خودم کیفیت Flac گیر آوردم بالاخره
از deezer گرفتم، هر کی خواست بگه
دقیقاً همینطوره ... موسیقی جهان ایده و حرف تازه ای واسه ارائه نداره ... ولی اونا هنوز مارکت پر رونقی دارن و ما به آخر خط رسیدیم و جنازه موسیقی روی زمین مونده ...
فرق ما با اونا اینه که ما گذشته درخشان داشتیم در تمام زمینه ها ( اقتصاد و فرهنگ و غیره ) ولی اونا گذشته و حالشون یکیه و پیشرفت هم کردن و میکنن ... واسه همینه که ما تا یه تصویر از قدیم میبینیم میگیم کاش هنوز اونموقع بود بزرگ نمیشدیم و حسرت میخوریم ... در زمینه موسیقی هم همینه ! فرق گوش ما و اونا هم همینه ! ما به خاطر حس نوستالژی و احساس خوبی که نسبت به گذشته داریم هر چیز جدیدی رو پس میزنیم و گوش ما هم همینطور ... حتی ما نسبت به آهنگهای مزخرف شیش و هشت اون سالها که هیچ ارزشی موسیقی نداره احساس خوبی داریم ... پس این حس نوستالژی هم عامل مهمیه ...
البته من هم قبول دارم آهنگای خارجی الان نسبت به گذشته بدتر شده و هیچی نداره ...
رضا بهرام - لطف ثانیه ۲۵ به بعد تا ۴۶
تنظیم کاور شده از بی تو هرگز شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به همگی
1- به نظر شما میشه از تک آهنگ های شادمهر که بعد از آلبوم آخرش تا به امروز منتشر شده یه آلبوم قابل تحمل با 6 تا آهنگ ساخت؟ دوستان نظرشونو نقل قول کنن.
2- از بین این آهنگ ها به نظر شما بهترینش کدومه؟ فقط یک انتخاب. (نظر شخص من: "میترسم")
Shadmehr Aghili – Kooh
Shadmehr Aghili – Vaghti Ke Bad Misham
Shadmehr Aghili – Door Shodi
Shadmehr Aghili – Mitarsam
Shadmehr Aghili – Khaabe Khosh
Shadmehr Aghili – Barandeh
Shadmehr Aghili – Bi Ehsas
Shadmehr Aghili – Ghazi
Shadmehr Aghili – Baroon Delam Khast
Shadmehr Aghili – Avaz Nemishi
Shadmehr Aghili – Yakh Zadam
Shadmehr Aghili – Jange Delam
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 20 مهمان ها)