صفحه 3945 از 4105 نخستنخست ... 2945344538453895393539433944394539463947395539954045 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,441 به 39,450 از 41042

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    شاهکار کمتر شنیده شادمهر ...

آهنگ اشک من
    آلبوم : آدم فروش
    سال : 82
    ترانه : مونا
    همه کاره : شادمهر
    سبک : پاپ
    خط ملودی : اسپانیش
    ریتم : دو چهارم (شاهکار ماژور)
    تنظیم : دو آکورد دو میزان

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    روایت داریم می فرماید : شب ریلیز آدم فروش ، مسعود کیمیایی از خواب پریده به سبک نقی معمولی : جانِ آدم فروش ، آدم فروش به قربونت بره :))

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    سندرم مسعود فعال شد ...
    نه احسان جان شوخی میکنم.من دیگه غلط بکنم منتظر آهنگ جدید باشم.من دیگه فقط در یک صورت ذوق اومدن آهنگ جدید را دارم اونم وقتیه که یا آهنگ و تنظیم از خودش باشه یا از یه تیم قوی

6. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    شاهکار کمتر شنیده شادمهر ...

آهنگ اشک من
    آلبوم : آدم فروش
    سال : 82
    ترانه : مونا
    همه کاره : شادمهر
    سبک : پاپ
    خط ملودی : اسپانیش
    ریتم : دو چهارم (شاهکار ماژور)
    تنظیم : دو آکورد دو میزان

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

بهترین اهنگ شادمهر برای من

8. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    بهترین اهنگ شادمهر برای من
    واقعاً بی نطیره ... ببین بستر رو چیده رو اسپانیش بعد تنظیم رو عوض کرده ... من که تا الان ندیدم کسی چنین کاری بکنه ... تنظیم آهنگ با دو آکورد درگیرت میکنه جوریکه دکلمه کردن شادمهر رو فراموش میکنی ... فضا جوریه که انگار داری تو پاییز قدم میزنی تو پارک ... هر چی بگم بازم کمه ...

10. 4 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    روایت داریم می فرماید : شب ریلیز آدم فروش ، مسعود کیمیایی از خواب پریده به سبک نقی معمولی : جانِ آدم فروش ، آدم فروش به قربونت بره :))
    جریان این اهنگ رو میدونی چی بود؟ ما اخر نفهمیدیم چیشد
    به کیمیایی چه ربطی داره ؟
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    جریان این اهنگ رو میدونی چی بود؟ ما اخر نفهمیدیم چیشد
    به کیمیایی چه ربطی داره ؟
    شادمهر باید بره در قالب خانم گوگوش تا ما بفهمیم واقعاً قضیه مسعود کیمیایی چی بوده ...! خانم گوگوش تیم داره تا تریاک و تورنتو رو جلو رفت ولی تیم شادمهر به فکر بت ... بالاخره باید یه مصاحبه اینجوری ترتیب بده از ناگفته های بیست ساله ...

13. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    واقعاً بی نطیره ... ببین بستر رو چیده رو اسپانیش بعد تنظیم رو عوض کرده ... من که تا الان ندیدم کسی چنین کاری بکنه ... تنظیم آهنگ با دو آکورد درگیرت میکنه جوریکه دکلمه کردن شادمهر رو فراموش میکنی ... فضا جوریه که انگار داری تو پاییز قدم میزنی تو پارک ... هر چی بگم بازم کمه ...
    بار احساسیش بالا بود

15. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ایرانیا (داخل و خارج فرقی نمیکنه ) عاشق حاشیه هستن ... دلیل هم داره زیاد ...!!! داخل که از صبح تا شب به فکر شکم بارگی و سیاست و نابودی فلانی هستن ... ایرانیای خارج هم که اخبار رو از بی بی سی دنبال میکنن دنبال اینن شاید فرج سیاسی بشه ... در هر صورت تفکر داخل و خارج حافظه خالی برای عقل باقی نزاشته ...
    خارجیا همیشه دنبال لذت بردن از زندگی هستن ... فکرشون درگیر تورم و سیاست نیست ... شاید ده درصد به فکر شکم و سیاست باشن (البته درگیر ســــــــــکس هم هستن بر خلاف تصور ما :)) ... خب معلومه وقتی فکر آزاد باشه میری دنبال لذت بردن از زندگی ...
    خب برای همینه که خارجیا وقتی با همچین صحنه ای به نام پلی بک مواجه میشن گارد آنچنانی نمیگیرن چون اصل تفریح و لذت براشون مهمه ... ولی ما ایرانیا سرمون درد میکنه برای حاشیه و اتو گرفتن و مسخره بازی در اینستاگرام ... طرف میگه پول خرج کردم برای کنسرت پلی بک تحویل میدی آره ؟ آرهههه ؟ فیلمتو میزارم ضایع میکنمت ... تازه معروف هم میشم ...
    و دلایل دیگه ... میتونم در این مورد کنفرانس بزارم که در این مقال نمی گنجد :))

عالی‌ گفتی‌ و عالی‌ تر آنالیز کردی... به کجا می‌‌رسیم با این زندگی‌ و طرزِ تفکر!

17. 2 کاربر مقابل از Elegance عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    به نظر شما چند درصد خواننده بودن به قدرت اجرای زندست ؟
    یعنی به نظرتون هر کس به هر دلیلی توانایی اجرای زنده رو به شکلی که مد نظرتون هست نداره اسمش رو نمیشه گذاشت خواننده ؟
    اصلا به عنوان یک شنونده عام یا خاص موسیقی چقدر توانایی تشخیص اجرای کوک یک خواننده رو در کنسرت ها دارید ؟
    واقعا با مفهوم فالش خوانی یا خارج خوانی آشنایی دارید و میتونید کاملا اون هارو از اجرا های کوک تمیز بدید ؟
    اصلا چقدر به اجرا زنده خواننده در انتخاب خواننده مورد علاقتون اهمیت میدید ؟
    من به عنوان یک شنونده عام موزیک که ادعایی در تشخیص موارد بالا ندارم فکر میکنم ،قدرت اجرا زنده یک خواننده واقعا به تنهایی نمیتونه معرف چقدر خواننده بودن اون شخص باشه ،به نظرم خیلی از خواننده ها واقعا صدای زیبایی دارند و اینکه صرفا نمی توانند در اجرای زنده در بعضی کنسرت ها با اون کیفیت مورد انتظار بخونند دلیل بر اینکه لزوما صداشون دستگاهی هست و اصلا صدا ندارند نیست ،درسته قطعا در استودیو با امکانات موجود صدا بهتر میشه اما بالاخره جنس صدا با بیست سی ،درصد تغییر همون هست .
    یعنی واقعا در همین استودیو هم آیا هر کسی میتونه اون حس و مفهومی که در ترانه و ملودی هست رو به زیبایی بعضی همین خواننده های استودیویی ارائه بده ،مثلا همین شادمهر که اهنگ هایی مثل سبب ،عادت تقدیر یا ماندگار رو داره و اینقدر اون هارو در اجرای استودیویی با احساس اجرا کرده و توانسته اون احساس رو به شنونده ها هم انتقال بده ،آیا واقعا خواننده خوبی نبوده ؟
    یعنی الان هر شخصی با هر صدایی بره داخل استودیو بهش یک شعر و ملودی خوب بدهند،اهنگش ماندگار میشه ؟
    من فکر میکنم بالاخره درسته تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده و خیلی ها هم از این پیشرفت سوءاستفاده کردند اما دیگه اینطور هم نباید باشه که دیگه مثلا صدایی که صفر هست رو تبدیل بکنه به صد ،شاید شصت رو صد بکنه اما دیگه یعنی اینقدر خوانندگی مسخره شده که این همه تغییر رو شاهد باشیم ؟

19. 2 کاربر مقابل از ساعد باقری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3945 از 4105 نخستنخست ... 2945344538453895393539433944394539463947395539954045 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع