@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب نظر میرسه اختلاف ایمین و پارسیان بالا گرفته..پخش آهنگ کشتی3 کنسل شده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب نظر میرسه اختلاف ایمین و پارسیان بالا گرفته..پخش آهنگ کشتی3 کنسل شده
زیر پست آخر ایمین برای همدیگه زیاد لاو ترکونده بودن(سینا پارسیان_ایمین)
آره منم شنیدم کنسل شده ..اما بالاخره این اهنگ با صدای یکی پخش میشه .. چون ایمین کشتی 3 رو خیلی دوست داره و اگه سینا نخونه به یکی دیگه واگذارش میکنه اگه شادمهر میخوند به اون میدادش یا شاید پیشنهادش و داده .. من حس میکنم اختلاف بین ایمین و سیناپارسیان سر شادمهر یا همکاری با شادمهره وگرنه اختلافشون جدی نیست و احتمالا حل میشه ..سینا الان رفته تو فاز محسن چاووشی و چون باهاش رفیق شده و محسن هم تو موزیک آدم بزرگیه سینا خودشو گم کرده و از فاز شادمهر اومده بیرون .. به نظر من همکاریش با پرستو خیلی خوبه و این مسیر براش بهتره ..
آره این آهنگ تو لول داریوشه و آبروریزی نکرد و داریوش هنوز سقوط نکرده و داره نون انتخاب های درستش رو میخوره .. داریوش سبکهای این شکلی و شبیه به اهنگهای فرید زلاند رو دوست داره اما به قول تو اهنگهای اعتراضی و اجتماعی خیلی بهش میاد و آهنگهای غمگین تر بخونه بهتره .. تنظیمشم عالی بود و باید خودشو بروز کنه تا مخاطبهای جوونتر هم موزیکش رو دنبال کنن و ریسک های این شکلی که باعث افت و ضرر نشه لازمه و جزو خوننده هائیه که منتظر آلبومش هستم ..
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 49 مهمان ها)