اتفاقا شادمهر هیچوقت به حاشیه هایی که راجب خودش بوده هیچ واکنشی نشون نمیداده مثل مشکلش با امیر قاسمی و نادر رفیعی یا امید و سیاوش شمس یا خیلیای دیگه مطمئنا اگه چاوشی به خود شادمهر مستقیما توهین میکرد شادمهر جوابشو نمیداد جوابشم کاملا زیرکانه و حرفه ای بود کلیپی از کار مشترک با ابی استوری کرد و نیومد مستقیما نظری بده یا جبه ای بگیره فقط با همون کلیپ همین خوبه موضع خودشو در حمایت از ابی اعلام کرد خیلی از این کارش خوشم اومد دمش گرم
بله قطعا همینجوره... خیلی باهوش عمل کرد تو این موضوع... چ خبر از کارای قربانپور و شادمهر؟
حسین جان هیچکدوم صداها خانم نبودن تمامش خود شادمهر که با تبحر خاصش در زمینه ی وکال اونا رو خونده من از بهروز پرسیدم چند سال پیش اینو و جالبه خودتم دقت کنی رنگ صدا مشخصه خود شادمهره فقط نازک کرده صداشو
حسین جان هیچکدوم صداها خانم نبودن تمامش خود شادمهر که با تبحر خاصش در زمینه ی وکال اونا رو خونده من از بهروز پرسیدم چند سال پیش اینو و جالبه خودتم دقت کنی رنگ صدا مشخصه خود شادمهره فقط نازک کرده صداشو
آقا دمت گرم!! خییییلی باحــــــــال بود این فَکتی که گفتی! اصلا فکر نیمکردم و باورم نمیشه اینجوری باشه!! باید برم یه دور دیگه گوش کنم :))
آقا باور کردنی نیست
فوق العادست شادمهر فوق العادست تو هنر موسیقی رو دستش ندیدم
زمان خودش با این صدا چقدر کارت شارژ میتونست از پسرا بگیره
آقا دمت گرم!! خییییلی باحــــــــال بود این فَکتی که گفتی! اصلا فکر نیمکردم و باورم نمیشه اینجوری باشه!! باید برم یه دور دیگه گوش کنم :))
اصلا شنیدن آلبوم آدم و حوا وقتی متوجه میشی تمام وکالها متعلق به خودشه لذتش صد برابر میشه اون قسمتی که میگه اگه فکر رفتن تو گذشته از سرم یا شروع دیدی امروز و فردا کردی رفتش رو خوب با دقت گوش کنی متوجه میشی