کاملا حق با ادوین هستش.کاوره
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
از نظر من الهام گرفتن از اهنگ های دیگه هیچ عیبی نداره
آهنگساز این کار سیاوش قمیشی هست و خود سیاوش قمیشی اونو سالهای بسیار دور خونده و یه سرچ کنی پیدا میشه اسم آهنگشم همون پاییز هست ترانشم همونه که شادمهر خوند... توی کاور آلبوم دهاتی جلوی اسم آهنگساز خط تیره گذاشتن در حالی که آهنگساز سیاوش قمیشیه و خیلی جالبه که شادمهر در اوج جوانی تو آلبوم دهاتی از سیاوش قمیشی کار خونده یا مثلا تو آلبوم بهار من از پوران بنان و عماد رام و .... کار نواخته و الان که در اوج پختگی باید باشه رو آورده به کارای ایمین
ویرایش توسط ebihamed : 05-06-2020 در ساعت 09:30 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم لینک دانلود آهنگ پاییز با صدای سیاوش قمیشی البته کیفیت بهتر از این موجود نیست
به به خوش برگشتیم به انجمن!
راجع به بی احساس: قسمت اول کار تا کورس کار خوب بود ولی قسمت دوم آهنگ یا همون ورس دوم واقعا افتضاح بود!!(لعنت به اون شب....) یعنی قشنگ میره رو مخ آدم
جدیدا اکثر کارای شادمهر خوب شروع میشه و افتضاح تموم میشه
سلام ب بچه های گل انجمن. دلم واسه همتون تنگ شده بود
و اما نظرم در مورد بی احساس. ب نظرم اگه کسی غیر از شادمهر اینو میخوند شاید ی بارم نمیشد گوشش داد ولی صدای شادمهر قشنگش کرده بود و مثل همیشه شادمهر خلاء ترانه و ملودی افتضاح ایمین را پوشوند. .. تنظیم هم ک هیچی نداشت...در کل ب نظرم بر نبود ولی خوبم نبود...خوشحال میشم نظر بقیه دوستان را هم بدونم
در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 59 مهمان ها)