ریا نباشه خودم اولین بار اینجا گفتم شادمهر تو البوم ابی نیست و همه اهنگها و تنظیم ها از اشکان دباغه و ترانه ها از گلرویی!
تکرارم نکن و نقطه ضعف تو این دوتا البوم اخر اونجوری که باید شنیده میشدن ، شنیده نشدن و حیف بود خیلی
تنظیم تکرارم نکن چه چیزیه . اون پیانو لعنتی اول و اخر اهنگ مغز ادمو در میاره / اگه نمیمونی نیا...
نقطه ضعف هم همینطور . صدا و تحریرای شادمهر بینظیرن و البته تنظیم خوب زمانی / میتونست چی بشه ، چی شد...
ترانه های به شدت خوبی هم دارن
شادمهر اهنگ خوب که به حقش نرسیده زیاد داره (بارزترینش یکاری کن هست ) ولی این اواخر این دوتا کار باید بیشتر شنیده میشدن ، حیف شد
شاید اگه قبل البوم تجربه کن ، تکرارم نکن با یه ویدیو میومد بیرون جای همیشگی و قبل البوم تصویر نقطه ضعف جای تو بی من میومد خیلی بهتر دیده میشدن ولی خب...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
تکرارم نکن کاملا تو سبک کارهای ایران شادمهر مثل پرپرواز بود با اون تنظیم شاهکار ارکسترالش و طرفدارای نسل اول شادمهر واقعا ازش لذت بردن اما برای کسایی که از خیالی نیست به بعد طرفدراش شدن جذابیتی نداشت و بازم چون اون کار فارغ از فضای کارای مارکت بود به نظرم خیلی ارزشمند بود و صد حیف که اعتراف مونا از آلبوم حذف شد و گرنه دو ملودی و تنظیم خفن از شادمهر توی آلبوم بود
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 108 مهمان ها)