مگه دهه هفتاده اسم آهنگو بزارن زندون
مگه دهه هفتاده اسم آهنگو بزارن زندون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچوقت قبل از پخش کار حتی با عوامل کاملا شخمیتر هم نظر ندادم ولی اهنگی که اسمش پدر باشه و میلاد هاشمی اُ اِ اُ اِ تنظیم کرده باشه رو بعد از دانلود باید شیفیت دیلیت کنی کیس رو بندازی تو سطل اشغال، سطل اشغال رو هم اتیش بزنی خاکسترش رو بریزی توی ظرف با اسید و وایتکس قاتیش کنی بعد ظرف رو توی یه زمین متروکه نزدیکای قم خاک کنی تا شاید یکم دلت اروم بگیره
پدر اخه لعنتی :))))))))
پدر
زندون
عالیه بخدا
از اینجا تا کهریزک پرانتز :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
نشنیده میگم اهنگ جدید از دست من نیست بهتر خواهد بود ،این چند ساله درسته خیلی از دست اهنگ های شادمهر ناراضیم ولی تا حالا نشده بود اهنگی رو همون بار اول از شنیدنش اینقدر بدم بیاد ،باز اگه محسن حسینی ترانه و ملودی باشه کار بهتر میشه امیدوارم همراه ایمین دیگه اسم حسین قربانی رو هم تو لیست کارهاش نبینم چون یخ زدم و دست من نیست بدجور رو اعصابم بودند .
میلاد هاشمی حتی به اورتور هم رحم نمیکنه به قول شما با اُ اِ اُ اِ و سل مینور و ر مینور میره رو اعصاب شنونده ... کلاً موزیک هایی که دو میزانه تا آخر آهنگ ادامه دارن رو اعصابن چون هیچ خلاقیتی و تنفسی برای شنونده نمیزارن ...
حالا چجوری میخواد برای پدر و زندون اینکارو بکنه معلوم نیست ...
این دوتا اسم الکیه. فعلا از آهنگ جدید خبری نیست
نمیدونم با وجود عدم موفقیت آهنگای اخیر چه اصراری داریم که یه کار مصرفی دیگه به اون کارها اضافه بشه
من شخصا دوست دارم اگه میخواد آهنگی بیاد آهنگی باشه که تمام این کارهای سه سال اخیر رو بشوره و ببره
حتی اگه واسش سه سال صبر کنم نه اینکه دوباره یه آهنگ بیاد و بعد از یه هفته دوباره منتظر آهنگ بعدش باشم
.
.
.
در آخر اضافه کنم بعد مدتها یه کار با یه ترانه سرای خوب ضبط شده ولی ملودی و تنظیم از خودش نیست
و مشخص هم نیست کی پخش بشه
ویرایش توسط ebihamed : 02-01-2022 در ساعت 03:28 PM
در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 95 مهمان ها)