تموم زندگیمو فقط با ی اشاره بهت میبخشم...
تموم زندگیمو فقط با ی اشاره بهت میبخشم...
از آلبوم تجربه کن به بعد و چند ترکی که داد به ندرت خوب میتونستی ازکاراش دربیاری.یعنی خوب بودن و مارکت و عموم رو راضی میکرد و لی برای من متوسط بود.به نظر من هنوز گمت کردم با اون ویدئوش ی چیز دیگس.ولی انگار تقدیر داره طوری رقم میخوره که فعلا صبر کنیم.ولی با تمام احترام به نظرات همه دوستان این آهنگ خیلی به من چسبید.حتی یادمه سر آهنگ کوه بعد از گوش دادن اولین انتقاد رو من داشتم که به شدت ضعیف بود.مخصوصا اون شعر آبکی مسخره.ولی هنوز منتظر سورپرایز خودشم که ایشالله اتفاق بیفته.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
به نظر (شخصی ) من بین ترک های اخیر شادمهر از پارسال به این ور
بهترین آهنگش که از همه بیشتر ازش خوشم اومده مشترکا "میترسم" و "وقتی که بد میشم" هستن به خاطر ترانه های زیبا و دلنشینی که دارن و ملودی های قوی و دوست داشتنی شون + تنظیم های قشنگ و نسبتا خوب و قوی که میلاد هاشمی براشون زده
رتبه سوم هم "دور شدی" فقط به خاطر تنظیم فوق العاده و بی نقصی که میلاد هاشمی هم تو ورژن اصلی انجام داده هم تنظیم مشترک با شادمهر تو ورژن آنپلاگد
آهنگ بعدی را هم "کوه" انتخاب میکنم که در مجموع یه کار تماما متوسط به حساب میاد
آخر از همه هم نوبت به "خواب خوش" میرسه که بعد از گوش دادن آنلاین چون اصلا ازش خوشم نیومد حتی دانلودش هم نکردم :دی
در بین این ترکها بیشتر از همه "میترسم" و "وقتی که بد میشم" را تا حالا پلی کردم و باز هم بعدش "دور شدی" رو
"کوه" هم فقط اوایلی که اومده بود تا چند هفته پلی میکردم و بعد روانه آرشیو شد ....
ویرایش توسط peyman.2012 : 10-30-2019 در ساعت 05:01 AM
البته این فقط شادمهر نیست که اینطور کارای سطحی رو میخونه تقریبا تمام خواننده ها همین شدن برای من به شخصه پیش نیومده آهنگی از ایرانی های مقیم خارج منتشر بشه و به نظر موندگار بیاد همین آهنگ هایی هم که ریلیز میکنند هدفشون بیشتر آپدیت بودن برای کنسرت هست و تا وقتی هم عامه مردم استقبال میکنند وضع همینه خواننده وقتی میبینه مردم هرچی میخونن تعریف و تمجید میکنند به خودشون زحمت نمیدن...وقتی مخاطب توقع نداشته باشه هیچ اتفاق تازه ای نمیفته...
وقتی ملودی های"میترسم" و "وقتی که بد میشم" را با "دور شدی" و "خواب خوش" مقایسه میکنم قشنگ به عمق فاجعه ملودی سازی سینا پارسیان پی میبرم
ملودی "دور شدی" و "خواب خوش" رسما چرتی بیش نیست حیف وقتی که شادمهر رو این ترک ها گذاشته
ویرایش توسط peyman.2012 : 10-30-2019 در ساعت 05:18 AM
سلام دوست عزیز نه عزیزم صحبت قهر و این حرفا نیست
قبلا هم گفتم گرفتاریها زیاد شده و مثل قبل نمیتونم فعال باشم و گرنه پیامها رو میخونم
خوشبختانه شادمهر خودش شروع به کار کرده دوباره و تعدادی کار ساخته و تنظیم کرده فقط باید تصمیم به پخش بگیره
قرار بوده اولین کار ساخته ی خودش زمستون بیاد با ویدیو ولی شادمهر در لحظه تصمیم میگیره که چی رو کی پخش کنه
چون تعداد زیادی کار آماده داره با ملودی و تنظیمهای دیگران واسه همین نمیشه با قاطعیت گفت که کار بعدی چی هستش
خبر تازه ای بشه حتما اطلاع میدم بهتون رفقا
ویرایش توسط ebihamed : 10-30-2019 در ساعت 10:33 AM
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 31 مهمان ها)