صفحه 3924 از 4105 نخستنخست ... 2924342438243874391439223923392439253926393439744024 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,231 به 39,240 از 41043

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    کیف کردم از کار یگانه
    قبل از ریلیز آهنگ جدیدش، تو کنسرت اجرا کرد
    این یعنی سورپرایز واسه هواداراها
    دمش گرم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    کیف کردم از کار یگانه
    قبل از ریلیز آهنگ جدیدش، تو کنسرت اجرا کرد
    این یعنی سورپرایز واسه هواداراها
    دمش گرم
    کنسرتم جوری میده که حتی کوچکترین شبهه ای ایجاد نمیشه که لایوه یا نه چون صد در صد لایو میخونه و از بهترینهای لایوه تو داخل کشور ...

3. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    عجب ترانه‌ای داره

برگرد به خونه‌ی دلم که آخرای جونشه
    از غم میخونه آجراش چه حسرتی ستونشه

آتیش رفتنت هنوز نور خونه‌ی منه
    یه قاصدک روپشت بوم یه جقد روشونه‌ی منه

ساعتاش رو دور کند چشم تو چشم انتظار
    خودم نرم، تو مشت سرنوشت گوش به حرف روزگار

روز به روز غریبه تر با آدماش بدون حس
    گذشته ها گذشت بیا باش به داد من برس

نیمه فعال
    وقتی کار های امثال محسن یگانه رو میشنوم همون حق رو به شادمهر میدم که دیگه خودش نمیسازه ،یک سال هواداران رو منتظر بذاری واسه همچین اهنگی ؟
    نمیدونم چه اصراری داره حتما خودش ترانه بنویسه یا ملودی بسازه ،این اهنگ شبیه همون اهنگ های چند سال اخیر بود که ،این تحریر های بیش از اندازه هم که بیشتر باعث سر درد میشه ،شهر خاکستری به نظرم خیلی بهتر از این اهنگ بود .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساعد باقری نمایش پست ها
    وقتی کار های امثال محسن یگانه رو میشنوم همون حق رو به شادمهر میدم که دیگه خودش نمیسازه ،یک سال هواداران رو منتظر بذاری واسه همچین اهنگی ؟
    نمیدونم چه اصراری داره حتما خودش ترانه بنویسه یا ملودی بسازه ،این اهنگ شبیه همون اهنگ های چند سال اخیر بود که ،این تحریر های بیش از اندازه هم که بیشتر باعث سر درد میشه ،شهر خاکستری به نظرم خیلی بهتر از این اهنگ بود .
    اتفاقا وقتی میبینیم که امثال محسن یگانه توجهی به اراجیف مد شده ی مارکت ندارن و تو خط خودشون حرکت میکنن و ترجیح میدن نباشن تو مارکت تا اینکه به هر قیمتی باشن بهشون باید تبریک گفت چقد خوبه که خودش میسازه ترانه مینویسه و بعد از یکسال هوادارای خودشو حداقل راضی میکنه و اکثر هواداراش از کار جدیدش لذت بردن ... خیلی دوست داشتم شادمهر به تکرار رسیده رو میشنیدم تا شادمهری که تا سطح آرش و مسیح خودشو پایین آورده

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اتفاقا وقتی میبینیم که امثال محسن یگانه توجهی به اراجیف مد شده ی مارکت ندارن و تو خط خودشون حرکت میکنن و ترجیح میدن نباشن تو مارکت تا اینکه به هر قیمتی باشن بهشون باید تبریک گفت چقد خوبه که خودش میسازه ترانه مینویسه و بعد از یکسال هوادارای خودشو حداقل راضی میکنه و اکثر هواداراش از کار جدیدش لذت بردن ... خیلی دوست داشتم شادمهر به تکرار رسیده رو میشنیدم تا شادمهری که تا سطح آرش و مسیح خودشو پایین آورده
    بالاخره نظرات متفاوته ولی به نظر من شما وقتی یک سال هیچ اهنگی از خودت منتشر نمیکنی،انتظارات هواداران رو خیلی بالا می‌بری برای اهنگ جدیدت ،این اهنگ نسبت به کار های مارکت خیلی خوبه ولی کاری نیست که بخواد یکسال روی اون وقت بذاری ،راجع به اینکه میگید بیشتر طرفدار ها هم راضی بودند ،به نظرم به خاطر تفاوت یگانه با شادمهر هست ،یگانه هیچوقت در موزیک خلاقیت ها و نوآوری های شادمهر رو نداشته پس طبیعی هست که اگه کارهاش تکراری هم باشه خیلی واسه هوادارانش مهم نباشه ،اما شادمهر اگه بیاد خودش رو تکرار کنه ،فکر می‌کنم یه کم داستان فرق بکنه ،با این حال من چند سال سکوت تا ایجاد یک فکر و ایده جدید رو به هر دو تفکری که الان امثال یگانه و شادمهر دارند ترجیح میدم .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساعد باقری نمایش پست ها
    بالاخره نظرات متفاوته ولی به نظر من شما وقتی یک سال هیچ اهنگی از خودت منتشر نمیکنی،انتظارات هواداران رو خیلی بالا می‌بری برای اهنگ جدیدت ،این اهنگ نسبت به کار های مارکت خیلی خوبه ولی کاری نیست که بخواد یکسال روی اون وقت بذاری ،راجع به اینکه میگید بیشتر طرفدار ها هم راضی بودند ،به نظرم به خاطر تفاوت یگانه با شادمهر هست ،یگانه هیچوقت در موزیک خلاقیت ها و نوآوری های شادمهر رو نداشته پس طبیعی هست که اگه کارهاش تکراری هم باشه خیلی واسه هوادارانش مهم نباشه ،اما شادمهر اگه بیاد خودش رو تکرار کنه ،فکر می‌کنم یه کم داستان فرق بکنه ،با این حال من چند سال سکوت تا ایجاد یک فکر و ایده جدید رو به هر دو تفکری که الان امثال یگانه و شادمهر دارند ترجیح میدم .
    بله رفیق نطرات متفاوته و نظر شما هم کاملا محترمه ... اما دو بحث هست یکی اینکه طرفدارای خود یگانه کاملا رضایت داشتن از آهنگ و دو اینکه من میگم اینکه تو مارکت درب و داغون فعلی یه هنرمند باید شان خودشو در نظر بگیره همین که یه سال نباشی بعد بیای یه کاری بدی که مخاطبهای خودتو لااقل راضی کنی خیلی بهتر از اینه که بیای خودتو تو این مارکت بندازی تو رقابت با ساسی و دنیا و آنیتا و ... و آخر سر هم مخاطبای خودت رو نا امید کنی ..... اما با بند آخر حرفت راجب شادمهر کاملا موافقم شادمهر باید یه سکوت اجباری داشته باشه تا دو سه سال و بعد دست پر برگرده با روند فعلی هر آهنگی ازش بیاد بدتر از قبلی میشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    عجب ترانه‌ای داره

برگرد به خونه‌ی دلم که آخرای جونشه
    از غم میخونه آجراش چه حسرتی ستونشه

آتیش رفتنت هنوز نور خونه‌ی منه
    یه قاصدک روپشت بوم یه جقد روشونه‌ی منه

ساعتاش رو دور کند چشم تو چشم انتظار
    خودم نرم، تو مشت سرنوشت گوش به حرف روزگار

روز به روز غریبه تر با آدماش بدون حس
    گذشته ها گذشت بیا باش به داد من برس

ملودی خوبی نداره
    Destiny

فوق حرفه ای
    باورم نمیشه که یگانه رو با شادمهر مقایسه میکنین ...!!! فرقی هم نمیکنه در چه زمینه و موضوعی ... قیاس مع الفارق از هر نظر ... حتی آوردن اسم این دو تا کنار هم اشتباهه ...
    شادمهر یا هر خواننده دیگه ای باید با هم نسل های خودش مقایسه بشه و اسمش در کنار اونا بیاد ... شادمهر دهه هفتاد در اوج خفقان استارت زد و یگانه دهه هشتاد به لطف رفتن شادمهر استارت زد اسمش شد خواننده زیرزمینی ...

11. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    باورم نمیشه که یگانه رو با شادمهر مقایسه میکنین ...!!! فرقی هم نمیکنه در چه زمینه و موضوعی ... قیاس مع الفارق از هر نظر ... حتی آوردن اسم این دو تا کنار هم اشتباهه ...
    شادمهر یا هر خواننده دیگه ای باید با هم نسل های خودش مقایسه بشه و اسمش در کنار اونا بیاد ... شادمهر دهه هفتاد در اوج خفقان استارت زد و یگانه دهه هشتاد به لطف رفتن شادمهر استارت زد اسمش شد خواننده زیرزمینی ...
    به شخصه مقایسه ای انجام ندادم، فقط گفتم چه سورپرایزی داد به هوادارش
    البته ک نباید مقایسه ای انجام شه
    ولی ولی نباید تو گذشته گیر کرد،
    اگه مقایسه ای داره انجام میشه بخاطر شاهکارهای شادمهر هست که این ذهنیت رو به وجود آورده
    بهمن بابازاده یه پست گذاشته بود در مورد محسن یگانه وکنسرتش
    نظرات جالب بود، اکثر هوادارهای یگانه گفته بودن که یگانه خیلی وقته از فضای شادمهر فاصله گرفته و سبک خودش رو چندین ساله داره پیاده میکنه
    نمیدونم چقدر درست هست یا نه، کاری هم ندارم باهاش

میخوام بگم اگه شادمهر، شادمهره 10 سال پیش بود و همون روند رو ادامه میداد چنین بحث هایی وجود نداشت، ولی این خود ما هستیم که کاری میکنیم که ذهنیت آدما نسبت بهمون عوض میشه
    پس به شخصه حق میدم به یه سری که بخوان مقایسه انجام بدن

صفحه 3924 از 4105 نخستنخست ... 2924342438243874391439223923392439253926393439744024 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع