آهنگ چاوشی واقعا خوب بود،،حالا کار ندارم تکراری یا هرچی دیگع،کلا به نظرم تکرار کار خوب از کار متفاوت دادن و گوش خراش بهتره...مدرن تاکینگم همه اهنگاش شبیه به هم بود ولی همشونم موندگار شد،،افکاری ام ملودیاش یه مدله شاید ولی اکثریتشون فوق العاده و خاطره سازن...یگانه و چاوشی ام باز بدن کس دیگه بسازه میشه داستان شادمهر باز بعدن میگن خودت که بهتر از همه میسازی و خودت میدونی چی خوبه واسه صدات چرا میدی بقیه بسازن.
کلا همیشه قضاوت هس هر کار بکنن،اهنگارو باید بعد از چندسال ببینین کدوم تو ذهنتون مونده،ممکنه کاری که پنج سال پیش انتقاد میکردین الان جزه کارای موندگار ذهنتون باشه،،باید زمان داد.
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
الان خواننده ها فقط کار میدن که فراموش نشن وگرنه دیگه هیچکس وسواسی رو کاراش نداره.
و اینکه سلیقه ها هم عوض شده بی تاثیر نیست.به نظر من بدترین دوران موسیقی داره سپری میشه و کار خوب به اندازه انگشتان یک دست هم نمیرسه.ماندگاری کارها که دیگه پیشکش.
یه فرقی که بین چاوشی و یگانه با شادمهر وجود داره اینه که اگه افتی تو کارشون باشه لااقل هنوز دارن کار خودشونو انجام میدن و تحت تاثیر کارهای مارکت قرار نگرفتن مثال بزنم بهتره همین آهنگ دیشب یگانه شاید به آهنگ بیت آخر و امثالهم نرسه ولی نیومده از سبک های جدید و مزخرف الهام بگیره و داره هنوز کار و سبک خودشو جلو میبره چاوشی هم همینطور ولی شادمهر دنباله ی روی مارکت شده و احتمالا این فر رو کرده که با سبک خودش افت نکنه که متاسفانه افت کرد بدم کرد پس ای کاش لااقل اونم لااقل هنوز داشت مثل قبلا سبک و روال قبلی خودشو پیش میبرد
اهنگهای دهه 60 با اینکه واسه پدرامون بودن ولی الان هم زیباست دهه 70 و 80 هم کارای خوبی میومد
ولی از نیمه دوم دهه 90 یه دفعه مارکت نابود شد
فقط سالی چند تا ترک خوب داریم
مثال اهنگ بهت قول میدم یگانه در مقابل اخرین کارش که منتشر شد
من با قسمتی از فرمایش شما مخالفم...اهنگ هایی که پدر های ما گوش میدادن مثل هایده،مهستی، ابی،سیاوش قمیشی،ستار واقعا مفهوم داشتن...یعنی وسواسی که برای شعر به کار میبردن واقعا ادم به فکر فرو میبرد..حتی بیا عقل تر سوسن،مرضیه. ویگن یا مثلا دلکش.......
ببین ما دهه هشتاد چند تا خواننده به نظرم با سواد رو کردیم..ناصر خدابیامرز.خشایار اعتمادی، خود شادمهر عقلیلی..محسن چاوشی. یگانه..و چندین نفر دیگه..بعدش هم که سال 85بنیامین اومد .حمید عسکری اومد..به نظرم تا سال 86.87روند خوبی داشتیم..ولی چه اتفاقی افتاد که دهه نود فاجعه بود واقعا باید بررسی بشه..این که نظارتی نیست. این همه همه میخوان بخونن..این که رقابتی نیست
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)