صفحه 3758 از 4116 نخستنخست ... 2758325836583708374837563757375837593760376838083858 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,571 به 37,580 از 41158

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    بخدا ادم بنیامین 85گوش بده،حمید عسکری کما گوش بده. دهه هشتاد چقدر خوب بود...قمیشی یعنی به خودشاصلا زحمت نداده...
    اخ اون دوره چقدر اهنگها لذت بخش بودن

بنیامین حمید عسگری واقعا اون موقع خوب بودن

نیمه فعال
    هر دو اشتباهه هم اونقدر مث قمیشی یه دنده باشی که ملودی حتما مال خودت باشه که اینقدر کار ضعیف بشه نه مث شادمهر که یهو بوسید همه چیو گذاشت کنار

3. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    اولین کنسرت آنپلاگد شادمهر به زودی

فوق حرفه ای
    شادمهر نمیتونه معجزه کنه !!!
    یادتون میاد دهه هفتاد و هشتاد قبل اینکه شبکه اجتماعی و فیسبوک و اینستا و کوفت زهرمار بیاد وقتی آلبوم شادمهر می اومد همه گوش میکردن و کسی دنبال نام ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده نبود ... کسی دنبال اینکه این آهنگ کاور از اون آهنگ خارجیه و فلان ترانه سرا و آهنگساز نبود ... درهم گوش میدادیم و اصلاً اینجور چیزا برامون مهم نبود ... تا رسید به دوران افت موسیقی و همزمان شدنش با پدیده شبکه اجتماعی و شناخته شدن ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و غیره ... تازه به چهرشون همه آشنا شدن و به اصطلاح فن شدن و استاد استاد از دهنشون یک ثانیه نیفتاد و اینا هم هر روز گنده تر شدن ... از اون موقع که تقریباً با شروع دهه ی نود همراه شد میزان موفقیت آهنگ و آلبوم بستگی به حضور فلان استاد ترانه سرا و فلان تنظیم کننده داشت ... ینی اگه اسم اون میخورد تو کاور دیگه همه چی تموم بود و موفقیت آلبوم تضمین شده ...
    حالا در مورد شادمهر که با این اساتید کاری نداشت و کار نمیکرد قضیه فرق کرد و چسبید به جوانهای داخل ... اونوقت بود که جمله معروف " خودت آهنگ بساز " نقل همه جا شد و البته شخص بنده ... در حالی که کل موسیقی در افت بود و ما در اندیشه معجزه از طرف شادمهر که خودش بسازه حله ... حتی الان هم ادامه داره و همه در انتظار جادوی ملودی های شادمهر هستن ...
    واقعیت اینکه امثال شادمهر و قمیشی هم الان کاری از دستشون برنمیاد غیرقابل انکاره ... موسیقی الان اشباع شده و بسیار خسته کننده ... هیچکاریش هم نمیشه کرد باید ساخت با این وضع ... ربطی هم به فنچ های ملودی ساز داخلی نداره ...
    ویرایش توسط ehsan1361 : 05-10-2021 در ساعت 10:06 AM

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    کلمه خداحافظی هم الان معنای خودکشی میده ... تا جایی که بتونن کنسرت میدن پول درمیارن ... دیگه اینا از ابرام تاتلیس وضعیتشون بدتر نیست که برگشته و صدا اگزوز خاور میده ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    خدایی نگو اینو ابی جان! آهنگ جدید قمیشی رو شنیدی؟ من حتی زحمت ندادم دانلود کنم :| گفتم یدونه آهنگ سرنوشت دارم دیگه چرا دوتا بشه. اصلا همچین حرکتی از قمیشی بعید و عجیب بود برام!

البته که شادمهر اگر به بن بست خودش هم میرسید هم باز سعی میکرد ملودی و تنظیمای متفاوت تری رو تو هر آهنگ به کار ببره چون خلاقیت خیلی خوبی داشت...
    نیما جان من منکر به تکرار رسیدن سیاوش البته در سن 75 سالگی نیستم ولی منظورم اینه امثال سیاوش شادمهر و خیلیا که مولف بودن تو موسیقی باید تحت هر شرایطی مولف باقی بمونن واسه همین گفتم ترجیح میدادم شادمهر به تکرار برسه ...باز حالا اگه بر فرض سیاوش بره از زلاند ملودی بگیره یا شماعی زاده .... یا شادمهر بره از افکاری ملودی بگیره یا صفاریان باز قابل قبوله اما اینکه خودت فوق لیسانس باشی بعد بری بشینی سر کلاس یه بچه ی کلاس پنجم فاجعه س .... نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه
    ویرایش توسط ebihamed : 05-10-2021 در ساعت 10:56 AM

9. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    شادمهر نمیتونه معجزه کنه !!!
    یادتون میاد دهه هفتاد و هشتاد قبل اینکه شبکه اجتماعی و فیسبوک و اینستا و کوفت زهرمار بیاد وقتی آلبوم شادمهر می اومد همه گوش میکردن و کسی دنبال نام ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده نبود ... کسی دنبال اینکه این آهنگ کاور از اون آهنگ خارجیه و فلان ترانه سرا و آهنگساز نبود ... درهم گوش میدادیم و اصلاً اینجور چیزا برامون مهم نبود ... تا رسید به دوران افت موسیقی و همزمان شدنش با پدیده شبکه اجتماعی و شناخته شدن ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و غیره ... تازه به چهرشون همه آشنا شدن و به اصطلاح فن شدن و استاد استاد از دهنشون یک ثانیه نیفتاد و اینا هم هر روز گنده تر شدن ... از اون موقع که تقریباً با شروع دهه ی نود همراه شد میزان موفقیت آهنگ و آلبوم بستگی به حضور فلان استاد ترانه سرا و فلان تنظیم کننده داشت ... ینی اگه اسم اون میخورد تو کاور دیگه همه چی تموم بود و موفقیت آلبوم تضمین شده ...
    حالا در مورد شادمهر که با این اساتید کاری نداشت و کار نمیکرد قضیه فرق کرد و چسبید به جوانهای داخل ... اونوقت بود که جمله معروف " خودت آهنگ بساز " نقل همه جا شد و البته شخص بنده ... در حالی که کل موسیقی در افت بود و ما در اندیشه معجزه از طرف شادمهر که خودش بسازه حله ... حتی الان هم ادامه داره و همه در انتظار جادوی ملودی های شادمهر هستن ...
    واقعیت اینکه امثال شادمهر و قمیشی هم الان کاری از دستشون برنمیاد غیرقابل انکاره ... موسیقی الان اشباع شده و بسیار خسته کننده ... هیچکاریش هم نمیشه کرد باید ساخت با این وضع ... ربطی هم به فنچ های ملودی ساز داخلی نداره ...
    داداش بدجور حرفات به دلم میشینه... همه حرفات عین حقیقته.
    من فکر میکنم از بس وقتی شادمهر خودش آهنگ میسازه خیلیا ایراد الکی میگیرند یا دنبال اینند ببینند کاوره یا نه کلا شادمهر از آهنگسازی زده شده
    ویرایش توسط masoud741 : 05-10-2021 در ساعت 12:16 PM

11. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش خبر داری کارایی که خود شادمهر ساخته یا قربانپور کی قراره پخش بشه؟؟؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش بدجور حرفات به دلم میشینه... همه حرفات عین حقیقته.
    من فکر میکنم از بس وقتی شادمهر خودش آهنگ میسازه خیلیا ایراد الکی میگیرند یا دنبال اینند ببینند کاوره یا نه کلا شادمهر از آهنگسازی زده شده
    نمیدونم آهنگ نساختن ساختن هوشمندانه بود یا اینکه از سر تنبلی ولی دوره ای شادمهر با داخلی ها کار کرد شامل دو دوره شد ... دوره اول با امثال دادخواه و برزویی و ناهیدی کار کرد که قابل تحمل بود و دوره دوم با امثال پویال و هاشمی و مهرابی و زمانی ... البته از نظر من حسین و ایمن هم در دوره دوم جا میشن با اندک تفاوت ...
    از نظر من شادمهر دید که ایده جدید نداره رفت سراغ اینا وگرنه تنبلی و زن و زندگی نمیتونه دلیل محکمی باشه ... کسی که موزیسینه و زیر و بم رو میشناسه قطعاً دوران افت رو بهتر از همه درک میکنه و میره دنبال فکر جدید ... قطعاً در جمعیت فسیل لس آنجلسی ایده آل شادمهر وجود نداشت چون اونا قوانین خاص خودشونو داشتن و شادمهر کسی نبود که دم خور اینا بشه ...
    دوره اول با برزویی و ناهیدی قابل قبول بود چون وقت میزاشتن از اینور اونور میکندن سر هم میکردن ... دقیقاً کاری که در دوره دوم هم انجام شد با پویان و هاشمی و بقیه تا الان ... تشابه این دو دوره اینه که تکه تکه از موسیقی هند و اوکراین و لاتین و غیره سر هم میکردن و با اندکی تغییر به خورد مخاطب میدادن ... ولی در دوره دوم همین تکه تکه ها رو میریختن تو دیگ و بقیشو آب میگرفتن و تحویل ملت دادن با اسامی تجربه کن و تصویر ... حالا هم ایمن و حسین و نقی و تقی همون کار رو میکنن ولی به جای آبگوشت ، پیتزا تحویل میدن ! هم سریع تر آماده میشه هم زرق و برق داره و هم احتیاج به تیلیت نداره برای خوراندن به مخاطب ...
    خب اگه شادمهر تو این شرایط آهنگ هم بسازه به نوعی به اشتباهش اعتراف میکنه ... بعدشم میگن شادمهر دیگه تموم شد ... ولی الان میشه تقصیرا رو انداخت گردن ترانه سرا و آهنگساز ... کاملاً هوشمندانه !!!

14. 3 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نمیدونم آهنگ نساختن ساختن هوشمندانه بود یا اینکه از سر تنبلی ولی دوره ای شادمهر با داخلی ها کار کرد شامل دو دوره شد ... دوره اول با امثال دادخواه و برزویی و ناهیدی کار کرد که قابل تحمل بود و دوره دوم با امثال پویال و هاشمی و مهرابی و زمانی ... البته از نظر من حسین و ایمن هم در دوره دوم جا میشن با اندک تفاوت ...
    از نظر من شادمهر دید که ایده جدید نداره رفت سراغ اینا وگرنه تنبلی و زن و زندگی نمیتونه دلیل محکمی باشه ... کسی که موزیسینه و زیر و بم رو میشناسه قطعاً دوران افت رو بهتر از همه درک میکنه و میره دنبال فکر جدید ... قطعاً در جمعیت فسیل لس آنجلسی ایده آل شادمهر وجود نداشت چون اونا قوانین خاص خودشونو داشتن و شادمهر کسی نبود که دم خور اینا بشه ...
    دوره اول با برزویی و ناهیدی قابل قبول بود چون وقت میزاشتن از اینور اونور میکندن سر هم میکردن ... دقیقاً کاری که در دوره دوم هم انجام شد با پویان و هاشمی و بقیه تا الان ... تشابه این دو دوره اینه که تکه تکه از موسیقی هند و اوکراین و لاتین و غیره سر هم میکردن و با اندکی تغییر به خورد مخاطب میدادن ... ولی در دوره دوم همین تکه تکه ها رو میریختن تو دیگ و بقیشو آب میگرفتن و تحویل ملت دادن با اسامی تجربه کن و تصویر ... حالا هم ایمن و حسین و نقی و تقی همون کار رو میکنن ولی به جای آبگوشت ، پیتزا تحویل میدن ! هم سریع تر آماده میشه هم زرق و برق داره و هم احتیاج به تیلیت نداره برای خوراندن به مخاطب ...
    خب اگه شادمهر تو این شرایط آهنگ هم بسازه به نوعی به اشتباهش اعتراف میکنه ... بعدشم میگن شادمهر دیگه تموم شد ... ولی الان میشه تقصیرا رو انداخت گردن ترانه سرا و آهنگساز ... کاملاً هوشمندانه !!!

16. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3758 از 4116 نخستنخست ... 2758325836583708374837563757375837593760376838083858 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 47 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع