صفحه 3857 از 4116 نخستنخست ... 2857335737573807384738553856385738583859386739073957 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,561 به 38,570 از 41154

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    به شخصه اصلا ناراحت نیستم
    امروز خیلی چیزها برام مشخص شد

این خبر هم واسه مسعود بدم، کنسرت تو سالن آنپلاگد داره ادیت میشه
    همین روزا میاد
    تا به قول خودشون این افتضاح رو بشوره ببره
    من به شخصه دیگه منتظر هیچ آهنگی از شادمهر نیستم مگر اینکه برگرده به اصل خودش

نیمه فعال
    بیشترین چیزی که منو اذیت میکنه اینه که این آدم یه زمانی از وسواس زیاد دودل بود که عادت رو پخش کنه یا نهآهنگی که انقد قشنگ بود ولی چطوریه که الان متوجه نمیشه این آهنگا فقط باعث زمین خوردن هر چه بیشترش میشه ... لامصب لابلای این حجم از انتشار کارای پوچ و سطحی لااقل یه کار هم واسه اون نسلی بده که نام و آوازتو بهش بدهکاری ... مگه میشه فقط توجه ش معطوف به نسل دهه هشتادی و نودیا باشه پس ماها چی پس منی که از کاست بهارمن تا الان که ۳۸ سالمه باهاش عمرمو سپری کردم چی ... یه زمانی آرزو میکردم کاش شادمهر شبی آهنگ بده که من توی جمعی باشم که بتونم وقتی منتشر شد باهاش پز بدم ولی دیشب وقتی آهنگ اومد اصلا روم نشد که بخام به بقیه بگم آهنگ اومده ... لعنت به اون پیج و فن پیجایی که فقط واسه اینکه از شادمهر ۴ تا خبر گیرشون بیاد وجود ندارن صدای اتحاد هوادارا بشن و به گوش شادمهر این نارضایتی رو برسونن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    بیشترین چیزی که منو اذیت میکنه اینه که این آدم یه زمانی از وسواس زیاد دودل بود که عادت رو پخش کنه یا نهآهنگی که انقد قشنگ بود ولی چطوریه که الان متوجه نمیشه این آهنگا فقط باعث زمین خوردن هر چه بیشترش میشه ... لامصب لابلای این حجم از انتشار کارای پوچ و سطحی لااقل یه کار هم واسه اون نسلی بده که نام و آوازتو بهش بدهکاری ... مگه میشه فقط توجه ش معطوف به نسل دهه هشتادی و نودیا باشه پس ماها چی پس منی که از کاست بهارمن تا الان که ۳۸ سالمه باهاش عمرمو سپری کردم چی ... یه زمانی آرزو میکردم کاش شادمهر شبی آهنگ بده که من توی جمعی باشم که بتونم وقتی منتشر شد باهاش پز بدم ولی دیشب وقتی آهنگ اومد اصلا روم نشد که بخام به بقیه بگم آهنگ اومده ... لعنت به اون پیج و فن پیجایی که فقط واسه اینکه از شادمهر ۴ تا خبر گیرشون بیاد وجود ندارن صدای اتحاد هوادارا بشن و به گوش شادمهر این نارضایتی رو برسونن
    فکر کنم دعوا شد بینشون
    تلگرام شادمهر یه خبر کار کرد، که یه سری فن پیج ها الکین
    بعد تو اینستا همه بهش خرده گرفتن
    خیلی همه ناراحتن انگار
    اون یارو ادمین هم پاک کرد پستش رو

فکر کنم اگه همشون متحد شن، میشه یه کارهایی کرد، هر چند ک دیگه نشدنیه

نیمه فعال

نیمه فعال
    با سلام متاسفانه آقای بهداد کاموری و دست نشانده ایشون آقای علیرضا حقیقی در راستای نابود کردن شادمهر از خیلی وقت پیش شروع به بستن و نابودی اکثر فن پیج های شادمهری کردن متاسفانه آقای کاموری از اتحاد و صدای هوادارای با اصالت شادمهر وحشت داره همونطور که آقای کاموری طبق صحبت خودشون دنبال کارهایی در سطح مسعود صادقلو و علی یاسینی برای شادمهر هستن همینطور هم دنبال اینن تمام شادمهریای قدیمی از شادمهر زده شن و طرفدارهای جدید با سن و سال کم جایگزین بشن بنده با سابقه چندین ساله در فن پیج بودن شادمهر جز زحمت و تلاش با عشق زیاد واسه شادمهر و طرفدارای شادمهر عزیز کاری نکردم متاسفانه خیلی از دوستان من و وصل به همین آقا و اطرافیان این آقا م نامیدن که اشتباه برداشت کرده بودن بنده به عنوان یه هوادار شادمهر حق دارم از کسی که دوسش دارم طرفداری کنم بدون هیچ منت و دلیلی با عشق زیاد بعد چندین سال فعالیت من افراد سودجو نامیده میشم!!!!!!
    ادامه در پست بعدی

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Live

نیمه فعال
    آقای بهداد کاموری همونطور که دنبال دور کردن تمام فن پیج ها از شادمهر هستن اونم فقط بدلیل اینکه فن پیج های قدیمی دنبال راه درست برای شادمهر بودن که در کار و هدف این آقا ( بهداد کاموری ) با اعتراض به کارهای اخیر شادمهر خلل ایجاد میکردن همونطور که خود ایشون در وویسی که ازشون پخش شد گفتن دنبال کارهایی شبیه به مسعود صادقلو و علی یاسینی برای شادمهرن الان هم دنبال اینن که نسل قدیم طرفداران شادمهر و فراری بدن و نا امید کنن ازون سمت با جایگزین کردن طرفدارهایی با سن و سال کمتر چهره خودشون و دوباره خوب و به روند کاری خودشون ادامه بدن بنده همینجا اعلام میکنم آقای بهداد کاموری باعث و بانی تمام این اتفاقات این چند سال اخیر هستن کسی که با رادیو جوان قرارداد بست کسی که دنبال کارهایی شبیه به مسعود صادقلو برای شادمهر بود کسی که بت رو از طریق دوستان خود ( مونتیگو ) به شادمهر معرفی کرد و... بنده نه جزو افراد سودجو از نام شادمهرم و نه دنبال تخریب شادمهر دقیقا آقای علیرضا حقیقی ادمین فن پیج رسمی شادمهر موقعی که دنبال فایل و ساخت دابسمش و ... اینجور چیزا بودن به بنده پیشنهاد همکاری میدادن الان خود ایشون پیج من و میذاره واسه بلاک و ریپورت به عنوان افراد سودجو خوشبختانه خیلی از طرفداران شادمهر هم من و میشناشن هم شما رو و خودشون تشخیص میدن کی سودجو و کی دلسوز
    ادامه دارد...

نیمه فعال
    آقای بهداد کاموری با خوروندن کنسرت های مزخرف در بدترین سالن های موجود در شهرهایی که شادمهر کنسرت برگذار میکرد با گرفتن پورسانت خوب متاسفانه باب نارضایتی خیلی از طرفداران و دوستانی که تو این چند سال رفتن کنسرت شادمهر و به عمل آورد ایشون با کمک آقای سینا مقدم کسانی بودن که خوندن پلی بک و کنسرت در کلاب و... اینجور چیزها رو بخورد شادمهر دادن در این چند سال و متاسفانه نذاشتن صدای طرفداران به هیچ عنوان بگوش شادمهر برسه پیج رسمی شادمهر دست خودشونه و همچنین فن پیج ، کانال تلگرام ، یوتوب ، فیسبوک و... این وسط قطعا خود شادمهر هم مقصر هستن که توجهی به اطرافش نداره در آخر یه پیام دارم واسه آقای کاموری عزیز از طرف تمام طرفداران شادمهر عزیز...
    آقای کاموری و دست نشانده ایشون آقای حقیقی شما در برابر شادمهریا و طرفداران بی شمار شادمهر هیچی نیستین بلاخره ماه پشت ابر نمیمونه و چهره واقعی شما هم مشخص میشه بنده دیگه در این زمینه ( فن شادمهر عقیلی )فعالیتی نمیکنم ترجیح میدم از کسی طرفداری کنم که خودش و اطرافیانش به سرمایه اصلی هر سلبریتی یا هنرمند که طرفداران اون شخص هستن احترام بذارن به امید نجات شادمهر و شادمهری از این اشخاص 🙏

نیمه فعال
    بیخیال انقدر سخت نگیرید. این مسیریه که خودش انتخاب کرده و نه تنها بهتر نمیشه بلکه بدترم میشه. چون دیگه به عنوان هنر و آثار هنری به موزیک و کاراش فکر نمیکنه و فقط به چشم بیزینس داره به خوانندگی نگاه میکنه. شادمهر رو الان میشه با منوچهر هادی تو کارگردانای ایرانی مقایسه کرد نه سطح اثارش براش مهمه نه اصلا تلاشی برای بهبودش میکنه و نه حتی انتقاد ها ذره ای براش ارزش دارن. مهم اینه که مخاطب زباله پسند ایرانی با اینجور کارا حال میکنه و اینم هی زباله جدید عرضه میکنه و فقط جنبه مالی قضیه و سایت و رادیوجوان و ... براش مهمن. حرص خوردن هم نداره دیگه این انتخاب خودش بوده که به 50 سالگی نرسیده دوران هنری خودش رو به این شکل پایان بده و فقط یه بیزینس من باشه. شادمهر فعلی رو نمیشه هنرمند دونست.

9. 2 کاربر مقابل از Meh23 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    این متنی که گذاشتم مال بزرگترین فن پیج شادمهره

نیمه فعال
    خب سوالی که پیش میاد
    این چند سال کجا بودن؟ چرا الان صداش در اومده؟ اونم بخاطر اینه که علیرضا حقیقی گفته پیجش رو ریپورت کنن؟

همه ماها این حرفهایی که زده رو میدونیم، ولی کسی که رسانه در اختیار داره میتونست زودتر از اینها فراخوان بزنه
    دیروز من یه کامنت گداشتم و انتقاد کردم ، پاک کردن سریع

و نکته آخر: پایان شادمهر؟ اونم تو این سن و سال که میتونست خیلی کارها فراتر از موسیقی ایرانی انجام بده؟
    هر چی کلنجار میرم به نتیجه ای نمیرسم

صفحه 3857 از 4116 نخستنخست ... 2857335737573807384738553856385738583859386739073957 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 54 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع