کار تر و تمیزی در اومد راضیم ازش
کار تر و تمیزی در اومد راضیم ازش
خب خداراشکر اینجا مشخص شد ک بعضیا فقط درگیر اسامی هستند چون بعضی از عزیزان تا دیشب کلی تعریف کردند از آهنگ ولی الان ک فهمیدند تنظیم شادمهر نیست از این رو ب اون رو شدند
الان که میبینم تنظیمش کار یکی دیگس،هرچی بیشتر گوش میدم میبینم انچنان هم کار قشنگی نیس به جز نوازندگی ویولونش...
منطق بعضیا
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
فربد باورت میشه وقتی دیدم پست گذاشته قبل از اینکه برم اهنگساز و تنظیم کننده رو ببینم فکر تو افتادم :)))))))) وجدانا به خاطر توام که شده دوست داشتم خودش باشه ( وجدانا بدون غرض ورزی و اینکه فکر کنی تیکه اینا میندازم ) دوست داشتم حال کنید همچنان
نه بابا این چه حرفیه حاجی
اصن فکرشم نمیکنه این ادم بیخیال تر از این حرفاست که بخواد بشینه همچین فکری کنه :))))
احتمالا گذاشته بود بعد از کنسرت استانبول خبرش رو بده
ولی در کل این بحث هم درسته . من از همون تجربه کن به اینور هم گفتم . واقعا اگه اسم ننویسه عمرا کسی متوجه نمیشه کدوم رو خودش ساخته کدوم رو بقیه . یه سری آهنگا ملومه مثل ورژن دوم دور شدی یا تکرارم نکن اصن نیاز نبود اسم خودشم بزنه تابلوعه خودش ساخته ولی مثلا اهنگ ادامه میدمت رو اگه نمیگفتن هاشمی کی میخواست بفهمه ؟ قسم میخورم هیشکی . اصن لذت موسیقی هم همینه خیلی سخت میگیرن دوستان خدایی . چند ساله زهر کردن به خودشون شادمهر رو و لذت نمیبرن...
انصافا اره چرا به اسم خودش زد این اهنگو . نه اهنگسازش بوده نه تنظیم . شاید چون فقط ایده از اون بوده و به اسم خودش زده !!!
ولی بیکلام خودش باس بیاد وجدانا
موزیک بی کلامی که توش ساز زنده نداشته باشه حال نمیده
کاش یدونه تو مایه های گل گندم اینا بزنه بده ...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)