صفحه 3834 از 4105 نخستنخست ... 2834333437343784382438323833383438353836384438843934 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,331 به 38,340 از 41046

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    بله حرفت درسته ولی من منظورم اینه اگه نقد باشه باید واسه همه باشه.نمیدونم چرا اینجا فقط منتظرند شادمهر یه اشتباهی بکنه همونو پیراهن عثمان کنند
    نه بحث پیراهن عثمان اشتباهه ... همه اینجا ناراحتن که شادمهر رو تو این وضعیت میبینن ...

این مقایسه هم اشتباهه چون اونجا کشور خودشونه و قطعا هزینه اجاره سالن و هزارتا چیز دیگه واسشون ارزونتر درمیاد. ترکا عاشق چشم و ابروی ایرونی نیستند که همون هزینه هایی که از خواننده های خودشون میگیرند از ایرانی ها هم بگیرند
    هزینه سالن که همونه ... هزینه بلیت هواپیما و دو روز هتل و دلال هم اینقد نمیشه که دو برابر حساب کنن ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نه بحث پیراهن عثمان اشتباهه ... همه اینجا ناراحتن که شادمهر رو تو این وضعیت میبینن ...

هزینه سالن که همونه ... هزینه بلیت هواپیما و دو روز هتل و دلال هم اینقد نمیشه که دو برابر حساب کنن ...
    بله درسته همه ناراحتیم .منم دوست دارم شادمهر برگرده به دوران اوجش ولی فکر کنم کلا بعضیا کلا با شادمهر مشکل دارند و فکر میکنند فقط شادمهر اشتباه می‌کنه... اونم به نظرم مقصر کنسرت گذاره نه خواننده و البته اونایی که اون هزینه را میدند و میرند کنسرت. وقتی کنسرت گذار میبینه مثلاً دوتا کنسرت شادمهر در عرض چند روز فاصله سولد اوت میشه سال دیگه بازم بیشترش میکنه

فوق حرفه ای
    بله درسته همه ناراحتیم .منم دوست دارم شادمهر برگرده به دوران اوجش ولی فکر کنم کلا بعضیا کلا با شادمهر مشکل دارند و فکر میکنند فقط شادمهر اشتباه می‌کنه... اونم به نظرم مقصر کنسرت گذاره نه خواننده و البته اونایی که اون هزینه را میدند و میرند کنسرت. وقتی کنسرت گذار میبینه مثلاً دوتا کنسرت شادمهر در عرض چند روز فاصله سولد اوت میشه سال دیگه بازم بیشترش میکنه
    والا با این وضعیتی که توکنسرت ازش دیدیم همین که صداش برگرده باید خدا رو شکر کنیم ... دوران اوج که هیچی ...
    آره دیگه تیغ زنی یکی از خصوصیات ذاتی ایرانی هاست ... همه چی پوله ...

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    مردک تو داری به اسی، اسم عرقیجات رو یاد میدی؟ اسی تا چند سال پیش با نام اسی آبشنگولی و اسی عرق شناخته میشد هرچند الانا به علت کهولت سن با اسم اسی زر ورق شناخته میشه

ههههه دهنت حسین

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    شهرام اصلانی هستن تدارکاتخبرنگار ... این شهرام همونیه که دم عید قاشق چنگال مهمونی سالمندان شب خیز رو آماده میکنه تجربش بالاست
    بلک لیبل شهرام کاشانی رو هم به فنا داد ... نمیدونم چیه این زهرماری ...
    چیز بدی نیست تو هم بزنی میبینی روشن میشی اسی جان فقط یکم مزنه اصلش رفته بالا این چند ساله هر کسی مصرف کرده مشتری دایم شده شما هم سعی کن امتحان کنی مرحوم شهرام احتمالا صبح ها با صبحانه هم میزده گه گداریش که مشکلی ایجاد نمیکنه اصلا

6. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    جالبه دوستانی که اومدند این همه ایراد از کنسرت شادمهر گرفتند واسه کنسرت ابی هیچ حرفی نزدند
    اگه منظورت منه هیچ فرقی برام نمیکنه ابی به واسطه ی تصمیمات غلط خودش و مدیر برنامه ش مهشید و فرشید گند زد به اعتبارش در این هیچ شکی نیست خوبه گه یاد بگیریم اشتباهات همه رو قبول کنیم نه اینکه برای سرپوش گذاشتن رو اشتباه هنرمند مورد علاقمون از اشتباهات دیکر هنرمندان مایه بذاریم ضمن اینکه ابی با صدایی که تبدیل به جارو برقی شده بازم داره لایو میخونه در حالی که میتونست مث شادمهر پلی بک کنه و آبروشم حفظ بشه اینم یه روی سکه س

8. 3 کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اگه منظورت منه هیچ فرقی برام نمیکنه ابی به واسطه ی تصمیمات غلط خودش و مدیر برنامه ش مهشید و فرشید گند زد به اعتبارش در این هیچ شکی نیست خوبه گه یاد بگیریم اشتباهات همه رو قبول کنیم نه اینکه برای سرپوش گذاشتن رو اشتباه هنرمند مورد علاقمون از اشتباهات دیکر هنرمندان مایه بذاریم ضمن اینکه ابی با صدایی که تبدیل به جارو برقی شده بازم داره لایو میخونه در حالی که میتونست مث شادمهر پلی بک کنه و آبروشم حفظ بشه اینم یه روی سکه س
    من منظورم شخص خاصی نبود کلی گفتم.والا پلی بک شرف داره به اون آبروریزی. آخه وقتی که دیگه نمیتونی بخونی چرا مردم را سرکیسه میکنی. اون از تور آخرش که مردم را با همین اسم کشوند تو کنسرتاش اینم از این

نیمه فعال
    من منظورم شخص خاصی نبود کلی گفتم.والا پلی بک شرف داره به اون آبروریزی. آخه وقتی که دیگه نمیتونی بخونی چرا مردم را سرکیسه میکنی. اون از تور آخرش که مردم را با همین اسم کشوند تو کنسرتاش اینم از این
    ابی وقتی به سن شادمهر بود کنسرتهای لس آنجلس تو قبضه ش بود و بهترین اجراهای لایو رو داشت جوری که کنسرتهاش به صورت کاست هم میفروخت و مردم گوش میدادن ولی شادمهر از الان پلی بکه احتمالا به اون سن برسه جز پلی بک تصویرشم تصاویر ضبط شده س

11. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    به قول خودت مردم میتونستن نرن از جملاتت برای بقیه هم استفاده کن خوب

13. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    دوستان که ابی رو سوژه کزدن،فیلم اجرای کی اشکاتو پاک میکنه رو نگا کننن،ببینن چی اجرا میکنه،،اون قسمت اخر کنسرت بوده معلوم نبوده چی شده که بد اجرا کرد همونو سوژه کردن،،لااقل ابی واقعا کنسرت میزاره زنده میخونه،،شو اجرا نمیکنه که

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    چیز بدی نیست تو هم بزنی میبینی روشن میشی اسی جان فقط یکم مزنه اصلش رفته بالا این چند ساله هر کسی مصرف کرده مشتری دایم شده شما هم سعی کن امتحان کنی مرحوم شهرام احتمالا صبح ها با صبحانه هم میزده گه گداریش که مشکلی ایجاد نمیکنه اصلا
    نزده مستم من تازه هفته دیگه میخوام برم سر کلاس دهنم بو بده اخراج میشم

صفحه 3834 از 4105 نخستنخست ... 2834333437343784382438323833383438353836384438843934 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 108 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع