صفحه 3215 از 4105 نخستنخست ... 22152715311531653205321332143215321632173225326533153715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,141 به 32,150 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    اره،شما موزیک میفهمی،بقیه نه ،،،افرین
    البته درست میگی شما موزیک رو متوجه میشی ولی ملودیه خوب رو تشخیص نمیدی متاسفانه از ملودی بد،،،،که البته اینم سلیقه ایه که یا سلیقت بده یا تعصبت رو نام ها بیش از حده
    خودتو خسته نکن مرغ اینا یه پا داره. اگه بهترین کار تاریخ موسیقی رو هم یه نفر بسازه بده شادمهر بخونه اینا قبول نمیکنن.
    منم فقط به احترام حضور چند ساله تو این فروم دیگه این بحثو ادامه نمیدم.

2. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    ادعای الکی نکن کوچولو وقتی اصلا سن منو نمیدونی اون موقع که من کاست بهار من رو خریدم احتمالا به دنیا هم نیومده بودی
    وقتی حرف زدن بلد نبودی من موسیقی های بابک بیات و واروژان و منفردزاده و چشم آذر و امثالهم رو از بر بودم
    از نوع کامنتهاتم معلومه چه موسیقی هایی گوش کردی وقتی که دور شدی واست شاهکاره
    جواب کامنت قبلیمو نتونستی بدی عصبانی تر جواب دادی
    شما تکلیفتو با خودت مشخص کن وقتی میگی طرفدار عامه پسنده پس چرا میگی همکاری با پارسیان به دلیل عامه پسند شدن کارهاست
    چند چندی
    دیگه هم منو ریپلی نکن خواهشا
    این طرز حرف زدن خودته من الان چی بگم بهت
    متاسفانه همه همینطورن سر کوچکترین اختلاف نظر اونم تو موسیقی که صفر تا صدش سلیقس مثل مرغ و خروس میپرن بهم. به احترام مشترک بودنمون تو هواداریه شادمهر هرچند جوابت تو جیبمه ولی دیگه چیزی نمیگم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    شما الان به دوست دیگه ای پریدین و گفتین کوچولو و فلان،،،من حرفام اصلن جنبه ی توهین نداشت،،،من کل حرفم اینه شادمهر تو سبک اسلو یا ترنس میتونه خوب بسازه پس تو همونا بسازه،لازم نیس تو ژانری که خوب نیس تو اون بسازه،مثلا بیاد سنتی بسازه واسه همایون شجریان که بگیم وای شادمهر همه فن حریفه نه اینطور نیس،،بعدشم شادمهر با اون زندگی ای که الان داره کلا چون بهش خوش میگذره و به طور کلی دردی نداره نمتونیم توقع داشته باشیم در حال حاضر تقدیر بسازه چون ملودی از وجود یه نفر میاد،از دردی که میکشه میاد،یکاری کن رو گوش میکنی میفهمی چی داره میکشه شادمهر تو اون بازه زمانی یا سبب،،هرچه از دل بر اید لاجرم بر دل نشیند،،الان شادمهر زندگیش متفاوت شده،واسه همین خودش فهمیده خیلی چیز خوبی از وجودش در نمیاد،واسه همین استراحت داده به خودش،تا شاید یه زمان دیگه باز اتفاقهایی باعث تغییر احساساتش بشن که بتونه بهترین حسارو بسازه خودش که مثه اهنگ خوباشو هیشکی نمیتونه بسازه،،،چرا موسیقی داخل اهنگای بهتری رو میشنویم نسبت به لس انجلس،یکیش همین زندگی و مشقتای اجتماعی ایه که تو اینجا هست و هنرمندا از نزدیک لمسش میکنن و اونور نه و باعث میشه اثار اینور دلی تر و بگیر تر باشه.....بعدشم شادمهر الان یجورایی دنبال کار مجانیه،ازش خالص پول در بیاره،،،همه ی این عوامل باعث شده فعلن خودش نخواد بسازه یا حداقل ساخته هاشو منتشر کنه اکثریتشو
    من داشتم مودبانه بحث میکردم ایشون گفتن مشکل از فهم شماهاست به باقی کامنتتون هم کاری ندارم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    این طرز حرف زدن خودته من الان چی بگم بهت
    متاسفانه همه همینطورن سر کوچکترین اختلاف نظر اونم تو موسیقی که صفر تا صدش سلیقس مثل مرغ و خروس میپرن بهم. به احترام مشترک بودنمون تو هواداریه شادمهر هرچند جوابت تو جیبمه ولی دیگه چیزی نمیگم
    مجبورم کردی مثل خودت باهات حرف بزنم وقتی برمیگردی میگی مشکل از فهم شماست توهین رو خودت شروع کردی میتونی همه ی کامنتهای منو تو این فروم بخونی تو بدترین بحثها هم بی ادبی نکردم اما شما مجبورم کردی منم دیگه ادامه نمیدم

نیمه فعال
    از یه طرف میگین علت خوندن همین آهنگای مضخرف که ساخت دیگرونه توسط شادمهر خاص بودنه که تو تکرار نیفته و از طرف دیگه میگین آهنگ شیلا یا امون از تو مضخرفن ؟ .. معلومه چون این آهنگها خیلی خاصه پس قشنگ نیست و هر کسی نمیپسنده و خاصیت خاص بودن همینه که هر کسی نپسنده .. اگه دیکشنری دارین لطفا ترحمه کلمه خاص رو حتما نگاه کنید ..خودتونو زحمت ندین ،من معنیش رو میگم .. معنی خاص : یعنی یگانه یعنی بدون مشابه یعنی منفرد یعنی همنوع اون پیدا نشه .. حالا به نظر شما آهنگ دور شدی هیچ مشابهی نداره ؟ یگانه است ؟ یا به نظر شما آهنگ شیلا بدون مشابه یا منفرده ؟ تو بین این دوتا آهنگ یه مقایسه انجام بدین ببینید کدوم یک از این سبکها مشابهشون بیشتره ..؟ شادمهر با همون امون از تو و شیلا خاص بودنش رو نشون داد که حتی خواننده های مقلد هم نتونستن مشاب اونارو بسازن و بخونن ولی تا دلتون بخواد تونستن آنگ عادت و تقدیر رو کپی کنن .. خاص بودن با قشنگ بودن فرق داره .. آهنگ دور شدی نه تنها خاص نیست بلکه قشنگ هم نیست .. اگه فرقی بین شادمهر با شهاب تیام هست واسه امثال همین آهنگهائیه که شما بهشون میگین مضخرف و فقط شادمهر توانائیه ساختنش رو داره .. برعکس آهنگی رو که حتی سینا پارسیان هم تونسته بسازه رو بهش میگین خاص .. سینا پارسیان خاصه ؟؟؟؟؟ خوبه نمردیم و معنی خاص رو فهمیدیم .. کسی که حتی تحریرهای خوانندگیش هم دزدیه چطوری میتونه خاص باشه ؟ به نظرم حسین قربانپور و وحید پویان آثارشون خیلی فنی تر و حرفه ای تر از سیناپارسیانه ... مشکل آثار اونا اینه که فقط شادمهری نیستن ولی برعکس آهنگهای سیناپارسیان اینقدر شادمهری ان که شادمهر میاد میگه من آهنگ کشتی 2 رو نمیخونم چون کاملا شبیه ساخته های منه و این سبک رو من ابداع کردم ... و مثل جنس بنجل چینی میمونه که هیچوقت نمیتونه کیفیت اورجینال رو داشته باشه
    ویرایش توسط nasernew : 07-02-2019 در ساعت 09:33 PM

فعال
    چرا بحث می کنید
    خوب یا بد یا هر دوتاش
    شادمهر کارِ خودشُ می کنه

8. کاربر مقابل از hoohoo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    اگه واقعا کنسل شده کاملشو بزارید
    Destiny

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    من از تصمیمات اخیرش دفاع نکردم و منکر اینم نیستم که خودش بسازه زمین تا اسمون فرق داره با اینا گفتم نگاهش به بازار موسیقیه یعنی میخواد چیزی بخونه که تو بازار کشش داشته باشه مثلا همین اهنگ تاحالا بهت نگفتم درسته از نظر تنظیم و شعر و ملودی کاملا تازست ولی ایا واقعا مخاطب عام اینو گوش میده؟ سلیقه و انتظار مخاطب عام با مال ما کاملا فرق داره و شادمهرم دیگه مثل گذشته همچین اهنگهایی رو پخش نمیکنه و بجاش چیزی میخونه که تو بازار بگیره
    اصلا به ما هیچ ربطی نداره که چی تو بازار کشش داره یا نداره و این مشکل بهداد کاموریه نه ما .. اصلا هم برام مهم نیست آهنگ بهت نگفتم رو مخاطب عام گوش میکنه یا نکنه ..ما که تهیه کننده اش نیستیم که دغدغه این چیزارو داشته باشیم ما فقط هواداریم .. تنها چیزی که برام مهمه اینه که من میتونم با احساسات و افکار شادمهر خو بگیرم و آهنگهایی که میسازه اینقدر به روحیات من و امثال من نزدیکه که واسه همین طرفدارش شدیم .. کسی که دنبال مخاطب عام باشه هیچوقت موفق نمیشه .. بنیامین با آهنگ دنیا دیگه مثل تو نداره اومد و مثل بمب ترکوند اما الان کجاست ؟ دیگه تو مارکت نیست چونکه دوس داشت کل دنیا آهنگاشو دوس داشته باشن و موفقم شد اما الان دیگه کسی پیگیر کاراش نیست ..
    به نظر من یه هنرمند واقعی کسیه که آهنگی رو بسازه که حتی فقط 3 نفر اون آهنگ رو گوش کنن اما آهنگش تاریخ مصرف نداشته باشه و حتی بشه بعد از 20 سال بهش گوش داد و ازش لذت برد نه اینکه بیاد یه آهنگی رو بسازه که 1000 نفر گوش بدن اما بعد از یک ماه دلتو بزنه و بعدش از پلی لیستت حذفش کنی و یک بار مصرف باشه .. کیفیت بهتر از کمیته
    ما مخاطبیم .. شاید طرفدار امیرتتلو باشیم و تتلو هم برای مخاطب عام کار میکنه و وظیفه شادمهر و امثال اون اینه گوش های مارو به آهنگهای بهتر عادت بده نه اینکه چون ما تتلو دوس داریم بیاد و تو سبک تتلو بخونه تا مارو راضی نگه داره ..
    خاصیت شادمهر این بود که مبتکر و ابداع کننده سبکی از موسیقی تو ایران شد اگه میخواست دنبال مخاطب عام بره تواناییش رو داشت آهنگهایی مثل بگو از کجا آوردی رو بسازه و بخونه که خونده اما چرا ادام نداد چون سبک اون آهنگ تکراری بود و خیلی خواننده ها و آهنگسازها توانائی ساخت آهنگ تو اون سبک رو دارن .. یا اگه آهنگهایی که به مهستی داده رو خودش نخونده واسه این بود که اگه اینکارو میکرد سرقت هنری به حساب میومد یعنی تقلید آشکار از سبک مهستی و هایده که همه میگفتن شادمهر داره ادای مهستی رو در میاره .. چون اون آهنگهارو دقیقا تو سبک آهنگهای قدیمی مهستی ساخته بود و هیچ ارتباطی با سبک خودش نداشت .. اما با خوندن آثاری که فقط باید خودش میخوند و براش حکم اثرانگشت و امضاء داشت جایگاه خودشو تثبیت میکرد و این همون سبکیه که ما بهش میگیم شادمهری که هیچکس جز خودش نمیتونه بسازه .. آهنگ خاص مخاطب خاص میخواد و اگه شیلا رو نپسندیدین واسه اینه که آهنگش خاصه و شما هم مخاطب خاص نیستید اما همش حرف تکراریه فرار از تکرار و خاص بودن رو میزنید
    ویرایش توسط nasernew : 07-02-2019 در ساعت 10:02 PM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اصلا به ما هیچ ربطی نداره که چی تو بازار کشش داره یا نداره و این مشکل بهداد کاموریه نه ما .. اصلا هم برام مهم نیست آهنگ بهت نگفتم رو مخاطب عام گوش میکنه یا نکنه ..ما که تهیه کننده اش نیستیم که دغدغه این چیزارو داشته باشیم ما فقط هواداریم .. تنها چیزی که برام مهمه اینه که من میتونم با احساسات و افکار شادمهر خو بگیرم و آهنگهایی که میسازه اینقدر به روحیات من و امثال من نزدیکه که واسه همین طرفدارش شدیم .. کسی که دنبال مخاطب عام باشه هیچوقت موفق نمیشه .. بنیامین با آهنگ دنیا دیگه مثل تو نداره اومد و مثل بمب ترکوند اما الان کجاست ؟ دیگه تو مارکت نیست چونکه دوس داشت کل دنیا آهنگاشو دوس داشته باشن و موفقم شد اما الان دیگه کسی پیگیر کاراش نیست ..
    به نظر من یه هنرمند واقعی کسیه که آهنگی رو بسازه که حتی فقط 3 نفر اون آهنگ رو گوش کنن اما آهنگش تاریخ مصرف نداشته باشه و حتی بشه بعد از 20 سال بهش گوش داد و ازش لذت برد نه اینکه بیاد یه آهنگی رو بسازه که 1000 نفر گوش بدن اما بعد از یک ماه دلتو بزنه و بعدش از پلی لیستت حذفش کنی و یک بار مصرف باشه .. کیفیت بهتر از کمیته
    ما مخاطبیم .. شاید طرفدار امیرتتلو باشیم و تتلو هم برای مخاطب عام کار میکنه و وظیفه شادمهر و امثال اون اینه گوش های مارو به آهنگهای بهتر عادت بده نه اینکه چون ما تتلو دوس داریم بیاد و تو سبک تتلو بخونه تا مارو راضی نگه داره ..
    خاصیت شادمهر این بود که مبتکر و ابداع کننده سبکی از موسیقی تو ایران شد اگه میخواست دنبال مخاطب عام بره تواناییش رو داشت آهنگهایی مثل بگو از کجا آوردی رو بسازه و بخونه که خونده اما چرا ادام نداد چون سبک اون آهنگ تکراری بود و خیلی خواننده ها و آهنگسازها توانائی ساخت آهنگ تو اون سبک رو دارن .. یا اگه آهنگهایی که به مهستی داده رو خودش نخونده واسه این بود که اگه اینکارو میکرد سرقت هنری به حساب میومد یعنی تقلید آشکار از سبک مهستی و هایده که همه میگفتن شادمهر داره ادای مهستی رو در میاره .. چون اون آهنگهارو دقیقا تو سبک آهنگهای قدیمی مهستی ساخته بود و هیچ ارتباطی با سبک خودش نداشت .. اما با خوندن آثاری که فقط باید خودش میخوند و براش حکم اثرانگشت و امضاء داشت جایگاه خودشو تثبیت میکرد و این همون سبکیه که ما بهش میگیم شادمهری که هیچکس جز خودش نمیتونه بسازه .. آهنگ خاص مخاطب خاص میخواد و اگه شیلا رو نپسندیدین واسه اینه که آهنگش خاصه و شما هم مخاطب خاص نیستید اما همش حرف تکراریه فرار از تکرار و خاص بودن رو میزنید
    ما طرفدار تتلو نیستیم

شادمهر و من # ادامه_ می دمش

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    از یه طرف میگین علت خوندن همین آهنگای مضخرف که ساخت دیگرونه توسط شادمهر خاص بودنه که تو تکرار نیفته و از طرف دیگه میگین آهنگ شیلا یا امون از تو مضخرفن ؟ .. معلومه چون این آهنگها خیلی خاصه پس قشنگ نیست و هر کسی نمیپسنده و خاصیت خاص بودن همینه که هر کسی نپسنده .. اگه دیکشنری دارین لطفا ترحمه کلمه خاص رو حتما نگاه کنید ..خودتونو زحمت ندین ،من معنیش رو میگم .. معنی خاص : یعنی یگانه یعنی بدون مشابه یعنی منفرد یعنی همنوع اون پیدا نشه .. حالا به نظر شما آهنگ دور شدی هیچ مشابهی نداره ؟ یگانه است ؟ یا به نظر شما آهنگ شیلا بدون مشابه یا منفرده ؟ تو بین این دوتا آهنگ یه مقایسه انجام بدین ببینید کدوم یک از این سبکها مشابهشون بیشتره ..؟ شادمهر با همون امون از تو و شیلا خاص بودنش رو نشون داد که حتی خواننده های مقلد هم نتونستن مشاب اونارو بسازن و بخونن ولی تا دلتون بخواد تونستن آنگ عادت و تقدیر رو کپی کنن .. خاص بودن با قشنگ بودن فرق داره .. آهنگ دور شدی نه تنها خاص نیست بلکه قشنگ هم نیست .. اگه فرقی بین شادمهر با شهاب تیام هست واسه امثال همین آهنگهائیه که شما بهشون میگین مضخرف و فقط شادمهر توانائیه ساختنش رو داره .. برعکس آهنگی رو که حتی سینا پارسیان هم تونسته بسازه رو بهش میگین خاص .. سینا پارسیان خاصه ؟؟؟؟؟ خوبه نمردیم و معنی خاص رو فهمیدیم .. کسی که حتی تحریرهای خوانندگیش هم دزدیه چطوری میتونه خاص باشه ؟ به نظرم حسین قربانپور و وحید پویان آثارشون خیلی فنی تر و حرفه ای تر از سیناپارسیانه ... مشکل آثار اونا اینه که فقط شادمهری نیستن ولی برعکس آهنگهای سیناپارسیان اینقدر شادمهری ان که شادمهر میاد میگه من آهنگ کشتی 2 رو نمیخونم چون کاملا شبیه ساخته های منه و این سبک رو من ابداع کردم ... و مثل جنس بنجل چینی میمونه که هیچوقت نمیتونه کیفیت اورجینال رو داشته باشه
    درود بر تو آقا ناصر تازه کشتی 2 یه کپی ناشیانه از شادمهره ولی این دور شدی که کپی از روی آثار حمید عسکریه که دادن شادمهر خونده یعنی انقدر شادمهر رو کوچیک دیدن اینا؟

13. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3215 از 4105 نخستنخست ... 22152715311531653205321332143215321632173225326533153715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع