صفحه 3764 از 4116 نخستنخست ... 2764326436643714375437623763376437653766377438143864 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,631 به 37,640 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    لایو خشایار اعتمادی و بهروز صفاریان جالب بود از شادمهرم زیاد صحبت کردن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    ممکنه نمونه این تیپ آهنگ باشه ولی من چون عادت ندارم به خواننده های ناشناخته و درجه چندم گوش بدم برام تازگی داشت به خصوص لحن و تحریرای خوندنش البته خود میثم ابراهیمی هم قطعا خواننده درجه یکی نیست اما در مقایسه با خواننده های تازه به دوران رسیده و بی هنر این چند ساله اخیر بازار در مرتبه بالاتری قرار داره

کار لهراسبی تنظیم خوب و متناسبی از نظر سازبندی نداشت و باعث میشه نتونی با کلیت آهنگ ارتباط برقرار کنی ضمن اینکه لحن خوندن خود لهراسبی زیادی تصنعی بود مساله ای که در آهنگ های این چند وقتش به وضوح دیده میشه و حس خوبی به آدم نمیده

در بین آثار منتشر شده این چند سال لهراسبی صورت و وابستگی رو پسندیدم و دانلودشون کردم، وابستگی ملودی دلنشین و تنظیم خوبی داره واقعا
    قبول دارم که کلا وکال لهراسبی چند سالیه خیلی تو دماغی شده حتی حرف زدنشم اینجوری شده و اگه وکال شادمهر روش میومد میترکوند ... میثم ابراهیمی خواننده ی بدی نیست ولی اسیر کارهای بد مارکتی شده و البته صداش خیلی به سعید شهروز داره البته نه به اون خوبی

3. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    حسین جان تقدیم شما و دوستانی که قبلا دنبال کننده آهنگای یونانی و غیره ای که بنده به اشتراک میذاشتم بودن

دو تا ترک از آلبوم جدید ایلیاس وریتوس

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Vrettos - As Ektetho.mp3.html

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Vrettos - Fisixe Erotas Vorias.mp3.html

یه آهنگ از آلبوم آخر امیر خواننده فرانسوی که چندی قبل با نیکوس ورتیس فیت داده بوده

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - On verra bien.mp3.html

یه آهنگ یونانی از یک خواننده خوش صدای خانم که از خواننده های قدیمیه یونانه و تازگی پیداش کردم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یک کار در سبک ترنس و با فضای نسبتا پر انرژی و با ملودی زیبا

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

و یک کار دیگه ترنس از یه آهنگساز قوی و خیلی خوب روس که چند سالی بود کار منتشر نکرده بود در فضای غمگین و احساسی، نُت به نتی که برای هر ثانیه اش نوشته شده واقعا حرف نداره

و در اخر هم یک موزیک ویدیو ساده از یه خواننده خانم و نسبتا قدیمی دیگه یونانی که هم صدای قشنگی داره و هم بسیار جذابه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Kokkinou - Mia Fotografia Official Visualiser HD.mp4.html
    سپاس پیمان جان خیلی لطف کردی

5. 2 کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    امشب ساعت ۹ آهنگ گرشا رضایی با موزیک بهروز صفاریان ... هر چند زیاد گرشا گوش نمیکنم اما این که با بهروز کار کرده قابل تقدیره

7. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    امشب ساعت ۹ آهنگ گرشا رضایی با موزیک بهروز صفاریان ... هر چند زیاد گرشا گوش نمیکنم اما این که با بهروز کار کرده قابل تقدیره
    گرشا هم جزو موزیسین های خوب هست. کارهای خوب هم کم نداره. ببینیم این کار چی از آب در میاد

نیمه فعال
    قبول دارم که کلا وکال لهراسبی چند سالیه خیلی تو دماغی شده حتی حرف زدنشم اینجوری شده و اگه وکال شادمهر روش میومد میترکوند ... میثم ابراهیمی خواننده ی بدی نیست ولی اسیر کارهای بد مارکتی شده و البته صداش خیلی به سعید شهروز داره البته نه به اون خوبی
    به نظر منم خود قربانپور بهتر اجرا کرده، بالاخره آهنگ مال خودشه و خودش بهتر میدونه چطور حس رو منتقل کنه.
    میثم ابراهیمی واقعاً حیف شد حیف!!! به شدت زده جاده خاکی و مارکتی شده، سبک لاتی میخونه :|

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    به نظر منم خود قربانپور بهتر اجرا کرده، بالاخره آهنگ مال خودشه و خودش بهتر میدونه چطور حس رو منتقل کنه.
    میثم ابراهیمی واقعاً حیف شد حیف!!! به شدت زده جاده خاکی و مارکتی شده، سبک لاتی میخونه :|
    کاملا موافقم

11. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    علی لهراسبی اگر اشتباه نکنم بینی اش رو عمل کرده بود پارسال طبیعیه که صداشم فرق کرده باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    سپاس پیمان جان خیلی لطف کردی
    خواهش میکنم قابلی نداشت حسین جان

نیمه فعال
    علی لهراسبی اگر اشتباه نکنم بینی اش رو عمل کرده بود پارسال طبیعیه که صداشم فرق کرده باشه (sm147
    واقعاً عمل کرده؟! :/ اگه اینجوریه که پس تر زد رفت

نیمه فعال
    آهنگ قربانپور رو میشه بزارید، نتونستم پیدا کنم
    Destiny

صفحه 3764 از 4116 نخستنخست ... 2764326436643714375437623763376437653766377438143864 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 72 مهمان ها)

1. mohammad68

کلمات کلیدی این موضوع