صفحه 3754 از 4116 نخستنخست ... 2754325436543704374437523753375437553756376438043854 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,531 به 37,540 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    کجا فراموش شد؟؟ من که خودم از کار قبلی بیشتر دوسش داشتم.
    من عوض نمیشی رو بیشتر از این نرک دوست دارم

2. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    من عوض نمیشی رو بیشتر از این نرک دوست دارم
    حسین جان باید گفت یه سری از هوادرای قدیمی مثل اون طرفدارای یه تیم فوتبالن که هر سال تیمشون قهرمان میشده
    و الان چند ساله تیمشون با نتایج ضعیف ( آهنگها ) داره کم کم حتی به دسته ی پایین تر سقوط میکنه و درسته که تیمشونو هنوزم
    دوست دارن ولی اینم میدونن نتایجی که میگیره در شان تیم نیست ..... اما متاسفانه یه دسته ی دیگه از هوادارا که مثل آفت هستن با تعصب کورکورانه
    نتایج ضعیف رو هم حمایت میکنن و از هر سال قهرمان شدن حالا دیگه به باخت با گل کمتر و مساوی عادت کردن و دوست ندارن تیم به دوران اوجش برگرده و این میشه که تیم هم به گرفتن نتایج ضعیف عادت میکنه و هیچ تلاشی برای برگشتن به اوج نمیکنه
    اینم حکایت شادمهر و آهنگهای چرتیه که میده و یه عده ای که الکی خوششون میاد و تا دو هفنه ی دیگه سراغ کار جدید رو میگیرن یکی نیست بگه اگه خوشت میاد
    خوب برو مثل رابطه یکسال گوشش بده چرا باز طلب آهنگ جدید میکنی
    ویرایش توسط ebihamed : 05-01-2021 در ساعت 10:42 AM

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    حسین جان باید گفت یه سری از هوادرای قدیمی مثل اون طرفدارای یه تیم فوتبالن که هر سال تیمشون قهرمان میشده
    و الان چند ساله تیمشون با نتایج ضعیف ( آهنگها ) داره کم کم حتی به دسته ی پایین تر سقوط میکنه و درسته که تیمشونو هنوزم
    دوست دارن ولی اینم میدونن نتایجی که میگیره در شان تیم نیست ..... اما متاسفانه یه دسته ی دیگه از هوادارا که مثل آفت هستن با تعصب کورکورانه
    نتایج ضعیف رو هم حمایت میکنن و از هر سال قهرمان شدن حالا دیگه به باخت با گل کمتر و مساوی عادت کردن و دوست ندارن تیم به دوران اوجش برگرده و این میشه که تیم هم به گرفتن نتایج ضعیف عادت میکنه و هیچ تلاشی برای برگشتن به اوج نمیکنه
    اینم حکایت شادمهر و آهنگهای چرتیه که میده و یه عده ای که الکی خوششون میاد و تا دو هفنه ی دیگه سراغ کار جدید رو میگیرن یکی نیست بگه اگه خوشت میاد
    نظر کاملا درست و شفاف

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    آره داداش من آفتم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    آره داداش من آفتم
    مسعود جان من نظرم شخص نبود و این واقعیت کلی هست .... عذر میخام اگه ناراحت شدی ولی من شخص خاصی رو خطاب نکردم چون خارج از اینجا
    وحتی دوستای دنیای واقعیمم خیلیاشون جزو اون دسته قرار میگیرن که کارای ضعیف رو حمایت میکنن یا خیلیای دیگه ... در کل من منظورم شخص خاصی نبود
    و فقط حقیقت موجود رو در غالب یه مثال بیان کردم
    ویرایش توسط ebihamed : 05-01-2021 در ساعت 02:19 PM

فوق حرفه ای
    دهه ای که گذروندیم ( دهه ی نود هجری خورشیدی ) دهه ی " سندروم بیقرار آهنگ جدید " بود !!! به خصوص چهار پنج سال گذشته جوری بود که هنوز یه هفته از ریلیز آهنگ نگذشته همه به فکر آهنگ جدید بعدی بودن ! این خاصیت فست فوده که سیری کاذب ایجاد میکنه و بعد یه ساعت دوباره گشنه میشی و میری سراغش ... این آهنگا هم خاصیت فست فود رو داره با ادویه و زرق و برق آنچنانی عطش ایجاد میکنه و بعد دو بار گوش دادن دلت رو میزنه و سندرم بیقرار آهنگ جدید بیدار میشه ... وقتی گوش مثل شکم عادت کنه به فست فود و شنیدن مزخرفات دیگه نمیشه رها شد معتاد شدی ... برد رو کسی کرد که دلخوش به آهنگای قدیمی و نوستالژی هاش بود ... از طرف دیگه احترام گوش هم مثل احترام شکم برای قرمه سبزی حفظ میشه ...

9. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    دهه ای که گذروندیم ( دهه ی نود هجری خورشیدی ) دهه ی " سندروم بیقرار آهنگ جدید " بود !!! به خصوص چهار پنج سال گذشته جوری بود که هنوز یه هفته از ریلیز آهنگ نگذشته همه به فکر آهنگ جدید بعدی بودن ! این خاصیت فست فوده که سیری کاذب ایجاد میکنه و بعد یه ساعت دوباره گشنه میشی و میری سراغش ... این آهنگا هم خاصیت فست فود رو داره با ادویه و زرق و برق آنچنانی عطش ایجاد میکنه و بعد دو بار گوش دادن دلت رو میزنه و سندرم بیقرار آهنگ جدید بیدار میشه ... وقتی گوش مثل شکم عادت کنه به فست فود و شنیدن مزخرفات دیگه نمیشه رها شد معتاد شدی ... برد رو کسی کرد که دلخوش به آهنگای قدیمی و نوستالژی هاش بود ... از طرف دیگه احترام گوش هم مثل احترام شکم برای قرمه سبزی حفظ میشه ...
    من الانم طرفدار اهنگهای قدیمی و نوستالژی هستم

و لامصبا طوری هستن که هر چقدر گوش میکنی بیشتر دلت میخواد گوششون کنی

و اصلا تکراری نمیشن

که اهنگهای زیادی از امثال این اهنگها مربوط میشه به شادمهر
    مثلا علی اصحابی هم یه چند تا ترک این مدلی داره

متاسفانه دوستان دورو بر منم میگن اینا چیه گوش میدی قدیمیه

بعد میرن مهراد جم یا چرت و پرت های دیگه گوش میدن

دوستان موسیقی که شمارو به رویا میبره شما رو از زمین میکنه و میبره به جاهای دیگه

موسیقیه زیباییه

این نتیجه چندین سال تحقیق من در مورد موسیقی هست

فعال
    این اهنگ پوچ شد نوچ شد به کجا میبره آدمو

با موسیقی ستاره شادمهر من پرواز میکنم به سمت رویاها و زیبایی ها وقتی ترک تموم میشه
    احساس میکنم که از خواب زیبا برگشتم مثل برگشتن روح به جسم

12. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    من الانم طرفدار اهنگهای قدیمی و نوستالژی هستم

و لامصبا طوری هستن که هر چقدر گوش میکنی بیشتر دلت میخواد گوششون کنی

و اصلا تکراری نمیشن

که اهنگهای زیادی از امثال این اهنگها مربوط میشه به شادمهر
    مثلا علی اصحابی هم یه چند تا ترک این مدلی داره

متاسفانه دوستان دورو بر منم میگن اینا چیه گوش میدی قدیمیه

بعد میرن مهراد جم یا چرت و پرت های دیگه گوش میدن

دوستان موسیقی که شمارو به رویا میبره شما رو از زمین میکنه و میبره به جاهای دیگه

موسیقیه زیباییه

این نتیجه چندین سال تحقیق من در مورد موسیقی هست
    خب اینم برمیگرده به فست فود و عوض شدن نسل ... نسل جدید به شدت نوگرا و تنوع طلب شده با هر بهانه ای ... خب معلومه نسل ما هم مجبوره همراهی کنه چون تصور میکنه عقب می افته و کم میاره ... این وسط ذائقه نسل ما هم عوض میشه و شده چون حرف اول و آخر رو نسل جدید میزنه ... ذائقه موسیقی هم همینطوری عوض شد با حرفایی مثل اینا چیه گوش میدی و قدیمی شده بنداز دور و از دست حرفا ...

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

واقعا لذت بردم

صفحه 3754 از 4116 نخستنخست ... 2754325436543704374437523753375437553756376438043854 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 90 مهمان ها)

1. ali1367ka،
  2. mojtabaa

کلمات کلیدی این موضوع