صفحه 3452 از 4105 نخستنخست ... 24522952335234023442345034513452345334543462350235523952 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,511 به 34,520 از 41043

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    نظرت کاملا محترمه عزیزم من خودمم اولش تا نرسیده به اون قسمت آخر داشتم میگفتم چه خوب داره لایو میخونه اما چرا باید اون آخرش اونجوری بشه که صداش داره پخش میشه اما دهنش بسته باشه
    دقیقا وسط اجراش به جاهایی که میکشه دقت کن، دهنش همون شکلیه، بسته نیست یه حالت خاص داره
    در کل که به نظرم گند زد، بدترینش هم تقدیر بود، حد اقل یه نسخه دیگه رو پلی میکرد
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    نظرت کاملا محترمه عزیزم من خودمم اولش تا نرسیده به اون قسمت آخر داشتم میگفتم چه خوب داره لایو میخونه اما چرا باید اون آخرش اونجوری بشه که صداش داره پخش میشه اما دهنش بسته باشه
    تازه فهمیدم کجا رو میگی، حق با توعه، ولی به اجراش نمیومد که پلی بک باشه
    میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
    جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    دقیقا وسط اجراش به جاهایی که میکشه دقت کن، دهنش همون شکلیه، بسته نیست یه حالت خاص داره
    در کل که به نظرم گند زد، بدترینش هم تقدیر بود، حد اقل یه نسخه دیگه رو پلی میکرد
    رویای ما همه جاش طبیعی بود جز اون چند ثانیه یآخرش که نمیمیرن دوم رو میکشه دهنش بسته س

فعال
    چقدر ملت همیشه در صحنه داشتن فحاشی میکردن تو کامنتا

مخصوصا شهرام شب پره رو خیلی مورد عنایت قرار دادن

به نطر من خیلی از ایرانی ها موافق نیستن با اجراهای اینا تو کشوری که آل سعود هستش

خیلی فحش هم به شادمهر میدادن

فکر کنم جمعیت خیلی کم بود که از اونا فیلمی پخش نکردن

نیمه فعال
    وقتی از خواننده های خوبی مثل حامی (با اخلاقش کاری ندارم) یا مانی رهنما یا علیرضاعصار و ... سوال میشه چرا کنسرت نمیزارین همیشه تو مصاحبه هاشون میگن که مردم کنسرت رو با کاباره یا مجلس عروسی اشتباه گرفتن و همیشه به کنسرت میرن تا انرژیشونو تخلیه کنن یا برقصن .. شاید یکی از اهداف کنسرت همین شاد کردن و رقصوندن باشه اما هدف اصلی اینه که مردم یک اثر هنری باارزش رو از نزدیک با صدای آکوستیک و با آرامش گوش بدن و با هنرمند مورد علاقه شون ارتباط نزدیک بگیرن .. خواننده ها جزو بهترین های موسیقی ایران بودن اما همشون پیر شدن و به خاطر عدم تمرین صداشون گرفته و جدا از این بیشتر به همون کاباره و مراسم عروسی شبیه بود تا کنسرت و کنسرت های اپرا یا حتی استاد شجریان خودمون و کنسرت های یانی و کیتارو و... که حتی با وجود اینکه بعضی هاشون تو سبک نیوایج یا کلاسیک بی کلام هستن تو دنیا استقبال خوبی ازشون میشه و مردم میرن موسیقی گوش بدن ..
    اگه اینا به نمایندگی از ایران رفتن با وجود اینکه یه زمانی ستاره های ایران بودن اما نماینده های خوبی نبودن و بیشتر به درد همین جماعت فارسی زبون و متعصب همون خواننده ها میخورد امیدوارم فردا ابی افتضاح اینارو جبران کنه که با این صدابرداری افتضاح فکر نکنم
    کاری ندارم شادمهر لایو خوند یا نه اما اجراهاش کوک و عالی بودن یه سوتی هایی داده شد که میشه ازش چشم پوشی کرد ..
    کسایی که مخالف عرب ها هستن و فحاشی میکنن و به اینا میگن وطن فروش مثل اینکه یادشون رفته امارات هم کشور عربیه و عربستان دشمن مردم ایران نیست بلکه دشمن جمهوری اسلامیه و حتی اگه دشمنی بین عربا و یا ایرانیا هم باشه که هست کشور امارات با دعوا سر خلیج عربی یا فارس تو صدر قرار میگیره که با این وجود الان خیلی ها برای اقامت دبی سرودست میشکونن و به سرزمین این عربا سفر میکنن و هدف این کنسرت رفع دشمنی ها و صلح و آزادی بود و حرفای شادمهر و شروع کنسرت با آهنگ رویای ما هم همینارو میرسوند

6. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    شادمهر را شادی صدا می زدیم

بدون شک اگر بخواهیم از روز آغاز موسیقی پاپ مجاز داخلی تا به امروز یک نفر را به عنوان تک ستاره موسیقی ایران انتخاب کنیم، آن فرد نمی تواند کسی جز شادمهر عقیلی باشد. اسطوره موسیقی پاپ بعد از انقلاب که تا به امروز فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته، همیشه حرف پشت سرش بوده و هیچ وقت هم تصمیم نداشته خودش وارد این حاشیه ها شود و جوابیه ای برایشان بفرستد.

در خلال گفت و گویی که چند سال پیش با خشایار اعتمادی داشتم حرف هایی متفاوت درباره شادمهر شنیدم. حرف هایی که فارغ از دوستی ها و دشمنی های کاذب با شادمهر عقیلی بود . حرف هایی که به نظر راست بود و صاحب سخنش هم دلیلی برای دروغ گفتن نداشت.

ماجرای دوستی شادمهر و خشایار به سال ها قبل برمی گردد. وقتی هنوز شادمهر مشهور نبوده، وقتی که خشایار و بابک بیات تازه مشغول کار کردن با هم شده بودند. خشایار، شادمهر را در یک جمع موزیسین می بیند و با او آشنا می شود، و چند روز بعد شادمهر به خانه پدری او می آید و از او می خواهد که در زمینه موسیقی با هم کار کنند.

رازهایی که درباره خواننده های ایرانی نمی دانید

خشایار اعتمادی هم این پیشنهاد را قبول می کند و شروع به کار می کنند. فعالیتی که در ابتدا بابک بیات از آن راضی نبوده و اما استعداد و کاربلدی شادمهر، خشایار را وادار به ادامه دادن این فعالیت می کند.

اعتمادی در مصاحبه اش خاطره های زیادی از شادمهر نقل کرد اما جالب ترین آن ها این بوده که در آن زمان شادمهر آنقدر به خانه خشایار اعتمادی می آمده که دیگر مثل یکی از اعضای همان خانواده با او برخورد می کردند. شادمهر را شادی صدا می کردند و شادمهر هم مادر خانواده را خاله خطاب می کرده.

یکی دیگر از خاطرات جذاب اعتمادی ضبط آلبومی در خانه پدری اش بود. آلبومی با صدای شادمهر که بعدها لو رفت و به اسم «آلبوم فریبا» در بازار موسیقی ایران درست به دست می گشت. آلبومی که کیفیت خوبی نداشت اما در آن زمان خیلی گل کرد و هر کسی که آن را گوش کرده بود به دیگر طرفداران شادمهر فخرفروشی می کرد.

این آلبوم در نیم طبقه بالایی خانه پدری خشایار اعتمادی ضبط شده بوده و بیشتر جنبه تمرینی داشته است. در استودیویی که با هزینه خیلی کم و به دست شادمهر و خشایار ساخته شده بود و مکان خوبی برای تمرین هر دو آن ها بوده است. بعدها نتیجه این تمرین های هر روزه آن می شود که اعتمادی نوازندگی ویولن یکی از آهنگ های «آلبوم دلشوره» را به شادمهر می سپارد. همین امر هم کمی باعث دل چرکینی بابک بیات می شود اما هر موزیسینی اعتقاد دارد که شادمهر اگر خواننده و موزیسین خوبی نباشد حتما نوازنده ویولن خوبی است و این خوب بودن را در آلبوم مجوزدار و بی کلام «بهار من» هم ثابت کرده است.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    شادمهر را شادی صدا می زدیم

بدون شک اگر بخواهیم از روز آغاز موسیقی پاپ مجاز داخلی تا به امروز یک نفر را به عنوان تک ستاره موسیقی ایران انتخاب کنیم، آن فرد نمی تواند کسی جز شادمهر عقیلی باشد. اسطوره موسیقی پاپ بعد از انقلاب که تا به امروز فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته، همیشه حرف پشت سرش بوده و هیچ وقت هم تصمیم نداشته خودش وارد این حاشیه ها شود و جوابیه ای برایشان بفرستد.

در خلال گفت و گویی که چند سال پیش با خشایار اعتمادی داشتم حرف هایی متفاوت درباره شادمهر شنیدم. حرف هایی که فارغ از دوستی ها و دشمنی های کاذب با شادمهر عقیلی بود . حرف هایی که به نظر راست بود و صاحب سخنش هم دلیلی برای دروغ گفتن نداشت.

ماجرای دوستی شادمهر و خشایار به سال ها قبل برمی گردد. وقتی هنوز شادمهر مشهور نبوده، وقتی که خشایار و بابک بیات تازه مشغول کار کردن با هم شده بودند. خشایار، شادمهر را در یک جمع موزیسین می بیند و با او آشنا می شود، و چند روز بعد شادمهر به خانه پدری او می آید و از او می خواهد که در زمینه موسیقی با هم کار کنند.

رازهایی که درباره خواننده های ایرانی نمی دانید

خشایار اعتمادی هم این پیشنهاد را قبول می کند و شروع به کار می کنند. فعالیتی که در ابتدا بابک بیات از آن راضی نبوده و اما استعداد و کاربلدی شادمهر، خشایار را وادار به ادامه دادن این فعالیت می کند.

اعتمادی در مصاحبه اش خاطره های زیادی از شادمهر نقل کرد اما جالب ترین آن ها این بوده که در آن زمان شادمهر آنقدر به خانه خشایار اعتمادی می آمده که دیگر مثل یکی از اعضای همان خانواده با او برخورد می کردند. شادمهر را شادی صدا می کردند و شادمهر هم مادر خانواده را خاله خطاب می کرده.

یکی دیگر از خاطرات جذاب اعتمادی ضبط آلبومی در خانه پدری اش بود. آلبومی با صدای شادمهر که بعدها لو رفت و به اسم «آلبوم فریبا» در بازار موسیقی ایران درست به دست می گشت. آلبومی که کیفیت خوبی نداشت اما در آن زمان خیلی گل کرد و هر کسی که آن را گوش کرده بود به دیگر طرفداران شادمهر فخرفروشی می کرد.

این آلبوم در نیم طبقه بالایی خانه پدری خشایار اعتمادی ضبط شده بوده و بیشتر جنبه تمرینی داشته است. در استودیویی که با هزینه خیلی کم و به دست شادمهر و خشایار ساخته شده بود و مکان خوبی برای تمرین هر دو آن ها بوده است. بعدها نتیجه این تمرین های هر روزه آن می شود که اعتمادی نوازندگی ویولن یکی از آهنگ های «آلبوم دلشوره» را به شادمهر می سپارد. همین امر هم کمی باعث دل چرکینی بابک بیات می شود اما هر موزیسینی اعتقاد دارد که شادمهر اگر خواننده و موزیسین خوبی نباشد حتما نوازنده ویولن خوبی است و این خوب بودن را در آلبوم مجوزدار و بی کلام «بهار من» هم ثابت کرده است.
    البته بابک بیات در یکی از سفرهای خارج از کشورش که مصادف بود با سالهای اول خروج شادمهر از ایران در کانادا به ملاقات شادمهر رفت و این دل چرکینی به اون شدت هیچوقت نبوده اتفاقا بابک بیات استعداد شادمهر رو مورد تایید قرار داده بود همیشه

نیمه فعال
    اگه ممکنه فایل کنسرت رو قرار بدید
    Destiny

فوق حرفه ای
    متاسفانه جایی بودم که دسترسی به نت نداشتم
    فقط آخرش از یوتیوب اجرای رویای ما رو دیدم
    به نظرم هم تنظیم و هم اجراش خیلی زیبا بود
    یه سوتی هایی هم داشت ولی در کل خوب بود و اینکه ضعف تو صدا برداری و حتی تدوین تصویر مشهود بود
    امیدوارم روزای بهتری رو از شادمهر ببینیم

و اینکه اختلاف و انزجار مردم از مردم اشتباه هست
    و سیاست و تبلیغات علیه هم دیگه حکومت هاست که باعث شده این انزجار به وجود بیاد
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

11. 3 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    داداشم اگه امکانش هست ویدئو کنسرت های دیشب و امشب رو تو سایت بذار
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]mir
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

صفحه 3452 از 4105 نخستنخست ... 24522952335234023442345034513452345334543462350235523952 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 76 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 76 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع