اول بگم که آهنگ خوبی بود واقعا..دمش گرم!!
این آهنگو بار اول که گوش دادم یاد آهنگای ترکی افتادم و موسیقی تــِمه ترکی داره و فکر میکنم بخاطر همینم هست که تو ترکیه کلیپش فیلمبرداری شده!! و فکر میکنم خیلی اجرای این آهنگ سخته مخصوصا تیکه های پایینش واقعا سخته خوندن ودر آوردنش ولی خب شادمهر معمولا از پس اینکارا بر میاد(تقریبا شبیهه ملودیایی که واسه خانوم مهستی ساخته بود،تیکه های پایینش شبیهه اوناست و بیشتر یه خواننده زن میتونه این قسمتارو اجرا کنه که و یا خواننده های مردی که بالا و پایین صداشون انعطاف خوبی داشته باشه که بازم شادمهر بارها نشون داده تواناییشو داره!)
و خوبیه دیگه ی این کار اینه که در عین حال که ملودیه سختی داره ولی خب شادمهر تنظیم خلوتی انجام داده و الکی تنظیمو شلوغ نکرده (تقریبا مثه کار "همین خوبه" از ابی) که اینکار خیلی به شنیدنی شدن کار کمک کرده...سبکشم تقریبا یه جورایی شبیهه آهنگ"همین خوبه" هست که واسه ابی ساخته بودش..(فکر میکنم ازون ملودیایی بوده که واسه ی خودش نساخته بوده و شاید بعدش نظرش عوض شده و خودش خوندش..البته حدسه منه)
فکر میکنم این آهنگ هرچی از زمان انتشارش بگذره بیشتر جا بیفته و در آینده بیشتر از الان شنیده بشه و دلیلشم تفاوته خیلی زیادیه که با بقیه ی آهنگاش داره هستش...همونطور که آهنگ"همین خوبه" که هرچی بیشتر گذشت از زمان انتشارش بیشتر جا افتاد و الان به نظرم یکی بهترین کارای آقای ابی هست!!
در کل آهنگه بسیار بسیار عالی ای بود..در آینده فکر میکنم اگه بخوام نظر بدم احتمالا نظرم از "بسیار بسیار عالی"تغییر کنه به "فوق العاده"چون خاصیته اینطور کاراس...