبوم بسیار معمولی بودن.ولی دو ترک این کار شنیدنی بود.تصور و تنهاییام.به نظر من تو این فروم طرفدارهای چند آتیشه شادمهر هستن که باید ی مدت بیخیال آهنگسازی شادمهر باشن شاید اینطوری کمتر اذیت بشن.بذاریم تا شادمهر به خودش بیاد.امیدوارم اگه دنبال ی تیم جدید میره کسایی پیدا کنه مثل شریف پور،برزویی،...و در آخر شعر های محرابی هم خوب بود فقط به این خاطر کسی ازش نام نمیبره که تو ملودی های معمولی پویان خودش رو نشون نداد.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
شادمهر همه ی کاراش قشنگه و هرکدوم تو موقعیت های مختلف میچسبه
ولی من ۱۰ تا اهنگ انتخاب میکنم
ماندگار از البوم پاپ کرن
مسافر از البوم مسافر
خونه از البوم دهاتی
ژینا از البوم خیالی نیست
تقدیر از البوم تقدیر
ستاره از البوم ادم و حوا
علامت سوال از البوم پر پرواز
زود تموم میشه از البوم طرفدار
تصویر از البوم تصویر
اشک من از البوم ادم فروش
ویرایش توسط Hosein333 : 06-15-2019 در ساعت 12:03 AM
چقدر زیبا بود
یه دونه ای شادمهر
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)