همون پیج شادمهر لایو هم پستشو حذف کرد معلوم نیس کی به کیه همون ادمین شادمهر لایو واسه این که بهش خبر میرسوندن از کوه و دور ش ی و همه ی اینا تعریف میکرد و از قبلش میگفت بمب تو راهه بعد یهو شد منتقد درجه یک الان ولی باز اون پست راجب نقد شادمهر رو حذف کرده
... بدبختی اینه هوادارای شادمهر یکدست نیستن و هر کی یه حرفی میزنه همه هم میخان بگن بیشتر از بقیه طرفدارن
یکی نیست به این شادمهر بگه برادر من تو که تو مصاحبت گفتی اونقد موزیک در حد تقدیر دارم تو آرشیو،
خب به جای این شرو ور ها ی دونه از همون ساخته های ده سال پیشت و بده بیرون.بقران که تا یک سال تمام موزیک ها و خواننده هارو باهاش میبلعه.
فقط باید ببینی پشت پرده چیه که خودش علاقه مند به این شده که از عرش خودش رو به فرش برسونه.
من کسی رو میشناسم به غیر از موزیک خارجی چیزی گوش نمیده ولی عاشق اهنگسازی کار وارث و اینده شده بود و اعتقاد داشت از لحاظ اهنگسازی از مارکت ایران خیلی جلو تره.
شب پخش اهنگ منحوس بارون دلم خواست اینقد بهم ریختم که رفتم پیج بهداد کاموری و جد و ابادش رو یکی کردم.
من حس میکنم این تلاش ها همه بیهودس.انتخاب شادمهر سقوط ازاده و دیگه میلی به اوج گرفتن نداره.این وسط فقط ما هستیم که داریم اذیت میشیم.شادمهر اون زمان که اینقد پولدار نشده بود برای کارش ارزش قایل میشد.حالا که به همه جا رسیده بیشتر حریص پول در ائردن شده.
زمان پخش البوم تصویر،کوه،برنده و بارون دلم خواست قیافه من دیدنی بود.دلم میخواست شادمهر با ی خداحافظی مارو خوشحال کنه و بیشتر از این گند نزنه به کارنامه درخشانش.
از این میترسم بعد ایمین یکی دیگه بیاد که بگیم لول ایمین خیلی بالاتر از این بود.
و در آخر فقط حیف صدایی که داره حروم ملودی و شعرهای سخیف میشه.
شعر سبب آدمو داغون میکرد
انتخاب که هنوز برای من تازگی داره و شاهکاره با اون ویدئو جادوییش
ولی الان هنوز یاد کلیپ نهنگهمیفتم روح و روانم بهم میریزه.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
جای این حرفا بگردید آهنگساز پیدا کنید
بهتون گفت دیگه دقیقا چی میخواد نبینم باز دنبال تقدیر باشید حتما باید قر داشته باشه![]()
تا الان میشد حداقل یه نمه کنار اومد و تحمل کرد سازندگان کارای اخیرو ولی این یاسینی رو از کجاشون در آوردن تا الان حتی نتونستم سی ثانیه به آهنگای این یارو گوش بدم اونوقت اینا میشینن گوش میدن تحلیل میکنن! بالاخره معلوم شد کار اون بهداد ک و ن پشم هست
یه راه بهترم اینه همه بریم دایرکت بهداد یا زیر پستا تگش کنیم و با احترام قانعش کنیم تغییر رویه بدن چون پیج اون خلوتتره بهتر میبینه. البته ینفر لیدر لازمه پا پیش بزاره
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 51 مهمان ها)