نوشته اصلی توسط Hosein333 با عرض معذرت میتونم بپرسم شما متولد چه سالی هستید ؟؟؟؟؟؟ من خیلی سنم زیاده می دونی
کنسرت گذاشتن توی عربستان رو کجای دلم بذارم چرا انقد تغییر کرده این بشر جدا از نوع ارائه ی موسیقیهاش حتی شخصیت هنریشم تغییر کرده
نوشته اصلی توسط ebihamed کنسرت گذاشتن توی عربستان رو کجای دلم بذارم چرا انقد تغییر کرده این بشر جدا از نوع ارائه ی موسیقیهاش حتی شخصیت هنریشم تغییر کرده این نشون میده که انسانها در گذر زمان تغییر میکنن
نوشته اصلی توسط Hosein333 این نشون میده که انسانها در گذر زمان تغییر میکنن تنها نکته ی جالبش اینه که کنسرت از شبکه ی mbcpersia پخش میشه و شادمهری که هیچوقت ازش یه کنسرت کامل ضبط شده هم ندیدیم حالا اجراش قراره لایو پخش بشه
نوشته اصلی توسط ebihamed تنها نکته ی جالبش اینه که کنسرت از شبکه ی mbcpersia پخش میشه و شادمهری که هیچوقت ازش یه کنسرت کامل ضبط شده هم ندیدیم حالا اجراش قراره لایو پخش بشه خیلی جالبه آیا این خوده شادمهر هست؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط ebihamed کنسرت گذاشتن توی عربستان رو کجای دلم بذارم چرا انقد تغییر کرده این بشر جدا از نوع ارائه ی موسیقیهاش حتی شخصیت هنریشم تغییر کرده گفته بود نمی رم ، نه ؟ این یعنی فقط ی چیز .....
نوشته اصلی توسط hoohoo گفته بود نمی رم ، نه ؟ این یعنی فقط ی چیز ..... نه دوبی رو گفته بود نمیرم باس دید حالا ای ایران رو تو عربستان اجرا میکنه یا نه
تو همونی که میگفتی تو دنیا هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
نوشته اصلی توسط sibiloo نه دوبی رو گفته بود نمیرم باس دید حالا ای ایران رو تو عربستان اجرا میکنه یا نه هـــــــــــعی
نوشته اصلی توسط hoohoo گفته بود نمی رم ، نه ؟ این یعنی فقط ی چیز ..... اون دوبی بود گفته بود نمیرم.حرفی از عربستان نبود
نوشته اصلی توسط masoud741 اون دوبی بود گفته بود نمیرم.حرفی از عربستان نبود آره آره یاااادم اومد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 53 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن