متاسفانه تا هوادرایی امثال اونایی که توی پیج شادمهر یا فن پیجهای دیگه یا حتی پیج رادیو جوان که ویدیو رو پست گذاشته میرن و از هر کاری تعریف میکنن و تازه یه عده شون فکر میکنن شادمهر هیچوقت اشتباه نمیکنه و همه ی کاراش شاهکاره اوضع به همین منوال خواهد بود فقط دلم به حال هوادارای نسل اولش میسوزه که داریم چه روزایی رو تجربه میکنیم از بهار من و مسافر و دهاتی و پرپرواز و خیالی نیست و آدم فروش و پاپ کورن و تقدیر کم کم به چه روزای افتضاحی رسیدیم شک ندارم هیچکدوم ده سال پیش حتی یه در صد فکر همچین روزایی رو نمیکردیم خنده داره که زمان تجربه کن داشتیم دست و پا میزدیم که به خودش برگرده و الان دیگه اون واسمون دست نیافتنیه میگیم کاش به همون دوران تجربه کن برگرده و به همونم قانعیم
یا خدا باور کردنی نیست
باور میکنید یکی ۲۴ ساعته تو پیج شادمهر هست
من الان ۴ بار بلاک شدم با اکانتهای مختلف
این بار نوشتم متاسفانه ویدیو اقای ایمن خیلی ضعیف بود
رفرش کردم پیامم پاک شد
یعنی کامنت هارو بخونید فقط تعریف و تمجید هستش
خدای من باورنمیکنم اینا از سیاستمدارامون هم کثیف ترن
ویرایش توسط Hosein333 : 01-10-2020 در ساعت 12:21 AM
دیگه امیدی نیست فقط باید به حال روزه شادمهر گریه کرد
ویرایش توسط Hosein333 : 01-10-2020 در ساعت 12:22 AM
الان اگه دقت کنید هیچ فرقی بین کارایی که پارسیان خودش میخونه با اونایی که میده شادمهر نیست مثلا آخرین آهنگش که اسمش همون بهتر که رفتی هست با خواب خوش واقعا در یه حد و اندازه س فکر کنم یکی در میون آهنگاشو با شادمهر تقسیم میکنه
Shadmehr Aghili - Agoosh (Remix)
اینو گوش کنید حرص حواشی رو نخورید ادم میشه شادمهرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)