آقای ایمنی بهترشو بلده انقده دور شدی و مغرور شدی و انگور شدی و زنبور شدی
آقای ایمنی بهترشو بلده انقده دور شدی و مغرور شدی و انگور شدی و زنبور شدی
با فاصله یک هفته آهنگ جدید سینا پارسیان منتشر شده .. منظورم از اینکه میگم اونی که کاشته میخواد زود درو کنه یعنی همین ... سرمایه گذاری با اسم شادمهر برای شهرت بیشتر
بازم تاکید میکنم آهنگهای خوبشم واسه شادمهر کمه و کلی دارم میگم و باید شادمهر با بهترا همکاری کنه مخصوصا تو شعر و ترانه .. در ضمن با یه صدای غیر شادمهری خیلی سعی میکنه تحریرهای شادمهری بزنه و این خوبه و بهتره به همین آهنگسازی برای خودش مشغول باشه و به جای نزول شادمهر رو آلبوم خودش تمرکز کنه چون میتونه خواننده مقلد موفقی باشه .. بقیه فقط صداشون شبیه شادمهره این ولی میخواد تحریراشم شادمهری کنه و روی همه مقلدهای شادمهر رو کم کنه .. اما اگه میخواد موفق باشه باید با ایمین همکاری نکنه .. اما تو اینستا خیلی ازش تعریف و حمایت کرده ..
بعد من میگم آهنگهای قشنگش رو خودش میخونه و آشغالاشو میندازه به شادمهر قبول نمبکنید
اینو بشنوید متوجه منظورم میشید ..آهنگ کاملش تو رادیوجوان هست و شاید موزیک بارانم بزاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط nasernew : 06-24-2019 در ساعت 09:29 PM
ولی اینو هم باید اغراق کنیم ک شادمهر انتخاب ترانه هاش زیاد خوب نیست... لااقل تو این چند سال اخیر اینو نشون داده
من همین الان ب ایمین تو اینستاگرام پیام دادم واسه ترانه... اون گفت همه این ترانه ها را واسه شادمهر فرستادیم ولی خودش قبول نکرده... و متاسفانه گفت ک همکاریش با شادمهر ادامه داره
ویرایش توسط masoud741 : 06-24-2019 در ساعت 10:02 PM
بهمن آرامی هم تو اینستا دیشب استوری گذاشته بود ک بزودی ی کار استثنایی از شادمهر پخش میشه
در حال حاضر 76 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 74 مهمان ها)