این پیج از هر هنرمندی کپی کرده رو گذاشته حتی فرنگیس سیاوش قمیشی کپی هست یه کم باید انتقاد پذیر باشن ملت حقیقته دیگه
ما که کلا میدونستیم کدوم اهنگا کاوره .. همون موقع که منتشر میشدن هم میدونستیم و فرقی هم به حالمون نمیکرد .. فرنگیس هم قشنگه .. یعنی کسایی هستن که هنوز نمیدونستن ؟ یک موضوع قدیمی رو اومدن مطرح کردن و داغ کردن همون موقع هم خیلی به شادمهر توپیدن و بهش بد گفتن و تموم شد .. آهنگ انتخاب شادمهر که توسط جمهوری آذربایجان کاور شد یا اهنگ سکوت محسن یگانه که توسط ترکیه کاور شد .. اینارو نمیگن . ما کاورهاشو بیشتر از آهنگهای پارسیان دوست داریم
یکی از کامنتهای همون پیج :
اصلا کپی کرده؟درست... کارو قشنگ دراورده و حتی از اصلیشم بهتر شده، چرا نمیای بگی شادمهر چند نوع آلات موسیقی رو بلده و چند تا ساز رو استادانه میزنه ؟ چرا از تحریرای کوتاه و بلندش نمیگی؟چرا از اهنگهایی که کاور نبودن و مطرح شدن نمیگی ..چرا فقط نقاط ضعف و اشتباهات رو میبینی
شادمهر وقتی از اهنگهای یونانی کاور میکرد
آخ چقدر دلم واسه اون روزا تنگ شده
آره مشکلی نیست منم میگم نباید ملت از کوره در برن خیلی کاورها بوده از اصل بهتر در اومده و این خلاقیت اون هنرمنده که با تنظیمش بتونه از اصل بهتر در بیاره مث خیلی از کاورهای شادمهر و اینکه ما میدونیم تو کارنامه ی شادمهر بیشتر کارهاش ارجینال ملودی و تنظیم خودشه و این قصیه برای خیلیها حل شده س
بابا کاور کنه ی کاری شبیه حس خوبیه هم بده من راضیمبهتر از این دری وریاس
یک دقیقه پایانی همین اتود انقدر Pure و لذت بخش هست که بارها میشه گوش داد و لذت برد. ساختار بلوز نزدیک به پراگرسیو داره و میشه گفت شادمهر خیلی تو این سبک کار نکرده بود.
5 یا 6 سال هست که موسیقی های جدید هیچ شوق و حس خوبی ندارند چه ایرانی ها چه غربی ها ... حتی شادمهر هم قدرت عوض کردن وضعیت موجود حتی در قبال خودش هم نداره ... حس میکنم دیگه قرار نیست اتفاق خاصی تو موسیقی بیفته ... هر اتفاقی هم که هست سیر نزولی موسیقی همراهش هست.
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)